back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Pareri despre daria_ta

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

tpotp

69 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 10:33

O femeie de 50 de ani cu 2 matze si un caine - cele mai mari realizari ale ei.

tpotp
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 10:34

esti prost de bubui.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

537 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 10:40

De la: Greenie, la data 2009-07-07 10:34:40esti prost de bubui.

deci, nu exista.

hawk_eye

402 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 10:45

Eu as propune elaborarea unei legi pentru eutanasierea handicapatilor mentali, dar asta cat mai curand si fara amanare! Daca totusi e prea mult si nu poate intruni suficiente voturi, atunci macar un examen psihologic serios inainte de a putea fi inscrisi in clasa I, pentru ca indivizii cu dereglari mentale atat de nocivi societatii sa fie impiedicati a invata sa scrie si sa citeasca, cunoscut fiind faptul ca un raufacator scolit este mult mai periculos decat unul analfabet, eventual la stana intre oi departe de internet (desi, dupa cum se vede, si din acea postura se poate ajunge europarlamentar, din pacate...!). Doar asa vom fi scutiti de mesaje si chiar initieri de topice asemenea celui de fata!!!

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 10:47

De la: , la data 2009-07-07 10:33:56O femeie de 50 de ani cu 2 matze si un caine - cele mai mari realizari ale ei.

De unde dracu stii tu cine este Daria si ce realizari are? Inexistentule!

tpotp

69 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 10:48

Am zis pareri despre daria nu despre mine. iar nu cititi titlul topicului? putina atentie va rog

tpotp
Fosta membra 9am.ro

537 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 10:54

Ei acum chiar imi vine sa injur!
Dar ... cum sa injur ceva fara nume, fara cap etc?!

Nu exista si punct!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 10:58

Ce animal! Hai sictir bai bãºcãlie! Marº in lumea ta de intarziati mintali!

hawk_eye

402 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 11:01

1. Parerile despre Daria exprimate in lipsa ei ar insemna o barfa, deci ceva nedemn;
2. Dupa cum ai inceput topicul prin primul mesaj, ai atras atentia mai degraba asupra ta, deci nu trebuie sa te mire ca vei fi tu tinta comentariilor, cata vreme faci aprecieri rautacioase, asocieri inutile de animale si sublinierea varstei ei care ar trebui sa-ti trezeasca in primul rand respect, chiar si daca nu ar fi o persoana de un inalt nivel moral, precum este in realitate;
3. Asa cum bine au observat cei de fata, nu ai nici macar bunul-simt de a te posta sub un pseudonim sau altul, cu toate ca aici anonimatul este garantat chiar si pentru cei ce au pseudonim; asta spune multe despre calitatile tale morale...!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 11:14

De la: Argus, la data 2009-07-07 11:01:51 1. Parerile despre Daria exprimate in lipsa ei ar insemna o barfa, deci ceva nedemn;

Am aparut, desi, sincer, nu ma asteptam sa devin "vedeta"!... Hmm...uite ca se formeaza un triunghi, pt ca, daca imi amintesc bine, au fost doar 2 topicuri cu numele unor useri, DMark si Haps...E adevarat ca ma simt cateta mica dintr-un triunghi dreptunghic, dar,decat fara nume, cap si coada, fara sens, pana la urma, mai bine ceva concret, nu?!...Asa ca, dragilor, si cei care ma simpatizati si cei care nu ma suportati...curaj! Voi lua aminte iar ceea ce scrieti va constitui, pt mine, una dintre "putinele" realizari ale mele, in afara celor "descoperite" de cel care a initiat topicul!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
hawk_eye

402 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 11:23

Pe de alta parte, Daria, cred ca unii de aici, ma refer la cei mai vechi, "lucreaza"cu mai multe identitati, una "oficiala", iar alta, sau altele asa, de atacat pe cine le convine sau de a provoca intrigi, asa ca nu ar fi de mirare ca personajul de fata sa fie vreo mai veche cunostinta de-a ta, eventual chiar una la care nu te-ai astepta; care in conditii "obisnuite" isi ascunde artistic invidia pentru a nu cadea in derizoriu, intrucat se stie ca esti respectata de marea majoritate de aici, si a se pune in contra cu tine asa fatis nu i-ar aduce decat prejudicii de imagine? Ce parere ai de asta?

hawk_eye

402 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 11:34

De la: Argus, la data 2009-07-07 11:23:02Pe de alta parte, Daria, cred ca unii de aici, ma refer la cei mai vechi, "lucreaza"cu mai multe identitati, una "oficiala", iar alta, sau altele asa, de atacat pe cine le convine sau de a provoca intrigi, asa ca nu ar fi de mirare ca personajul de fata sa fie vreo mai veche cunostinta de-a ta, eventual chiar una la care nu te-ai astepta; care in conditii "obisnuite" isi ascunde artistic invidia pentru a nu cadea in derizoriu, intrucat se stie ca esti respectata de marea majoritate de aici, si a se pune in contra cu tine asa fatis nu i-ar aduce decat prejudicii de imagine? Ce parere ai de asta?

Pentru ca, mai ales analizand cu atentie cel de-al doilea lui mesaj, nu-mi pare a fi un nou venit descreierat dintre cei altfel obisnuiti pe aici, ci pare mai degraba "opera" cuiva detasat, relaxat si ascuns care-si rade in palma acum, de bucurie ca a reusit sa trezeasca atatea resentimente; cineva mai vechi pe forum si mai versat, eventual cu mai multe fete (identitati). De aceea, in locul tau, as fi tentat sa-l identific dintre cei mai vechi si mai versati de pe aici...!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 13:26

De la: Argus, la data 2009-07-07 11:34:34
De la: Argus, la data 2009-07-07 11:23:02Pe de alta parte, Daria, cred ca unii de aici, ma refer la cei mai vechi, "lucreaza"cu mai multe identitati, una "oficiala", iar alta, sau altele asa, de atacat pe cine le convine sau de a provoca intrigi, asa ca nu ar fi de mirare ca personajul de fata sa fie vreo mai veche cunostinta de-a ta, eventual chiar una la care nu te-ai astepta; care in conditii "obisnuite" isi ascunde artistic invidia pentru a nu cadea in derizoriu, intrucat se stie ca esti respectata de marea majoritate de aici, si a se pune in contra cu tine asa fatis nu i-ar aduce decat prejudicii de imagine? Ce parere ai de asta?

Pentru ca, mai ales analizand cu atentie cel de-al doilea lui mesaj, nu-mi pare a fi un nou venit descreierat dintre cei altfel obisnuiti pe aici, ci pare mai degraba "opera" cuiva detasat, relaxat si ascuns care-si rade in palma acum, de bucurie ca a reusit sa trezeasca atatea resentimente; cineva mai vechi pe forum si mai versat, eventual cu mai multe fete (identitati). De aceea, in locul tau, as fi tentat sa-l identific dintre cei mai vechi si mai versati de pe aici...!

Nu, nu e cineva dintre cei vechi si versati...sigur! Si nu e nici prea rau, asa cum vrea sa para! Iar subiectul...poate deveni "interesant" macat pt ca a existat acel "impuls" necesar crearii topicului, in rest..."toate-s noi si vechi sunt toate", cum am mai spus-o!

Hmm...imi place atat de mult emoticonul asta, incat cred ca o sa ma apuc de fumat si in realitate!

hawk_eye

402 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 13:36

De la: daria_ta, la data 2009-07-07 13:26:18
De la: Argus, la data 2009-07-07 11:34:34

Nu, nu e cineva dintre cei vechi si versati...sigur! Si nu e nici prea rau, asa cum vrea sa para! Iar subiectul...poate deveni "interesant" macat pt ca a existat acel "impuls" necesar crearii topicului, in rest..."toate-s noi si vechi sunt toate", cum am mai spus-o!

Hmm...imi place atat de mult emoticonul asta, incat cred ca o sa ma apuc de fumat si in realitate!

Pai, in alta parte, pe alt topic, parca te-am vazut spunand ca iesi la o tigara, s-au mi s-a parut doar? Ori era vorba de o tigara virtuala???

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 13:41

De la: Argus, la data 2009-07-07 13:36:57

Pai, in alta parte, pe alt topic, parca te-am vazut spunand ca iesi la o tigara, s-au mi s-a parut doar? Ori era vorba de o tigara virtuala???

Esti total!
Am spus-o, evident, dar am revenit si i-am raspuns lui Serinboy ca in realitate nu fumez! Sa fie oare o calitate?!...

hawk_eye

402 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 13:50

De la: daria_ta, la data 2009-07-07 13:41:42

Esti total!
Am spus-o, evident, dar am revenit si i-am raspuns lui Serinboy ca in realitate nu fumez! Sa fie oare o calitate?!...

Scuze, nu am vazut replicile ulterioare, fiind iesit de acasa; nu, nu cred sa fie o calitate, ci un defect cu siguranta, desi si eu fumez, recunosc ca nu e bine. In viitorul apropiat, etc., etc., sunt hotarat sa ma las de fumat, etc., etc. ... De altfel, era pe undeva pe aici chiar un topic pe tema asta unde mi-am exprimat chiar astazi mirarea ca nu ti-ai postat nici o parere...! Fireste, inca nu e tarziu!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 14:33

De la: Argus, la data 2009-07-07 13:50:02
De la: daria_ta, la data 2009-07-07 13:41:42

Esti total!

Scuze, nu am vazut replicile ulterioare, fiind iesit de acasa; nu, nu cred sa fie o calitate, ci un defect cu siguranta, desi si eu fumez, recunosc ca nu e bine. In viitorul apropiat, etc., etc., sunt hotarat sa ma las de fumat, etc., etc. ... De altfel, era pe undeva pe aici chiar un topic pe tema asta unde mi-am exprimat chiar astazi mirarea ca nu ti-ai postat nici o parere...! Fireste, inca nu e tarziu!

Argus, nu m-a mirat neatentia lui Serinboy, dar la tine...nu ma asteptam! Eu am intrebat daca faptul ca sunt nefumatoare este o calitate, iar tu ai raspuns ca e un defect!...Sau...asa gandesti?!...
In ceea ce priveste postarile tale pe topicul despre fumat, tocmai citeam si ma pregateam sa raspund, cand am vazut ca, in lipsa, devenisem...subiect de topic! Dar...mai vedem!

hawk_eye

402 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 14:41

"Esti total!
Am spus-o, evident, dar am revenit si i-am raspuns lui Serinboy ca in realitate nu fumez! Sa fie oare o calitate?!... "

Da, recunosc ca am gresit modul de interpretare, pentru ca m-am referit la fumat ca fiind sau nu o calitate, si nu la faptul tau de a nu fuma. Oricum, nu pentru a ma justifica, dar din modul in care te-ai exprimat, se putea interpreta in ambele variante, sau gresesc cumva?

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 14:44

De la: Argus, la data 2009-07-07 14:41:57"Esti total!
Am spus-o, evident, dar am revenit si i-am raspuns lui Serinboy ca in realitate nu fumez! Sa fie oare o calitate?!... "

Da, recunosc ca am gresit modul de interpretare, pentru ca m-am referit la fumat ca fiind sau nu o calitate, si nu la faptul tau de a nu fuma. Oricum, nu pentru a ma justifica, dar din modul in care te-ai exprimat, se putea interpreta in ambele variante, sau gresesc cumva?

Hai sa dezbatem la o tigara!

hawk_eye

402 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 14:47

De la: daria_ta, la data 2009-07-07 14:44:50
De la: Argus, la data 2009-07-07 14:41:57"Esti total!

perfect, te servesc eu cu un Marlboro rosu scurt, ok?

linda

1592 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 14:47

De la: , la data 2009-07-07 10:33:56O femeie de 50 de ani cu 2 matze si un caine - cele mai mari realizari ale ei.

ma surprinde totusi faptul ca a reusit sa-si aleaga corect sexul de la avatar (asta in cazul in care e mascul si n-o fi vreo femela), multi nu trec de "proba" asta.

si apoi, daria, imi aduc aminte de un anume "domn" cu care te-ai "imburicat" tu un pic pe un alt topic, mai demult si ti-a reprosat aceleasi lucruri, dar si-a luat talpasita repede ca am fost mai multe persoane care l-am pus la zid; e posibil sa fie tot ala....

linda

1592 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 14:48

De la: Argus, la data 2009-07-07 10:45:47
un raufacator scolit este mult mai periculos decat unul analfabet

aicisha is foarte de acord.

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 14:55

De la: Argus, la data 2009-07-07 14:47:02
De la: daria_ta, la data 2009-07-07 14:44:50

perfect, te servesc eu cu un Marlboro rosu scurt, ok?

Prefer Dunhill mentolat, crezi ca poti face rost rapid?!...
(cam rasfatata, nu?! )

tpotp

69 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 14:57

De la: linda, la data 2009-07-07 14:47:15

ma surprinde totusi faptul ca a reusit sa-si aleaga corect sexul de la avatar (asta in cazul in care e mascul si n-o fi vreo femela), multi nu trec de "proba" asta.

si apoi, daria, imi aduc aminte de un anume "domn" cu care te-ai "imburicat" tu un pic pe un alt topic, mai demult si ti-a reprosat aceleasi lucruri, dar si-a luat talpasita repede ca am fost mai multe persoane care l-am pus la zid; e posibil sa fie tot ala....

vezi ca ai ceva alb pe buza de jos

tpotp
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 14:59

Eee...Linda! Yuppy nu stiu cat...da, imi amintesc si eu! Dar nu cred ca este vorba de aceeasi persoana, cel "fara nume" este muuult mai bland, aproape ca ma mangaie prin comparatie cu ce mi-au "auzit" urechile atunci!
Insa...nu e timpul trecut! Cum era o reclama pe nu stiu ce post de radio "urechile sus!"

hawk_eye

402 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 14:59

Eu am mers si mai departe cu speculatiile, lansand ideea ca e posibil sa fie chiar vreo "vedeta" de aici frustrata din diverse motive si plina de invidii bine mascate pe ID-ul lui "oficial", dar care isi ia si alte identitati pentru a-si ataca "adversarii" atunci cand crede el de cuviinta, fara a putea fi acuzat in identitatea cu care se prezinta in mod obisnuit; totusi, Daria va decide daca merita continuata investigatia asta x ba; cert este ca Dariei nu are cum sa-i faca rau in cele din urma acest topic, personajelor pozitive de regula si atacurile rau-intentionate chiar bine tintite aducandu-le faima si prestigiu in cele din urma...! E si un bun sondaj de opinie, pentru a se vedea "cine cu cine voteaza"...!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 15:03

De la: Argus, la data 2009-07-07 14:59:43
...cert este ca Dariei nu are cum sa-i faca rau in cele din urma acest topic, personajelor pozitive de regula si atacurile rau-intentionate chiar bine tintite aducandu-le faima si prestigiu in cele din urma...! E si un bun sondaj de opinie, pentru a se vedea "cine cu cine voteaza"...!

Doamne, chiar ma binedispuneti!

linda

1592 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 15:05

De la: daria_ta, la data 2009-07-07 14:59:03

Eee...Linda! Yuppy nu stiu cat...da, imi amintesc si eu! Dar nu cred ca este vorba de aceeasi persoana, cel "fara nume" este muuult mai bland, aproape ca ma mangaie prin comparatie cu ce mi-au "auzit" urechile atunci!
Insa...nu e timpul trecut! Cum era o reclama pe nu stiu ce post de radio "urechile sus!"

nuuu, nu ala cu injuraturile, era un pustiulica, sau cel putin asa mi se parea, dar nu mai tin minte nici topicul nici motivul pt care va certati. Oricum se trezise el sa spuna ca n-ai copii, n-ai nimic... doar 2 "lighioane" si ca stai pe forum sa-l incurci pe el cand isi da cu parerea.

p.s. si eu sunt de acord ca nu e un nou venit;

tpotp

69 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 15:07

De la: daria_ta, la data 2009-07-07 14:59:03

iti multumesc pentru cuvintele frumoase la adresa mea. Ai dreptate sa sti. Nu am mai intrat niciodata pe forum sa ma cert sau sa discut in contradictoriu cu cineva. Imi place totusi ca vreti sa aflati mai multe despre mine. in cazul asta va rog sa ma intrebati. Va voi raspunde sincer,scurt si la obiect, pentru a nu lasa loc de alte interpretari din partea unor rauvoitori (nu ma refer la daria)

tpotp
hawk_eye

402 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 15:08

Dunhill-ul mentolat e destul de greu de gasit dar, cu putin efort se poate...! De asemenea, am la indemana niste bere, mai reala decat cea din emoticoane, doar ca nu stiu exact care este functia alocata in laptop-ul meu pentru a trimite online bere adevarata...

Pentru No-Name: daca ai intradevar ceva de spus, spune, daca nu, nu mai ocupa inutil spatiul forumului cu ineptiile tale, te asigur ca nu vei impresiona pe nimeni cu stilul asta...!

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Pareri despre Daria_ta
Mergi la: