back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce e mai bine? viata pe mare...sau viata in romania...

claudel_Dan

8 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 07:36

In cateva cuvinte am sa va spun dilema mea. Sunt ofiter pe nave de croaziera si am ocazia sa iau un ban frumos shi sa vad locuri pe care nici nu visati sa le vizitati. Paradisuri tropicale, femei mereu in costum de baie , insule pline de distractii, orase ale lumii pline de farmec, etc.... Unde mai pui k acolo ai autoritate si subalternii iti zic "sir"(filipino, columbia, brazilia, indonezia, mexic, guatemala...etc). Aici in tara e cam aiurea. Esti un "nimeni". Singurul lucru care ma face sa imi fie dor de tara e iubita mea. O sa radeti si veti spune k nu e posibil, dar imi iubesc fata si cat am umblat pe mare nu am inselato. Imi place atat de mult sa lucrez pe "mastodontii" aia albi shi spectaculosi dar imi place sa stau atat de mult cu fata mea...Nu credeti k e cruda viata asta? Nu astept de la voi sfaturi, ci doar sa imi spuneti, dc binevoiti parerea voastra. Aaaaa...Mentionez k mereu am fost pe yuppy si am citit comentariile voastre dar nu am avut niciodata de impartasit un gand. Am spart gheata!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 15:24

Esti amuzant. M-ai facut sa rad, multumesc.

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
claudel_Dan

8 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 15:50

ce te-a amuzat asha tare?
...

Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 15:52

Ca te cam lauzi tu asa nitel. Dar, doar o leaca. Cred ca se putea mai rau

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
linda

1592 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 15:57

asta este problema tuturor marinarilor... batalia dintre viata personala si cariera pe mare; am fost in situatia ta, dar de partea cealalta: eu eram "fata"; relatia s-a terminat din cauza geloziei si a mult prea marii perioade cat statea el plecat (9 luni);

depinde si de firile amandurora; daca sunteti calmi, intelegatori unul cu celalalt, dar ideal ar fi sa-i gasesti si ei un loc de munca pe acolo (daca esti pe nava de croaziera, se poate foarte usor) si asa impaci si capra si varza...

oricum, job-ul este minunat, tocmai datorita lucrurilor pe care le-ai enumerat tu mai sus.

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 16:42

Eu am auzit ca viata de marinar nu-i tocmai usoara si nu-i usoara nu din cauza muncii depuse pe acolo ci din cauza ca esti mereu departe de cei dragi.
Nu-i usor ca dupa 8 ore de munca in loc sa iesi in parc cu sotia si cu copii intri intr-o cabina de 4mp si savurezi cafeau singur si respiri aer conditionat ca de terasele de pe punte ti s-a luat.Nu-i usor sa stii ca acasa are loc un anume eveniment printre cei dragi iar tu nu esti acolo.
Cu toate astea sunt o gramada de marinari care au casnici trainice bazate pe dragoste si respect oameni chibzuiti care au stiut ce vor de la viata.
Cine alege sa faca meseria asta trebuie sa stie de la inceput la ce se inhama iar cine alege sa stea langa un astfel de om la fel.
Daca nu esti un tip echilibrat nu vei rezista prea mult, iar daca o faci doar de dragul aventurii la un moment dat ai sa te saturi si vei renunta.

Adrian_S

137 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 18:05

Cand incepi sa-ti traiesti visul trebuie sa fii pregatit sa faci sacrificii.

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 18:14

prefer viata pe mare...pe picior mare...

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
eu_doar_eu

12 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 12:20

De la: claudel_Dan, la data 2009-06-25 07:36:13 In cateva cuvinte am sa va spun dilema mea. Sunt ofiter pe nave de croaziera si am ocazia sa iau un ban frumos shi sa vad locuri pe care nici nu visati sa le vizitati. Paradisuri tropicale, femei mereu in costum de baie , insule pline de distractii, orase ale lumii pline de farmec, etc.... Unde mai pui k acolo ai autoritate si subalternii iti zic "sir"(filipino, columbia, brazilia, indonezia, mexic, guatemala...etc). Aici in tara e cam aiurea. Esti un "nimeni". Singurul lucru care ma face sa imi fie dor de tara e iubita mea. O sa radeti si veti spune k nu e posibil, dar imi iubesc fata si cat am umblat pe mare nu am inselato. Imi place atat de mult sa lucrez pe "mastodontii" aia albi shi spectaculosi dar imi place sa stau atat de mult cu fata mea...Nu credeti k e cruda viata asta? Nu astept de la voi sfaturi, ci doar sa imi spuneti, dc binevoiti parerea voastra. Aaaaa...Mentionez k mereu am fost pe yuppy si am citit comentariile voastre dar nu am avut niciodata de impartasit un gand. Am spart gheata!!!

Si mai stai mult pe acolo? Am inteles ca iti place, dar iti va fi greu sa intemeiezi o familie...
Adica prietena nu va ajunge si ea in curand la stadiul de nevasta? Zic si eu.....ca doar va iubiti.....

| Varianta pentru tiparire a topicului ce e mai bine? Viata pe mare...sau viata in Romania...
Mergi la: