Info
x
Vreau sa iubesc ....shi nu mai pot....
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 17:22
Salut,am shi eu o povestioara destul de interesanta shi o problema la ea.Respectiv in urma cu ceva timp am cunoscut 2 fete cam in acelashi timp shi imi plac aman2 mult de tot,asta dupa un lung shir de panarame,parashute shi aventuri nedorite,in fine problema la mine este ca nu shtiu cu care sa raman din cele 2 pt ca aman2 sunt nishte fete de casa deosebite shi placute.Prima are 18 ani shi este o fata de un intelect ieshit din comun shi ma face sa rad (eu nu prea rad sau zambesc,cam deloc de ceva timp incoa)se chinuie sa imi demonstreze anumite lucruri pe care eu nu le cred shi in care nu mai cred,cu alte cuvinte se chinuie sa imi redea speranzta,de retinut ca numai cand rade sau sta de vb cu mine imi vine sa sar pe ea shi sa o dezbrac,insa imediat imi aduc aminte ca exista totushi o diferentza de varsta intre noi de 8 ani de zile,eu avand 26 de ani,shi totushi ne intelegem bine shi ne placem reciproc,avem cam aceleashi idei infipte in cap despre familie shi fidelitate shi suntem aman2 la fel de plecati cu sorcova shi nu are nici urma de figuri in cap.
A doua fata are 24 de ani shi este incercata cu viatza putin,shi arata incredibil de bine shi este frumushica shi harnicutza shi la fel ca shi mine i s-a cam luat de aventuri shi flituri,dar este foarte fricoasa,se sperie repede,in schimb este glumeatza shi simpatica ,cateodata are o gura cam mare shi mai scoate shi tampenii pe ea,dar este o fata sincera shi cu cei 7 ani de acasa,fara impresii shi se intretine singura locuind cu chirie. De retinut este shi aspectul ca nici eu nu sunt tocmai unu de aruncat la gunoi,respectiv am casa mea,am mashina mea,ma intertin singur shi arat cat de cat de Doamne ajuta,capul ma duce,cei 7 ani de acasa ii am bine infipti in creier,iar pt varsta mea pot sa spun lipsit de modestie ca sunt un om cat de cat puternic shi influent in orashul unde stau eu,sunt harnicutz,ma duc (rar)shi prin cluburi,dar ma duc shi la tzara shi ii ajut pe ai mei la munca de ex.la sapa,la chestii de agricultura,deci nu sufar de mine cu nimic. Va rog dati-va shi voi cu parerea pt ca nu vreau sa le fac sa sufere pe niciuna,sunt fete de nota 10 aman2 shi nu ar merita din partea mea sa fiu ipocrit,misogin shi nesimtit,cu care sa raman? Raporteaza abuz de limbaj |
|
spiderwoman_4_ever 46 mesaje Membru din: 29/05/2009 |
Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 22:01
De la: , la data 2009-06-16 17:22:45Salut,am shi eu o povestioara destul de interesanta shi o problema la ea.Respectiv in urma cu ceva timp am cunoscut 2 fete cam in acelashi timp shi imi plac aman2 mult de tot,asta dupa un lung shir de panarame,parashute shi aventuri nedorite,in fine problema la mine este ca nu shtiu cu care sa raman din cele 2 pt ca aman2 sunt nishte fete de casa deosebite shi placute.Prima are 18 ani shi este o fata de un intelect ieshit din comun shi ma face sa rad (eu nu prea rad sau zambesc,cam deloc de ceva timp incoa)se chinuie sa imi demonstreze anumite lucruri pe care eu nu le cred shi in care nu mai cred,cu alte cuvinte se chinuie sa imi redea speranzta,de retinut ca numai cand rade sau sta de vb cu mine imi vine sa sar pe ea shi sa o dezbrac,insa imediat imi aduc aminte ca exista totushi o diferentza de varsta intre noi de 8 ani de zile,eu avand 26 de ani,shi totushi ne intelegem bine shi ne placem reciproc,avem cam aceleashi idei infipte in cap despre familie shi fidelitate shi suntem aman2 la fel de plecati cu sorcova shi nu are nici urma de figuri in cap.totul depinde de tine.vezi ce iti spune inima.multa bafta
|