back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mare-i gradina ta doamne si...

supy_axel

82 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 20:05

completarea subiectului va apartine voua dupa bunul plac...
sunt curios sa vad cati baieti de p-aici o sa raspunda la ce am scris eu si abia astept fetele sa-si dea cu parerea...

totul pleaca de la yuppy... user: supy_axel aici de fatza... data: 28 mai 2009... ora: 01:41... locatie exacta: profilul personal/casuta de mesaje primite... persoana care trimite mesajul... o asa zisa lissa... n-am de gand sa-i dau user-ul de yuppy ca nu-i frumos... oare ???

si mesajul zice cam asa...

lissa4****_u@yahoo.com Hello. My Name is lissa I was impressed when i saw your profil at www.yuppy.ro and will like you to email me back to my inbox so that i can send you my picture for you to know who i am, i belive we can establish a long lasting relationship with you. In addition,i will like you to reply me through my private email box (lissa4****_u@yahoo.com). This is because i dont know the possibilities of remainning in forum for a long time please reply me to my email ok. Thanks,waiting to hear from you soonest. lissa. lissa4***_u@yahoo.com Salut. Numele meu este lissa Am fost impresionat când am văzut-vă la profil www.yuppy.ro și vor dori să-mi e-mail inapoi la cutia mea poștală, astfel încât i putem trimite-mi o poza pentru tine să știi cine sunt eu, i credem noi putem stabili o lungă durată relație cu tine. În plus, i se va place de tine pentru a-mi răspunde prin intermediul meu privat de e-mail box (lissa4****_u@yahoo.com). Aceasta se datorează faptului că i dont know de posibilitățile de remainning în forum de mult timp pentru a-mi vă rog să răspundeți-mi e-mail ok. Multumesc, asteptam vesti de la tine soonest. lissa.

pot spune ca mesajul m-a dat peste cap...NOT !!!
primul lucru care l-am facut a fost sa-i dau add pe mess...NOT !!!
o fi romanca ???...NOT!!!
are cunostinte de engleza pura...NOT!!!
cica mi-a vazut profilul...Oh My F*cking God !!! Am pus-o rau de tot... NOT!!!
cica a impresionat-o profilul meu... Yeah Right !!! (acum chiar va invit pe profilul meu ca poate asa imi spune-ti si mie daca va impresioneaza ceva de pe el...ca pe mine personal nu ma impresioneaza absolut nimic)
crede ca poate stabili o relatie de lunga durata cu mine... Bull Sh*t !!! (si cica eu acum ar trebui sa pun botul...nici eu nu m-as risca cu mine la o relatie de lunga durata ;oP)
PS: am mai multe sanse la o relatie de lunga durata sau sa ma combin cu cineva daca aleg la intamplare femei pe strada...

inca ma mai gandesc cine dracu e persoana care a scris mesajul...oricum nu conteaza pentru ca mi se pare o gluma proasta toata chestia asta...o sa-i ofer o sansa...si anume sansa de a invata engleza si romana bine...o sa-i trimit niste link-uri...

concluzia...
Baietzi !!! Catzi dintre voi au mai primit mesajul asta ???
Fetelor !!! Cat de disperate pot fi unele femei ??? (asta daca e o EA persoana care a trimis mesajul)

PS: Sper sa va amuzati pe faza asta pentru ca eu am ras in hohote...

Raporteaza abuz de limbaj
a coward dies 1000 deaths...a soldier dies by one... ;oP
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 00:29

axel, te dezamagesc putin in legatura cu subiectul propus de tine...
acest mesaj a fost transmis la mai multi, am primit vreo doua acum cateva zile, cu acelasi text, si topicul mai exista undeva sub un alt nume dar aceeasi tampenie... deci.. nu te supara
cu drag asa...

supy_axel

82 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Mai 2009, ora 00:33

De la: Greenie, la data 2009-05-31 00:29:01axel, te dezamagesc putin in legatura cu subiectul propus de tine...
acest mesaj a fost transmis la mai multi, am primit vreo doua acum cateva zile, cu acelasi text, si topicul mai exista undeva sub un alt nume dar aceeasi tampenie... deci.. nu te supara
cu drag asa...

my bad... n-am stiut...

a coward dies 1000 deaths...a soldier dies by one... ;oP
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 00:37

daca un lucru ti se pare prea frumos sa fie adevarat, atunci cu siguranta nu e adevarat.

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
googoodoll

1642 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 31 Mai 2009, ora 01:10

axel, stii care-i suprema ironie? eu am primit 5 !!!!!

| Varianta pentru tiparire a topicului mare-i gradina ta Doamne si...
Mergi la: