back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce vor barbatii?

bianca_92003

36 mesaje
Oras: Calarasi

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 15:31

tot se intreaba lumea atat de mult: ce isi doresc femeile? dar barbatii totusi ce isi doresc? si nu ma refer aici doar la sex pt k, sa fim seriosi, si femeile clar isi doresc asta! ce isi doresc barbatii asa de mult incat majoritatea nu au relatii stabile,nu doresc seriozitate... ce vreti defapt?

Raporteaza abuz de limbaj
alex_mdan

64 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 15:55

vor fete inteligente si frumoase, cu simtul umorului, care sa fie si serioase, mature, dar si copilaroase uneori, feminine, afective, sa stie sa se imbrace frumos.... vai, as face o lista asa de lunga cu tot ce gasesti astazi mai rar... hehehe

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 15:59

De la: zorba, la data 2009-04-07 15:55:21vor fete inteligente si frumoase, cu simtul umorului, care sa fie si serioase, mature, dar si copilaroase uneori, feminine, afective, sa stie sa se imbrace frumos.... vai, as face o lista asa de lunga cu tot ce gasesti astazi mai rar... hehehe

Pai, daca gasesti din ce in ce mai rar, e de plans...nu e de ras!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 01:30

De la: claudia07, la data 2009-02-15 15:31:34tot se intreaba lumea atat de mult: ce isi doresc femeile? dar barbatii totusi ce isi doresc? si nu ma refer aici doar la sex pt k, sa fim seriosi, si femeile clar isi doresc asta! ce isi doresc barbatii asa de mult incat majoritatea nu au relatii stabile,nu doresc seriozitate... ce vreti defapt?

Vor barbati care sa le bata dupa fiecare masa si sa ragaie dupa ce bea bere... grrrrrrrr!!!.... treci fa incoace sa-mi faci o felatie...

p.s. mai e un topic cu numele asta, l-ai citit ?!

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
| Varianta pentru tiparire a topicului ce vor barbatii?
Mergi la: