Info
x
Minciuna unei femei, si cum iti dai seama ..
|
Fosta membra 9am.ro 71 mesaje Membru din: 4/01/2008 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 09:52
Dragi prieteni! am sa va spun o povestioara si am nevoie urgent de sfaturile voastre ! Pentru mine e prima data cand scriu pe acest site si mi-e cam greu pt. ca am am emotii.sa incepem. Se intampla acum 2 ani cand am intanit o fata
era frumoasa si simteam ca ar putea sa ma iubeasca era primavara anului 2006, am ramas cu ea si nu a trecut mult timp si a venit vara, eu am plecat in spania la parintii mei la care am stat o luna si 2 saptamani.Ea in acel timp a fost plecata la niste verisoare de ai ei. Acolo ea o intanit un baiar Raul si a stat cu el si mi-a povestit ca el e primu baiat pt ea (prima iubire) acel baiat (raul) si-a batut joc de ea a ff.. si a lasat-o.Nu m-am gandit ce face ea. M-am intors in septembrie inapoi am inceput scoala din nou si eram tot cu ea primul nostru contact sexual a fost in iarna anului 2007 ea ma mintea pe mine ca e virgina, bine nu am zis nimic pana la fapt, am facut ce am facut si mi-am dat seama ca nu e virgina si am loat-o la rost ca ce o facut... incerca sa gaseasca tot felul de scuze penibile dar mi-am dat seama ca minte. Am ramas cu ea si in prezent si nu stiu ce sa fac sa imi recastig increderea in ea pt. ca tin la ea si mi-e greu.. Mai nou aflu tot felul de vorbe pe messenger ca ea si-o tras-o cu altu si tot felul de porcarii. Acel baiat care imi zicea o spus-o ca o facut-o si anal cu ea, prietena mea. Nu am crezut pana saptamana viitoare cand am facut-o si eu cu ea anal.Mi-am dat seama din prima ca o mai facuto anal asa ca am vb cu ea ne-am certat si pana la urma a recunoscut ca a facut-o cu un baiat raul(prima ei iubire) dar eu nu prea cred lucru asta stiu mi-e greu. Si in prezent sunt cu ea si nu stiu ce sa fac ea tine mult la mine si nu stiu de ce a facut asta.Eu am fost un ingerash nu am inselat-o de cand suntem impreuna cred ca isi bate joc de mine si se joaca cu mine.Acuma isi cere scuze si vrea sa ne impacat.. Iara se bate cu caramida in piept ca nu il cunoaste pe nimeni numai pe raul.. dar noh..Eu sunt din Lupeni Judetul H.D si ea e din Orastie H.D acel baiat raul e din Deva H.D, e o relatie deampulea si de distanta apropo pe mine ma cheama Mihai si pe ea Oana.. sper sa intelegeti ce am scris aici, nu m-am exprimat prea bine, e prima data cand scriu si am emotii. Va rog am nevoie de ajutorul vostru va rog daca ati inteles ceva.. va rog...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 10:08
De la: sakalu1989, la data 2009-01-24 09:52:48Dragi prieteni! am sa va spun o povestioara si am nevoie urgent de sfaturile voastre ! Pentru mine e prima data cand scriu pe acest site si mi-e cam greu pt. ca am am emotii.sa incepem. Se intampla acum 2 ani cand am intanit o fata te-a inselat o data,o va face si a doua si a treia...si tot asa,u fte-o simte-te bine si las-o ,nu te implica emotional,ea e o penala,ca ea sunt mii ,fte-o si da-i jet,,,,dc te implici ea te va insela iar si u vei suferi si vei fi prost,asa las-o pe a sa fie proasta...tine-o de distractie,,,stiu ca vrei sa te implici emotional [pt ca ea e prima,dar eu tot cu o penala am facut-o prima data si ...asta e...e sex si atat...desi prima data crezi ca e mai mult,o sa mai cresti si o sa vz...sexperimenteaza:P bafta Raporteaza abuz de limbaj |
|
StickyTack 41 mesaje Membru din: 18/05/2008 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 11:09
parerea mea e ca trebuia sa iti spuna , chiar daca era speriata de ce va urma, probabil a crezut ca poate sa te "prosteasca" sau sa nu iti dai seama ca ea nu mai e virgina si nu mai trebuia sa treaca cu tine prin toate certurile si explicatile astea ... te minte pe fata ... sa zicem ca a fost luata de val si s-a ff cu ala atunci pt ca era curioasa a vrajit-o bine ala si asa mai departe, da de acolo si pana la anal e cale lunga, deci fata asta cred ca a incercat mai multe decat iti poti tu imagina ...
Raporteaza abuz de limbaj
Vacutele fericite dau cel mai bun lapte !
|
|
b_voichita 313 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 14:09
@sakalu: auzi, ba, baiatule, sexu anal e o porcarie? pai ia imagineaza-ti tu doi porci facand anal. ai vazut tu vreodata asa ceva? daca da, pune pe youtube si pune-ti banner cu zepter.
|
yuppy013678 2 mesaje Membru din: 30/01/2015 Oras: Calarasi |
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 23:17
mai testeza trenul si vezi ce fel de sex mai face si mai urmareste,evolutia prieteni-ei din-tre voi,si mai,incearca-o si alt fel,trimite-mi id-ul tau de mess, si mai vbr.si pe mess,eu nu prea intru pe acest site mai mult pe mess stau,id-ul meu de mess peyahoo,este mirelsarbu
|
antonbanyai 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 09:22
Clar minte !!! E virgina in urechi ! Vezi ce fantezii sexuale mai are in cap !! Apucaturile sexuale o vor da in vileag . Nu e fum fara foc ! Pune capat relatiei mai bine acum decat sa regreti mai tarziu ! Te va insela asa si in viitor + se va complica situatia ca ce este in ograda ta este al tau ! Cauta alta prietena. Nu dispera sigur iti vei gasi o prietena sincera. Ai viata inainte ! Nu te lasa prostit !! Succes

era frumoasa si simteam ca ar putea sa ma iubeasca era primavara anului 2006, am ramas cu ea si nu a trecut mult timp si a venit vara, eu am plecat in spania la parintii mei la care am stat o luna si 2 saptamani.Ea in acel timp a fost plecata la niste verisoare de ai ei. Acolo ea o intanit un baiar Raul si a stat cu el si mi-a povestit ca el e primu baiat pt ea (prima iubire) acel baiat (raul) si-a batut joc de ea a ff.. si a lasat-o.Nu m-am gandit ce face ea. M-am intors in septembrie inapoi am inceput scoala din nou si eram tot cu ea primul nostru contact sexual a fost in iarna anului 2007 ea ma mintea pe mine ca e virgina, bine nu am zis nimic
pana la fapt, am facut ce am facut si mi-am dat seama ca nu e virgina si am loat-o la rost ca ce o facut... incerca sa gaseasca tot felul de scuze penibile dar mi-am dat seama ca minte. Am ramas cu ea si in prezent si nu stiu ce sa fac sa imi recastig increderea in ea pt. ca tin la ea si mi-e greu.. Mai nou aflu tot felul de vorbe pe messenger ca ea si-o tras-o cu altu si tot felul de porcarii.
Acel baiat care imi zicea o spus-o ca o facut-o si anal cu ea, prietena mea. Nu am crezut pana saptamana viitoare cand am facut-o si eu cu ea anal.Mi-am dat seama din prima ca o mai facuto anal asa ca am vb cu ea ne-am certat si pana la urma a recunoscut ca a facut-o cu un baiat raul(prima ei iubire) dar eu nu prea cred lucru asta stiu mi-e greu. Si in prezent sunt cu ea si nu stiu ce sa fac ea tine mult la mine si nu stiu de ce a facut asta.Eu am fost un ingerash
nu am inselat-o de cand suntem impreuna cred ca isi bate joc de mine si se joaca cu mine.Acuma isi cere scuze si vrea sa ne impacat.. Iara se bate cu caramida in piept ca nu il cunoaste pe nimeni numai pe raul.. dar noh..Eu sunt din Lupeni Judetul H.D si ea e din Orastie H.D acel baiat raul e din Deva H.D, e o relatie deampulea si de distanta apropo pe mine ma cheama Mihai si pe ea Oana.. sper sa intelegeti ce am scris aici, nu m-am exprimat prea bine, e prima data cand scriu si am emotii. Va rog am nevoie de ajutorul vostru va rog daca ati inteles ceva.. va rog...