Info
x
Cum se poate fenta......viatza
|
suciu_marian_89 4 mesaje Membru din: 9/01/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 15:00
Poi q ce sa incep??? Cred k o sa incep q terminarea liceului k practic atunci incepe "viatza la facultate". Asaa....deci am terminat liceul q o bucurie imensa in suflet(cred k din cauza k am scapat de Barbus) si asteptam q emotii bacalaureatul. Si a venit mai repede decat ma asteptam...nu eram pregatit, nu invatasem nik...dar totusi imi pregatisem terenul( adik imi cumparasem carti q subiectele rezolvate) si m-am gandit ori iau q nota mare ori nu iau deloc...si plm fara sa fi invatzat ceva am plecat si eu la examen...Acum sa trec la prima zi de examen: A fost examenul oral la limba si literatura romana. Aici nu aveam ce sa copiez dar....cum stiu sa manipulez foarte bine lumea am dat impresia k stiu si am luat 9. Asaa.....a doua zi de examen: Incepusem sa am deja ceva incredere in mine si am reusit sa ma descurc foarte bine la examenul oral de limba engleza. Am vb mult q examinatoarele, le-a placut de mn si am luat 10. Boon! Aq venea greul.....EXAMENE SCRISE!!! Am inceput q limba si literatura romana.....am venit la scoala "pregatit" q carte de rezolvari, am reusit sa intru q ea in liceu si....q un sfert de ora inainte de inceperea examenului am aflat ce variante s-au extras. O mica scuza a fost de ajuns pt a iesi din sala q carte si in 2 min aveam doar foile din carte kre imi trebuiau.... Siiii......restul a fost simplu.....examinatoarele erau atente la toate detaliile numai la noi nu, si am reusit sa copiez tot. Am plecat printre primii de la examen si asteptam q nerabdare ziua urmatoare k sa dau examen la matematica, unde in toti cei 4 ani ai liceului profesoara m-a stresat. Si...a venit si ziua examenului....am procedat la fel k mai sus si am reusit si la examenul asta.... La fel si q biologia si s-au terminat examenele scrise. Urma educatia fizik la care multumesc lui Dumnezeu am reusit sa ma prezint apt 100%. Am luat fara probleme si aq asteptam q nerabdare rezultatele. A venit si ziua "adevarului"....Am avut media la bacalaureat.........9,51 URAAAAAAA!!!!SUNT DESTEPT.......CE SA ZIC....... De fericire m-am inscris si la facultate, facultate pe care q doar cateva saptamani inainte eram hotarat sa o dau d**q. Am ales dreptul si Alimentatie si turism(deci la astea 2 m-am inscris). Asaa.....la drept am intrat la taxa si la CEPA am intrat la buget(ce credeti k am ales?) CEPA normal k doar nu sunt frate q Donald Trump k sa dispun de fonduri nelimitate...... Asaa......dupa toate astea am muncit toata vara k sa-mi fac bani.......am fost la mare q banii castigati( nooo...mi-a mai dat si mama ceva k sa fiu sincer pana la capat) si dupa ce am vn de la mare n-am mai muncit dar nici n-am faqt altceva......vine vorba....m-am plictisit! Am mai verificat pe net dak am primit loc in camin si......intr-o zi am hotarat sa vin q masina tatalui( DACIA 1310) sa vad dak s-au afisat la camine listele q cei kre au primit loc( MARE GRESEALA) Tata nu prea era de-acort sa vin singur q masina LUI in bv asa k a trimis-o pe mama cu mine k sa cumpere un aragaz nou si am mai luat un var kre vroia sa-si cumpere un calculator.... Am plecat spre bv si prin teliu am vrut sa depasesc o caruta q vreo 100 m inainte de o curba dar cand eram q botul masinii pe la jumatatea carutei am vz k iese unul q o viteza de nedescris din curba si am franat violent dupa kre m-am incadrat in spatele carutei.....M-am speriat, normal, mama s-a speriat si ea dar ne-am continulat drumul...Nu aveam de unde sa stiu k ceva rau avea sa se intample si asta a fost doar un semn( parerea mea) DEci....am continuat sa merg q viteza normala pt localitate (50--60 km/h) pana la iesire din comuna q pricina. Vazand k ies din localitate am calcat mai tare pedala de acceleratie si am observat k am o caruta in fata( din nou caruta......). Iesisem din localitate deja si am incercat sa depasesc caruta deoarece aveam o foarte buna vizibilitate si nu prevedeam nik din ce avea sa se intample...La o viteza de aprox 65 km/h cand aproape terminasem de depasit caruta o femeie a iesit q masina fara sa-mi acorde prioritate de pe un drum lateral la vreo 4,5 m in fata mea; cand am vazut masina aia in fata ochilor cred k doar dumnezeu mi-a spus ce sa fac....nu m-am pierdut q fire si nu am calcat frana deoarece as fi derapat si as fi intrat cel mai probabil si in caruta si in masina din fata mea......deci....am tras putin dreapta de volan k sa nu acrosez calul si sperand k pot ocoli masina kre inainta tot mai mult perpendicular pe soseaua principala( dorind sa o traverseze k sa intre pe alt drum secundar)....Ei bine nu am reusit sa ocolesc masina deoarece " desteapta de la volan nu m-a vazut( desi aveam luminile de intalnire aprinse) si a inaintat q viteza pana m-a acrosat in aripa stanga fatza.....Viteza la care s-a produs impactul a fost aprox 60 km/h a mea si a ei cred k vreo 30..... Totusi impaactul a fost destul de puternic reusid sa intoarca masina ei la 90 de grade si pe a mea sa o devieze pe marginea drumului.....Dupa ce m-am dezmeticit putzin( si am realizart k nu visez) m-am uitat la mama kre era alba k varul( nu k eu nu eram). Am coborat din masina, si cand am vz cat e de stricata masina tatalui, eram si mai speriat.....Totusi am sunat la politie kre a vn in vreo 5 min....Imediat s-a constata k vinovata de producerea accidentului a fost doamna kre din neatentie nu m-a observat si nu a oprit la STOP. Pana la urma tot raul spre bn.......k am reusit sa obtinem de la firma de asigurari 1400 de lei dupa care inca 600 de lui de la un baiat kre a luat dacia pentru piese.......dar va spun si un secret....sperietura nu o voi putea uita niciodata..... Boon.... sa trecem la lucruri mai banale..... Am prins si loc in camin, am venit la facultate si fireste.....speram k aici sa fie k in filmele americane ( femei, bautura, chefuri si multe alte distractii)....pe cand.....de unde asa ceva....la mn pe palier eram doar intre fete( nu va bucurati pt mine, k sunt niste panarame( mai ales sefa de palier!!!) Totusi, norocul meu este k am dat peste niste baieti nemaipomeniti in camera si ma inteleg super q ei.....Deja am si reclamatie de la fete k radem prea tare:) Asa si sa va zic cum ma descurc la facultate unde toti imi ziceau de profii universitari k sunt batrani si naspa..... Ei bine, nu e chiar asa de negru d**q. Cred k am o singura profa peste 50 de ani in rest doar persoane q care se poate discuta( daca ai curajul si stii cum sa discuti). Deja m-am impus in grupa k fiind cel mai bun( la invatatura), desi nu merg la nici un curs (merg doar la seminarii si laboratoare), dar....v-am mai zis si mai sus: "oamenii sunt usor de manipulat", adik dak tu dai impresia k esti destept nimeni nu o sa te contrazik, desigur k tre sa ai si ceva in cap......si in plus de asta iti trebuie mult tupeu!!! Succes tuturor cititorilor in viata si sper sa-mi dati niste comm-uri( fie ele pozitive sau negative) despre cum am procedat pana aq........
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 17:17
moama frate, sorry, n'am citit. e prea mult continut! prea multe detalii! o viata intreaga din ce am zarit printre randuri.....
ce vrei de fapt? pe SCURT! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 21:11
De la: suciu_marian_89, la data 2009-01-09 15:00:41Poi q ce sa incep??? Cred k o sa incep q terminarea liceului k practic atunci incepe "viatza la facultate". Asaa....deci am terminat liceul q o bucurie imensa in suflet(cred k din cauza k am scapat de Barbus) si asteptam q emotii bacalaureatul. Si a venit mai repede decat ma asteptam...nu eram pregatit, nu invatasem nik...dar totusi imi pregatisem terenul( adik imi cumparasem carti q subiectele rezolvate) si m-am gandit ori iau q nota mare ori nu iau deloc...si plm fara sa fi invatzat ceva am plecat si eu la examen...Acum sa trec la prima zi de examen: A fost examenul oral la limba si literatura romana. Aici nu aveam ce sa copiez dar....cum stiu sa manipulez foarte bine lumea am dat impresia k stiu si am luat 9. Asaa.....a doua zi de examen: Incepusem sa am deja ceva incredere in mine si am reusit sa ma descurc foarte bine la examenul oral de limba engleza. Am vb mult q examinatoarele, le-a placut de mn si am luat 10. Boon! Aq venea greul.....EXAMENE SCRISE!!! Am inceput q limba si literatura romana.....am venit la scoala "pregatit" q carte de rezolvari, am reusit sa intru q ea in liceu si....q un sfert de ora inainte de inceperea examenului am aflat ce variante s-au extras. O mica scuza a fost de ajuns pt a iesi din sala q carte si in 2 min aveam doar foile din carte kre imi trebuiau.... Siiii......restul a fost simplu.....examinatoarele erau atente la toate detaliile numai la noi nu, si am reusit sa copiez tot. Am plecat printre primii de la examen si asteptam q nerabdare ziua urmatoare k sa dau examen la matematica, unde in toti cei 4 ani ai liceului profesoara m-a stresat. Si...a venit si ziua examenului....am procedat la fel k mai sus si am reusit si la examenul asta.... La fel si q biologia si s-au terminat examenele scrise. Urma educatia fizik la care multumesc lui Dumnezeu am reusit sa ma prezint apt 100%. Am luat fara probleme si aq asteptam q nerabdare rezultatele. A venit si ziua "adevarului"....Am avut media la bacalaureat.........9,51 URAAAAAAA!!!!SUNT DESTEPT.......CE SA ZIC....... De fericire m-am inscris si la facultate, facultate pe care q doar cateva saptamani inainte eram hotarat sa o dau d**q. Am ales dreptul si Alimentatie si turism(deci la astea 2 m-am inscris). Asaa.....la drept am intrat la taxa si la CEPA am intrat la buget(ce credeti k am ales?) CEPA normal k doar nu sunt frate q Donald Trump k sa dispun de fonduri nelimitate...... Asaa......dupa toate astea am muncit toata vara k sa-mi fac bani.......am fost la mare q banii castigati( nooo...mi-a mai dat si mama ceva k sa fiu sincer pana la capat) si dupa ce am vn de la mare n-am mai muncit dar nici n-am faqt altceva......vine vorba....m-am plictisit! Am mai verificat pe net dak am primit loc in camin si......intr-o zi am hotarat sa vin q masina tatalui( DACIA 1310) sa vad dak s-au afisat la camine listele q cei kre au primit loc( MARE GRESEALA) Tata nu prea era de-acort sa vin singur q masina LUI in bv asa k a trimis-o pe mama cu mine k sa cumpere un aragaz nou si am mai luat un var kre vroia sa-si cumpere un calculator.... Am plecat spre bv si prin teliu am vrut sa depasesc o caruta q vreo 100 m inainte de o curba dar cand eram q botul masinii pe la jumatatea carutei am vz k iese unul q o viteza de nedescris din curba si am franat violent dupa kre m-am incadrat in spatele carutei.....M-am speriat, normal, mama s-a speriat si ea dar ne-am continulat drumul...Nu aveam de unde sa stiu k ceva rau avea sa se intample si asta a fost doar un semn( parerea mea) DEci....am continuat sa merg q viteza normala pt localitate (50--60 km/h) pana la iesire din comuna q pricina. Vazand k ies din localitate am calcat mai tare pedala de acceleratie si am observat k am o caruta in fata( din nou caruta......). Iesisem din localitate deja si am incercat sa depasesc caruta deoarece aveam o foarte buna vizibilitate si nu prevedeam nik din ce avea sa se intample...La o viteza de aprox 65 km/h cand aproape terminasem de depasit caruta o femeie a iesit q masina fara sa-mi acorde prioritate de pe un drum lateral la vreo 4,5 m in fata mea; cand am vazut masina aia in fata ochilor cred k doar dumnezeu mi-a spus ce sa fac....nu m-am pierdut q fire si nu am calcat frana deoarece as fi derapat si as fi intrat cel mai probabil si in caruta si in masina din fata mea......deci....am tras putin dreapta de volan k sa nu acrosez calul si sperand k pot ocoli masina kre inainta tot mai mult perpendicular pe soseaua principala( dorind sa o traverseze k sa intre pe alt drum secundar)....Ei bine nu am reusit sa ocolesc masina deoarece " desteapta de la volan nu m-a vazut( desi aveam luminile de intalnire aprinse) si a inaintat q viteza pana m-a acrosat in aripa stanga fatza.....Viteza la care s-a produs impactul a fost aprox 60 km/h a mea si a ei cred k vreo 30..... Totusi impaactul a fost destul de puternic reusid sa intoarca masina ei la 90 de grade si pe a mea sa o devieze pe marginea drumului.....Dupa ce m-am dezmeticit putzin( si am realizart k nu visez) m-am uitat la mama kre era alba k varul( nu k eu nu eram). Am coborat din masina, si cand am vz cat e de stricata masina tatalui, eram si mai speriat.....Totusi am sunat la politie kre a vn in vreo 5 min....Imediat s-a constata k vinovata de producerea accidentului a fost doamna kre din neatentie nu m-a observat si nu a oprit la STOP. Pana la urma tot raul spre bn.......k am reusit sa obtinem de la firma de asigurari 1400 de lei dupa care inca 600 de lui de la un baiat kre a luat dacia pentru piese.......dar va spun si un secret....sperietura nu o voi putea uita niciodata..... Boon.... sa trecem la lucruri mai banale..... Am prins si loc in camin, am venit la facultate si fireste.....speram k aici sa fie k in filmele americane ( femei, bautura, chefuri si multe alte distractii)....pe cand.....de unde asa ceva....la mn pe palier eram doar intre fete( nu va bucurati pt mine, k sunt niste panarame( mai ales sefa de palier!!!) Totusi, norocul meu este k am dat peste niste baieti nemaipomeniti in camera si ma inteleg super q ei.....Deja am si reclamatie de la fete k radem prea tare:) Asa si sa va zic cum ma descurc la facultate unde toti imi ziceau de profii universitari k sunt batrani si naspa..... Ei bine, nu e chiar asa de negru d**q. Cred k am o singura profa peste 50 de ani in rest doar persoane q care se poate discuta( daca ai curajul si stii cum sa discuti). Deja m-am impus in grupa k fiind cel mai bun( la invatatura), desi nu merg la nici un curs (merg doar la seminarii si laboratoare), dar....v-am mai zis si mai sus: "oamenii sunt usor de manipulat", adik dak tu dai impresia k esti destept nimeni nu o sa te contrazik, desigur k tre sa ai si ceva in cap......si in plus de asta iti trebuie mult tupeu!!! Succes tuturor cititorilor in viata si sper sa-mi dati niste comm-uri( fie ele pozitive sau negative) despre cum am procedat pana aq........ cred ca o "bicicleta" ar fi fost de-ajuns ca sa lasi viata in spate si sa ramai singur cu portarul Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
ge_andreev 122 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 21:14
sfaturi negative????
sorry.. nu m-am putut abtine Raporteaza abuz de limbaj |
|
ge_andreev 122 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 21:19
OK. Nu am citit tot (sper ca nu te asteptai s-o faca careva) dar din cate am zarit eu pe acolo, tu numesti ca "ai fentat viata" doar pentru ca ai reusit sa te descurci cumva la examene. Mai baiatule, aia nu e viata, dragul meu! Asteapta sa mai cresti umpic, sa te fenteze ea pe tine, sa te lovesti cu capul de pragul de sus, sa te doboare, sa-ti dea cateva palme, si dupa aceea daca reusesti sa scapi fara cucui, daca poti sa te scuturi de praf si sa continui, poti vorbi despre viata.Si, pentru ca tot cereai un sfat, hai sa nu fiu zgarcita si sa-ti dau unul: n-o subestima! (pe ea-viata)
|
eusidoaratat 42 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 22:02
Viata nu se fenteaza! Orice altceva dar nu VIATA!
O sa-ti dai tu seama singurel de asta, mai tarziu, cand vei mai...creste si vei constata ca in toate exista un echilibru. Pana atunci multumeste-te ca esti norocos! Cat despre povestirea ta...simt asa un iz de ....fabulatie. Sa iei un examen fara sa inveti , mai merge, dar sa treci peste atatea, in niciun caz....oricat sarm si tehnica de manipulare ai avea tu. Eu sincer cred ca tu ai ...invatat , daca tot ce ai scris acolo e real.Poti sa recunosti, nu-i nicio rusine
|
b_voichita 313 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 05:05
De la: suciu_marian_89, la data 2009-01-09 15:00:41URAAAAAAA!!!!SUNT DESTEPT.......CE SA ZIC....... nu zi nimic. nu e nevoie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 14:36
bai marian-ce-nume-simplu:-marian.. n-am citit. daca o sa ajungi celebru si o sa ai biografie publicata n-am s-o citesc. nu ma intereseaza. vorba aia cu perechea de asi...
Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
|
|
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 15:59
on topic..
iesi pe usa din dos. pleci in lume si ramai dus. e simplu... ma apuc de asta incepand cu luna iulie. :)
|
fantassy 630 mesaje Membru din: 24/10/2008 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 16:17
De la: xanax, la data 2009-01-20 05:05:53De la: suciu_marian_89, la data 2009-01-09 15:00:41URAAAAAAA!!!!SUNT DESTEPT.......CE SA ZIC....... da' tu cum esti, mah? filosof? nup... daca taceai erai filosof... asa ca ai deschis gura.. ce esti?
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 22:02
De la: angel_demon10, la data 2009-01-20 16:17:40 sunt colegu lui suciu_marian89, il cunosc de 3 ani si sunt aici ca sa-i apar punctul de vedere. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 02:30
De la: xanax, la data 2009-01-20 22:02:48De la: angel_demon10, la data 2009-01-20 16:17:40 cu ghioaga... sa nu afle nimeni de distributia linux "gâtlej" Raporteaza abuz de limbaj
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 13:56
ESTE O VORBA DIN POPOR...SORRY DAR NU O POT SCRIE....dar daca va ganditi un pic va dati seama despre ce este vorba
imi dati si mie un vot..va rog? www.yuppy.ro/comunitate/concurs/view_item/9645.html sau CONCURS-TOP20-NICHITA_ADELA daca nu este deranjul prea mare...ma poti vota in fiecare zi pana pe data de 19februarie.merci mult si scuze de mess Raporteaza abuz de limbaj |
|
kill4billy 33 mesaje Membru din: 21/01/2009 Oras: Targoviste |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 13:58
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:05
bai frate, ati innebunit sa mor io :|
ok, si eu particip, dar in pana mea, reveniti'va, oricum o sa faceti 1000 de puncte si o sa vi se scoata pozele. nu v'a zis nimeni????????? castiga cine are cele mai putine puncte :)) Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:08
De la: Greenie, la data 2009-01-22 14:05:16bai frate, ati innebunit sa mor io :| e doar un concurs greenie....conteaza distractia.......p.s.te-am votot:) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 00:30
asa le zicea si mengel cand coborau din tren
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 00:33
intrati pe blogu meeeeu.. n-o sa intelegeti mare lucru din ultimu post... da vreau si eu sa pun un link
ps dati comment ca nu se voteaza nimic, ca sa stiu eu ca ati intrat, ca poate daca am multe commenturi iau eo camera de la emag.. sau o fur si ciuciu concurs... laraducu.wordpress.com Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 00:52
De la: radhookoo, la data 2009-01-23 00:33:46 camera de la emag. camera in p22 Raporteaza abuz de limbaj |
|
adi3 716 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Zalau |
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 16:22
o camera la hotel ii mai buna...si lasa smecheriile ca astea nu dureaza o viata,candva o sa primesti si reversul medaliei
Raporteaza abuz de limbaj
david...romantic incurabil
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 15:07
marian asta o sa ajunga mare om
"ba, voi bani aveti, ba. caracteru va lipseste" quote by Florin Piersic sn. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 01:46
De la: Endemic, la data 2009-01-28 15:07:47marian asta o sa ajunga mare om "ce om !!! ce caracter !!!" Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
|
|

ce esti?