back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Idei si teorii personale.

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 August 2014, ora 15:05

Ale celor ce frecventeaza si comenteaza acest topic.

Nu de pe net.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 August 2014, ora 15:05

Voi expune citeva idei, dupa ce mi le pun la adapost prin metode de care inca nu sint sigur.
Ori prin repetare ori prin numar de expuneri pe mai multe siteuri.

Zilele astea am vazut de exemplu ceva legat de modul de formare al fulgerelor, ce nu este expus in studiile despre fulgere.

Revin dupa ce ma hotarasc unde expun ideea.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 2 August 2014, ora 20:49

M-am uitat la ce-ai spus...imi pare o retea plasmatica.
Ce teorie ai?

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 August 2014, ora 15:28

De la: _Ingrid, la data 2014-08-02 20:49:27M-am uitat la ce-ai spus...imi pare o retea plasmatica.
Ce teorie ai?

Nu.
E vorba de altceva .Se observa ca fulgerele dar si trasnetele nu se formeaza continuu la o furtuna.
Sint aleatorii si destul de rare.
Nu apare ca o explozie ce descarca toata energia.

Energia din nori si din sol, ar trebui sa se descarce ca o explozie sau citeva gigantice, si apoi tacereasa se intimpla la diferente de potential. La orice forma de acumulari de energie.

In poze se vede f clar ce descarca in mod real norii.

Ideea mi-a venit dupa ce am facut citeva poze la fulgere, clare. De fapt primele la fulgere.

De fapt nu e o idee, face parte din fenomene ce le poate vedea oricine.

Nu mi-a venit sa cred cind am vazut cum arata fulgerul in mod real.

Spun dupa ce ma hotarasc pe unde le expun ideile.

Tac.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 August 2014, ora 15:29

Am cam obosit sa ma lupt ptr ce sustin pe forumuri.
Asta e motivul ptr care ma abtin.

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 August 2014, ora 13:05

Mihai.... de ce nu ai sustine si in afara forumurilor? Daca acolo este locul unde ai putea sa intervii?
Vrei curaj de la mine? Ai si sutinerea mea, asa, din umbra! Cauta-ti un om al legii care sa te puna la adapost legal, sa nu poti fi copiat si lanseaza-te!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 August 2014, ora 12:34

De la: PaulaZ, la data 2014-08-04 13:05:32Mihai.... de ce nu ai sustine si in afara forumurilor? Daca acolo este locul unde ai putea sa intervii?
Vrei curaj de la mine? Ai si sutinerea mea, asa, din umbra! Cauta-ti un om al legii care sa te puna la adapost legal, sa nu poti fi copiat si lanseaza-te!

cred ca glumesti cu oamenii ........

| Varianta pentru tiparire a topicului Idei si teorii personale.
Mergi la: