Info
x
Gestul mic prin care am înțeles cã pot fi o mamã bunã
|
9am_3991 3 mesaje Membru din: 27/05/2014 |
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 16:05
Adunã într-o salã imaginarã toți cunoscuții tãi, de la primii amici de joacã din copilãrie pe care reușești sã ți-i amintești, pânã la cel mai nou coleg de birou. Sunt, probabil, sute de persoane! Printre acestea, specialiști în PR, în managementul timpului sau în contabilitate, șefi, traineri, organizatori de evenimente, obsedați de curãțenie, bucãtari pricepuți, optimiști incurabili și pasionați de sport. Și, chiar dacã ai învãțat de la toți câte ceva, influența lor comunã nu se poate compara cu ceea ce va face un copil cu viața ta.
integral aici smartandhappychild.ro/gestul-mic-prin-care-inteles-ca-pot-fi-o-m... Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 13:48
De la: 9am_3991, la data 2014-06-06 16:05:46Adunã într-o salã imaginarã toți cunoscuții tãi, de la primii amici de joacã din copilãrie pe care reușești sã ți-i amintești, pânã la cel mai nou coleg de birou. Sunt, probabil, sute de persoane! Printre acestea, specialiști în PR, în managementul timpului sau în contabilitate, șefi, traineri, organizatori de evenimente, obsedați de curãțenie, bucãtari pricepuți, optimiști incurabili și pasionați de sport. Și, chiar dacã ai învãțat de la toți câte ceva, influența lor comunã nu se poate compara cu ceea ce va face un copil cu viața ta.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|