back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Iata cu ce trebuie sa incepem ! o spune dan puric !

terzi_p_yahoo_com

125 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 12:55

Laurei Georgescu

Postul B1 TV a fost amendat n ședința de joi a CNA-ului cu suma de 70000 de lei, din cauza a dou emisiuni de-ale lui Robert Turcescu. ntr-una dintre cele dou ediții amendate ale emisiunii Sub semnul ntrebrii, Dan Puric a spus c suntem conduși de ctre un stat mafiotic.

Actorul și regizorul Dan Puric a decis s i trimit oscrisoare deschis Laurei Georgescu, Președintele Consilului Național al Audiovizualului, pentru a-și justifica afirmațiile fcute n interviu:

Drag doamn,
V scriu, trebuie s recunosc, cu oarecare emoție, nu din fric politic pentru funcția important pe care o aveți, ci din fric creștin c nici de data aceasta, probabil, n-o s m nțelegeți și am s v pierd pentru totdeauna.
Și atunci, totuși, de ce v scriu?
Scriu cu ndejdea, tot creștin, v rog s rețineți, c, poate, vreun tnr sau oricare alt romn de calitate din țara asta, citind aceast scrisoare, se va lmuri.
Știu c sunteți foarte suprat pe mine pentru c am afirmat c, timp de 24 de ani, am fost și suntem conduși, mai bine zis distruși politic, economic, cultural și, mai ales sufletește, v rog s rețineți ultima dimensiune, drag doamn, care este foarte important pentru un simplu om, apoi pentru o țar ntreag, de o șleaht de mafioți!
Trebuie s recunosc acum, privind cu detașare n timp, c termenul mafiot, pe care l-am folosit, nu a fost foarte potrivit.
Mafia, de bine de ru, are codul ei, onoarea ei și, mai ales, legile ei nescrise dar respectate.Cei care ne mutileaz zi de zi, nu cunosc nicio lege, niciun cod.Sunt, n fond, niște suflete chinuite. Știu c ați afirmat, cu o oarecare und de mndrie patriotic c și dumneavoastr faceți parte din rndul lor. Personal, am fost cam zdruncinat fiindc nu m așteptam la o asemenea solidaritate!
Și totuși, doamn, lsați-m s v reamintesc!
Cei pe care i susțineți, cu care pesemne vreți s v confundați ideologic și sufletește pn la neantizare, au fcut multe lucruri, cum nu trebuie, n aceast țar. Au asasinat cu snge rece oameni și, mai ales tineri, ca lovitura de stat din 1989 s fie poleit cu sngele lor nevinovat și declarat astfel Revoluție. Apoi, s-au grbit, ca nimeni alții, s-șiprduiasc fr de niciun scrupul, propria țar, s-o vnd, pe nimic strinilor.
Cine sunt ei, drag doamn, v-ați ntrebat vreodat?
De ce v-ați alturat lor? Ce v-a determinat?
Da, știu c și ei vorbesc romnește dar nu sunt romni, sunt mutanți ideologici.
Nu v-ați prins?
Și rușii, și bulgarii, și ungurii și toți cei care au cunoscut experimental communist au asemenea specimene.
Cum s dai n propria țar?
Ce suflet ți trebuie s faci asta?
V-ați gndit vreodat c tinerii noștri, n acești ultimi ani, nu au avut șansa s nvețe niciodat istoria adevrat a acestui neam?
C țranul roman și bag grul n sob ca s l ard, fiindc nimeni nu i-l cumpr și c azvrle laptele n ap, ca s-l bea pe cel de la supermarket?
La pensionarii mutilați, deveniți muribunzi , condamnați cu cinism la agonie social?
La tinerii dezorientați, descurajați, umiliți și cu zborul frnt, ce nu mai ndrznesc s priveasc nici mcar cerul?
La viitorul lor ucis, v-ați gndit vreodat, doamn?
La bieții oameni goniți de srcie, obligați s fie sclavi pe plantațiile occidentale, lsndu-și copiii la bunici și la rude?
La numrul mare de sinucideri din rndul acestor mici nevinovați, fcute din disperarea singurtții?
Da, drag doamn, gndiți-v și la singurtatea tragic a acestui popor!
Mai nainte de a fi dimpreun și deodat cu cei pe care i aprați, și cu mndrie v prezentați c din rndurile lor faceți parte, mai bine ați ncerca s faceți un pas ctre cei mulți, care sufer n tcere, nc.
nc, drag doamn!
Cci nu e departe ziua, cnd aceast tcere se va transforma n furtun. Și m rog, ca furia ei s nu v prind!
Se ridic poporul, drag doamn, și dumneavoastr v ocupați de amenzi?
Spuneți-le ncet, docil, poate chiar n șoapt, bieților care v nconjoar și voteaz n unanimitate, c vremea lor a trecut.
Un duh nou cuprinde țara, drag doamn, iar duhul acesta nu v va recunoaște.
Iar ca lucrul acesta, s nu se ntmple, grbiți-v!
ncepeți cu un gest mic, nesemnificativ, minor n aparenț.
Lsați-i n pace, pe tinerii jurnaliști, care spun adevrul!
Ei sunt, n fond, dovad c, organismul sntos al țrii, exist.
Ct despre mine, uitați-m!
n schimb, v rog din tot sufletul, nu uitați cele pe care vi le-am spus.
Nu-i niciun pic de ur n ele, ci doar o panic de suflet creștin c, nc un om, se poate pierde.

Cu aleas considerație,
Dan Puric.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2014, ora 17:01

foarte multi si cu foarte mult timp inaintea lui dan puric ,au spus-o, de la oameni simpli cu putina scoala( cu un evident bun simt) si pana la cateva eminente cenusii ale romanilor, si daca au spus-o, s-a schimbat vreo constanta cerebrala in mentalitata acelei majoritati intarziate mintal?de fapt, nici nu iti sunt necesare certificarile obtinute de la o duzina de facultati pentru a observa , intelege si emite o concluzie realista, referitoare la realitatea romaneasca si actuala stare de fapt , este suficient sa ai un minim de bun simt si simtul realitatii.

insa, ar fi bine sa taci si sa-ti vezi de drumul tau deoarece mafiotii se bazeza pe sprijinul acordat de acea majoritate inapoiata pe care au metamorfozat-o intr-o adevarata conjuratie a ticalosilor, iar daca se intampla sa se iveasca vreunul putin mai educat si scolit, onest si inteligent, conjuratia ticalosilor il extermina cat ai zice, peste !

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 16:48

Degeaba ,,latra'' cetatenii onesti........marea masa imbecilizata aude dar nu pricepe.....!
PS. Am fost vineri si sambata in Teleorman....izvor nesecat de saracie si prostie .....ce mostre de idiotenie am intalnit la nivel general nu pot posta.

below

10 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 16:55

Noroc ca s-a inventat internetul site-urile, este scaparea tuturor, ce proteste? ce manifestari? ce atatea marsuri si pierdere de timp? chestiile astea sunt invechite, si apoi trebuie sa te ridici din fotoliu din fata tembelizorului, sa iesi in strada?!, si pentru cine nu? pentru altii care nu au catadicsit sa iasa alaturi de tine?Mai bine postam cateva fraze pe site ne varsam naduful si apoi ne intoarcem in mocirla in care ne unduim. Prea multe vorbe!!" Vorba lunga saracia omulu" Faptele vorbesci"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 17:07

De la: 9am_3909, la data 2014-06-01 16:48:06Degeaba ,,latra'' cetatenii onesti........marea masa imbecilizata aude dar nu pricepe.....!
PS. Am fost vineri si sambata in Teleorman....izvor nesecat de saracie si prostie .....ce mostre de idiotenie am intalnit la nivel general nu pot posta.

imi pare rau ca ti-o spun : NU esti deloc departe de marea masa imbecilizata, caci CE MARE DIFERENTA este intre imbecilizatul iliescian si imbecilizatul basescian ? te-ai gindit vreodata la asta ? sunt sigura ca nu ! iti spun eu : nici -una si amindoua tabere se lupta ca nebunele-ntre ele ptr. Ce ? ia sa te aud, stii ? nu stii, desigur : ptr. PUTERE ! amindoua taberele doresc Putere Totala ptr. Stapinii pe care-i aduleaza, in stilul ala : CEAUSESCU....CEAUSESCU...ILIESCU...ILIESCU....BASESCU.....BASESCU....cu bai de multime , flori , pancarte si pupaturi obediente !
asta Nu este Democratie, Numarule , asta este o Pastisare a ei, iar Mafiotul no. 1 in tara asta de vreo 10 ani, e JUPINUL ! ....stii tu care .....

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 17:26

De la: gabigabi2, la data 2014-06-01 17:07:49
De la: 9am_3909, la data 2014-06-01 16:48:06Degeaba ,,latra'' cetatenii onesti........marea masa imbecilizata aude dar nu pricepe.....!

imi pare rau ca ti-o spun : NU esti deloc departe de marea masa imbecilizata, caci CE MARE DIFERENTA este intre imbecilizatul iliescian si imbecilizatul basescian ? te-ai gindit vreodata la asta ? sunt sigura ca nu ! iti spun eu : nici -una si amindoua tabere se lupta ca nebunele-ntre ele ptr. Ce ? ia sa te aud, stii ? nu stii, desigur : ptr. PUTERE ! amindoua taberele doresc Putere Totala ptr. Stapinii pe care-i aduleaza, in stilul ala : CEAUSESCU....CEAUSESCU...ILIESCU...ILIESCU....BASESCU.....BASESCU....cu bai de multime , flori , pancarte si pupaturi obediente !
asta Nu este Democratie, Numarule , asta este o Pastisare a ei, iar Mafiotul no. 1 in tara asta de vreo 10 ani, e JUPINUL ! ....stii tu care .....

M-ai vazut pe mine postand ode lui B?
Trebuie sa inveti sa faci diferenta intre un individ care sustine un concept democratic si unul care a fost partas la o lovitura de stat legislativa.....intelegi ori ba?
Diferenta este mare deoarece eu la fel ca altii suntem proprii nostrii stapani, inpartasim crezuri democratice si nu avem idoli.
Noi nu votam de 24 de ani cu gasca lui Iliescu fara a gandi asa cum faceti voi iar faptul ca avem pareri similare cu ale presedintelui este doar o coincidenta. Te asigur ca daca B ar demonstra prin decalaratii si fapte asa cum face Plagiatorul vostru ca este antidemocratic atunci cu siguranta ca as fi unul dintre cei mai virulenti contestatari.
Pana una alta B a dat dovada ca este un pro-occidental care doreste un stat de drept cu o justitie puternica , un aliat de buna credinta al NATO si UE.
De partea ta nu vad decat un Plagiator ordinar...flancat de catre Iliescu si Nastase , un mincinos fara scrupule iar in spatele lui incolonata toata spuma puscariabililor de pe esichierul politic.
Cu cine crezi ca poate simpatiza un individ cu vederi democratice ?
Pana una alta presedintele reprezinta garantia indreptarii Romaniei spre occident si eu dar si familia mea asta dorim inca din perioada anilor 80.......cand matale erai cu siguranta o demna activista de partid.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 17:43

numai Prostul isi da cu parerea ca sa se afle-ntreaba ! NU stii nimic despre mine ; nu ai citit nimic din ce-am spus pe aici in cei vreo 7-8 ani de cind sunt pe aici, dar dai din clanta spunind numai prostii si, nu stiu cum se face dar, asaaaa, doar din intimplare gindesti ca base' ,dar nu esti basescian....nu-l pupi in kr, dar il aplauzi si Statul de Drept si Justitia de tip pesedist este Identica cu cea de tip basist si de aici lupta dintre ei : CINE s-o Stapineasca !
si-ti mai spun inca o data : Numarule, Asta nu-i Democratie....e un surogat construit de niste oameni ce-au fost Scoliti Ptr. a Accede la PUTERE, de aceleasi Structuri comunisto-securistice !
sa-ti intre bine-n cap asta !

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 17:57

De la: gabigabi2, la data 2014-06-01 17:43:18numai Prostul isi da cu parerea ca sa se afle-ntreaba ! NU stii nimic despre mine ; nu ai citit nimic din ce-am spus pe aici in cei vreo 7-8 ani de cind sunt pe aici, dar dai din clanta spunind numai prostii si, nu stiu cum se face dar, asaaaa, doar din intimplare gindesti ca base' ,dar nu esti basescian....nu-l pupi in kr, dar il aplauzi si Statul de Drept si Justitia de tip pesedist este Identica cu cea de tip basist si de aici lupta dintre ei : CINE s-o Stapineasca !
si-ti mai spun inca o data : Numarule, Asta nu-i Democratie....e un surogat construit de niste oameni ce-au fost Scoliti Ptr. a Accede la PUTERE, de aceleasi Structuri comunisto-securistice !

Da babadie,,,,,,,cum naibi sa nu-ti cunosc ideologia....
Pai dupa parerea mea ...matale ai pierderi de memorie deoarece dintr-un fost membru de partid comunist...ai periodic amnezii cumplite datorate varstei...
Uite asa devii peste noapte o regalista....dar uiti repede , apoi o ,,liberala'' desavarsita si tot asa datorita batranetei dai uitarii normele liberalismului si ce persista este doar prima invatatura stalinista. la care cu siguranta ai luat doar note de zece....
Asa reusesti sa te invarti in jurul cozii iar la cicluri de patru ani sa redevii un votant si activist de partid PSD vrednic de decorat....
Ia zi matale ...te-am ghicit?

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 18:15

De la: 9am_3909, la data 2014-06-01 17:57:34
De la: gabigabi2, la data 2014-06-01 17:43:18numai Prostul isi da cu parerea ca sa se afle-ntreaba ! NU stii nimic despre mine ; nu ai citit nimic din ce-am spus pe aici in cei vreo 7-8 ani de cind sunt pe aici, dar dai din clanta spunind numai prostii si, nu stiu cum se face dar, asaaaa, doar din intimplare gindesti ca base' ,dar nu esti basescian....nu-l pupi in kr, dar il aplauzi si Statul de Drept si Justitia de tip pesedist este Identica cu cea de tip basist si de aici lupta dintre ei : CINE s-o Stapineasca !

Pai dupa parerea mea ...matale ai pierderi de memorie deoarece dintr-un fost membru de partid comunist...ai periodic amnezii cumplite datorate varstei...
Uite asa devii peste noapte o regalista....dar uiti repede , apoi o ,,liberala'' desavarsita si tot asa datorita batranetei dai uitarii normele liberalismului si ce persista este doar prima invatatura stalinista. la care cu siguranta ai luat doar note de zece....
Asa reusesti sa te invarti in jurul cozii iar la cicluri de patru ani sa redevii un votant si activist de partid PSD vrednic de decorat....

ai ghicit-o!

insa, n-o sa recunoasca evidenta respectiva niciodata, deoarece nu este constienta de ceea poate sa-i debiteze muciloginosul subconstient mankurtizat si imbecilizat de idolii comunisti pe care i-a ovationat frenetic o viata intreaga.

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 18:28

De la: _haakon_, la data 2014-06-01 18:15:01

ai ghicit-o!

insa, n-o sa recunoasca evidenta respectiva niciodata, deoarece nu este constienta de ceea poate sa-i debiteze muciloginosul subconstient mankurtizat si imbecilizat de idolii comunisti pe care i-a ovationat frenetic o viata intreaga.

Individa trebuie compatimita.....are saracuta tivga goala, varsta la care nu o mai poti schimba si din pacate mult tupeu dobandit in lunga ei experienta comunista.
Astia mint fara sa clipesca deoarece asa au fost invatati sa supravietuiasca iar toata viata lor a fost un rahat frumos ambalat dar urat mirositor.
Acesta este motivul pentru care se bucura cand idolii lor se rahatesc in capul lor iar ei au impresia ca sunt decorati.

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 18:42

da?
acum inteleg scopul pentru care faceau gargara cu urina pe la intrunirile misa, isi clateau cavitatea bucala dupa apetisantele portii cu rahat ingurgitate cu lacomie pe la sedintele pcr.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2014, ora 10:03

cind iti spun ca esti PROST, zici ca nu !
te-am mai intrebat o data, pe tine sau pe 2148....nici nu conteaza , de fapt : CE Discrepanta vezi in avea simpatii liberale si monarhice in acelasi timp, badie ? Monarhia se refera la tipul de Stat , care poate fi o Regalitate sau o Republica ....
iar Liberalismul , de ex., se refera la o doctrina a unui Partid politic si cele doua se sprijina foarte bine, asa cum MJSR Carol I s-a bizuit pe liberalul Bratianu !

P.S

iti reamintesc ce-am mai spus : NU am fost membru de partid si NU l-am votat pe Iliescu ...poate reusesti sa tii minte, totusi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2014, ora 10:07

De la: 9am_3909, la data 2014-06-01 18:28:27

ai ghicit-o!

Individa trebuie compatimita.....are saracuta tivga goala, varsta la care nu o mai poti schimba si din pacate mult tupeu dobandit in lunga ei experienta comunista.
Astia mint fara sa clipesca deoarece asa au fost invatati sa supravietuiasca iar toata viata lor a fost un rahat frumos ambalat dar urat mirositor.
Acesta este motivul pentru care se bucura cand idolii lor se rahatesc in capul lor iar ei au impresia ca sunt decorati.

PUTETI DOVEDI in vreun fel aceste afirmatii sau le trec in contul CALOMNIILOR, Dezinformarilor, Manipularilor atit de obisnuite ale pedeleilor , partidul securistilor trasi pe linie civila ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2014, ora 10:14

baaaa, postacilor sau ce-oti fi voi, Aplicind directiva comunisto- bolsevica : Cine nu-i cu noi, e impotriva noastra, transformindu-i pe opozanti in Dusmanii Poporului, va Autoindicati ce sunteti !
chiar atit de prosti sunteti incit nu va dati seama de asta ? pfffff, imbecililor !

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2014, ora 10:40

S-a dilit Partoneta or a intrat intr-un sevraj inimaginabil, sa-i administram un calmant sau o doza din din cel mai bun halucinogen !

Sictir, Partoneto!
Esti praf, distruso !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2014, ora 10:52

De la: gabigabi2, la data 2014-06-02 10:14:59baaaa, postacilor sau ce-oti fi voi, Aplicind directiva comunisto- bolsevica : Cine nu-i cu noi, e impotriva noastra, transformindu-i pe opozanti in Dusmanii Poporului, va Autoindicati ce sunteti !
chiar atit de prosti sunteti incit nu va dati seama de asta ? pfffff, imbecililor !

ca sa fie clar : postacii se stiu care sunt, altfel n-ar contracara, zicind despre altii ca-s dilii ....metoda-i clasica si-i patentata pe toti opozantii comunistilor de ieri si a alora vopsiti in democrati de dreapta, de azi !

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2014, ora 11:08

De la: gabigabi2, la data 2014-06-02 10:52:35
De la: gabigabi2, la data 2014-06-02 10:14:59baaaa, postacilor sau ce-oti fi voi, Aplicind directiva comunisto- bolsevica : Cine nu-i cu noi, e impotriva noastra, transformindu-i pe opozanti in Dusmanii Poporului, va Autoindicati ce sunteti !

ca sa fie clar : postacii se stiu care sunt, altfel n-ar contracara, zicind despre altii ca-s dilii ....metoda-i clasica si-i patentata pe toti opozantii comunistilor de ieri si a alora vopsiti in democrati de dreapta, de azi !

ti-ai fi dorit sa fii postaca, deoarece ti-ai fi completat veniturile din pensioara mizerabila pe care ti-o achita socialistii tai iubiti.
or

probabil si chiar posibil sa fii !...o postaca-raspandaca, cu o pensie mizerabila nu isi permite sa isi petreaca sejururi la munte de doua ori intr-o vara !

eeeee?
cum este ?

memoria nu ma inseala niciodata, iar ceea ce am citit ramane imprimat in memoria de lunga durata !

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2014, ora 11:40

De la: gabigabi2, la data 2014-06-02 10:07:33
De la: 9am_3909, la data 2014-06-01 18:28:27

ai ghicit-o!

PUTETI DOVEDI in vreun fel aceste afirmatii sau le trec in contul CALOMNIILOR, Dezinformarilor, Manipularilor atit de obisnuite ale pedeleilor , partidul securistilor trasi pe linie civila ?!

textele pe care le postezi demonstreaza si dovedesc cu prisosinta exact ceea ce concluzionam noi in ceea ce te priveste, ce sens ar mai avea sa-ti dovedim si noi ceea ce se observa si de pe Andromeda ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2014, ora 15:24

De la: _haakon_, la data 2014-06-02 11:08:59

ti-ai fi dorit sa fii postaca, deoarece ti-ai fi completat veniturile din pensioara mizerabila pe care ti-o achita socialistii tai iubiti.
or

probabil si chiar posibil sa fii !...o postaca-raspandaca, cu o pensie mizerabila nu isi permite sa isi petreaca sejururi la munte de doua ori intr-o vara !

eeeee?
cum este ?

memoria nu ma inseala niciodata, iar ceea ce am citit ramane imprimat in memoria de lunga durata !

exact asta esti : manipulator, raspindac si denigrator !
NU socialistii MEI imi dau pensia ci, oriunde-n lumea asta dupa o viata de munca EXISTA PENSIE ....ba, prin Canada , de ex. exista si o Pensie de batrinete , indiferent ca omul respectiv a muncit unde si pe cit ....ea ii Asigura DEMNITATEA Vietii la o virsta a neputintei, dar in mintea voastra basita chestia asta cu Demnitatea, Decenta si Onoare , nu prea intra !
despre ce mai zici ? ca ce , ca am o pensie mizerabila ? asa tine minte memoria ta de lunga durata ca as fi zis ? sau ca ma duc la munte de 2 ori pe an ? nu mueyyyy, o saptamina la munte si una la mare, asa am spus....daaa, de 2 ani n-am mai putut pleca de acasa si tare rau imi pare !
in sfirsit, dat fiindca le cam incurci, mai ia si tu niste lecitina ca face bine la memoria si de lunga si de scurta durata ! hai, te pup , ca ma distrez binisor cu tine !

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2014, ora 17:07

De la: gabigabi2, la data 2014-06-02 15:24:28
De la: _haakon_, la data 2014-06-02 11:08:59

or

eeeee?
cum este ?

exact asta esti : manipulator, raspindac si denigrator !
NU socialistii MEI imi dau pensia ci, oriunde-n lumea asta dupa o viata de munca EXISTA PENSIE ....ba, prin Canada , de ex. exista si o Pensie de batrinete , indiferent ca omul respectiv a muncit unde si pe cit ....ea ii Asigura DEMNITATEA Vietii la o virsta a neputintei, dar in mintea voastra basita chestia asta cu Demnitatea, Decenta si Onoare , nu prea intra !
despre ce mai zici ? ca ce , ca am o pensie mizerabila ? asa tine minte memoria ta de lunga durata ca as fi zis ? sau ca ma duc la munte de 2 ori pe an ? nu mueyyyy, o saptamina la munte si una la mare, asa am spus....daaa, de 2 ani n-am mai putut pleca de acasa si tare rau imi pare !
in sfirsit, dat fiindca le cam incurci, mai ia si tu niste lecitina ca face bine la memoria si de lunga si de scurta durata ! hai, te pup , ca ma distrez binisor cu tine !

Partoneto, ti-am spus sa nu te mai joci cu obiecte periculoase si tu iar ai incercat sa folosesti bumerangul.
asa-ti trebuie!
mergi si igienizeaza-ti belciugatul nas insangerat si-alta data sa nu te-mpinga dreaqul sa te mai joci cu el !

iti va face buba la nas !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2014, ora 17:15

"baiete, esti timpit ! "

du-te tu si panseaza-ti memoria aia ca mereu le-ncurci....mai da o rindea pe obrazul gros si o perie pe limbaj s'apoi vino si te da mare !
chiar nu te prinzi ca esti P'afarist cu comentariile tale fara cap, fara coada si fara legatura cu ce ti se raspunde ?
da-te, mai beleao, ca tu vorbesti ,dar nu gindesti !

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2014, ora 17:34

De la: gabigabi2, la data 2014-06-02 17:15:12"baiete, esti timpit ! "

du-te tu si panseaza-ti memoria aia ca mereu le-ncurci....mai da o rindea pe obrazul gros si o perie pe limbaj s'apoi vino si te da mare !
chiar nu te prinzi ca esti P'afarist cu comentariile tale fara cap, fara coada si fara legatura cu ce ti se raspunde ?
da-te, mai beleao, ca tu vorbesti ,dar nu gindesti !

sictir, Partoneta raspandaca ipocrita, nesimtita , mincinoasa, si proastaaaaaaaa cu muuuult peste lmita legala !
ai un rat imbelciugat foarte rezistent, scrofosenie hodoroaga!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2014, ora 09:08

MISTOOOO, academicule !

| Varianta pentru tiparire a topicului Iata cu ce trebuie sa incepem ! O spune Dan Puric !
Mergi la: