Info
x
Kituri pentru albirea dintilor!
|
9am_3800 2 mesaje Membru din: 9/04/2014 |
Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 15:52
Ati folosit vreodata asemenea produse pentru a va albi dintii? Sunt mai eficiente decat pastele de dinti?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Aprilie 2014, ora 02:15
De la: 9am_3800, la data 2014-04-09 15:52:40Ati folosit vreodata asemenea produse pentru a va albi dintii? Sunt mai eficiente decat pastele de dinti? Eu, nu. Dar pasta de dinti contine cam ce trebuie. Mai sint metode din yoga. Gargara cu ulei de floarea soarelui. Si o mixtura sare grunjoasa cu bicarbonat de sodiu. Bunicul mei a avut toti dintii in gura, pina la sfirsit, cu sare si bicarbonat. De 2 ori pe zi si dupa fiecare masa. Albirea aia care o vezi la persoane publice, e facuta cu laser. Sau ceva de genul asta. Daca vrei sa faci reclama la ceva, ignora ce am spus, si da-i drumul.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
9am_3980 2 mesaje Membru din: 22/05/2014 |
Postat pe: 22 Mai 2014, ora 15:57
Am terminat astazi utilizarea kit-ului Ibright si sincer sunt destul de multumit de rezultate. Produsul s-a comportat destul de bine, nu mi-a produs efecte secundare si a actionat destul de repede!
Acum depinde doar de mine daca o sa-i pastrez sau nu curati:) Cred ca o sa caut un ghid despre cum sa iti pastrezi dintii albi. Poate ca asa o sa reusesc sa imi mentin dintii alb si curati! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_4065 2 mesaje Membru din: 17/06/2014 |
Postat pe: 17 Iunie 2014, ora 15:46
Pastele de dinti si kit-urile de albire reprezinta o varianta destul de buna care pot ajuta la albirea dintilor intr-un timp destul de scurt fara sa produca efecte adverse. Kit-urile difera de la o firma la alta si sunt diferite din punct de vdere calitativ.
Raporteaza abuz de limbaj |