back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Refugiu pentru ars gazul si frecat menta

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Decembrie 2013, ora 17:38

Deschid un topic fara o tema anume, pentru discutii libere, unde se poate exprima orice, impartasi impresii, retete culinare, sfaturi pentru pescuit sau ingrijirea animalelor mici cu blana, etc...
Mai direct spus, este un topic de pierdut timpul, ars gazul sau frecat menta, fara pretentii si fara reguli prestabilite.

Marturisesc insa ca ceea ce m-a determinat cu adevarat sa deschid subiectul acesta, este ceea ce se intampla pe alte topice unde altadata imi facea placere sa intru si sa comunic cu persoane dragi fata de care am toata admiratia. Si pentru ca nu vreau sa ma retrag facand pe plac catorva useri cu tulburari de personalitate, si nici nu vreau sa ma incarc cu un stres inutil, acesta este locul de refugiu unde voi fi gasit atunci nu se mai poate altfel.

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2013, ora 17:41

LA MULTI ANI ROMÂNE!

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2013, ora 17:52

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2013, ora 18:10

Hai, concentreaza-te si demonstreaza-mi cat poti sa fii de tampita! Eu am rabdare sa constat si sa stii ca nu ma mai poti surprinde cu nimic.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2013, ora 18:12

Musca de Ionel Teodoreanu

Bunicul a ațipit pe canapeaua din etac, cu motanul la picioare, și gazeta pe covor, la căpătâi. Bunica l-a acoperit cu șalul cenușiu și a vrut să alunge motanul c-o pălmuță, hait, dar s-a răzgândit. Și motanul îi ține cald bunicului. Lasă-l, cucoană Elencule.

Bunicul e mai palid ca de obicei. Mai alb, nu mai palid. Când doarme ziua, parcă e de argint.
Și somnul bunicului e cuminte astăzi, ca și pasiența lui. Nu face mișcări. Nu sforăie. Nu tresare. Abia i se aude respirația. Parcă începe să apară o lumină în somnul bunicului.
Bunica s-a așezat în fotoliul ei, ținând în mâini Viețile Sfinților. Citește cât citește, și deodată stă, cu ochii dincolo de carte. Parcă ascultă somnul bunicului. Iar citește, iar stă, iar ascultă.
Dar deodată nu se mai aude nimic decât tăcerea.
Bunica tresare și se uită cu fruntea încrețită spre canapeaua bunicului.
Doarme.
Doarme?
I-atât de alb ș-atât de stins, că nu mai știi.
Și deodată se aude: bâzzz.
O muscă.
O muscă în casa bunicilor! Și încă în toiul iernii!
Dar bunica nu ascultă decât tăcerea de icoană a bunicului.
Bâzzz...
Musca se așază chiar pe nasul bunicului, cântând din drâmba ei.
Bunicul tresare.
Bunica respiră cu tot pieptul.
Musca zboară râzând gâdilicios, și intră în urechea bunicului. Prin somn, bunicul o alungă cu un deget.
Dar musca nu se lasă. E o muscă între muște, e cu vitejie muscă. Căldura sobei i-a redat temperamentul. Se afirmă deci, pe fruntea somnului bunicului, mușcă în numele muștelor: pecete.
Bunicul se strâmbă, deschide ochii, o vede, o aude, o urăște, se scoală, pune mâna pe gazetă, dă, n-o nimerește, își scoate papucul, îl ridică...
- Las-o, Alecule, mi-i drag s-o ascult.
- Zău, Elencule, nu te mai înțeleg, - oftează bunicul încălțând papucul cu care era să omoare o muscă.
Bunica nu-i răspunde, dar surâde, ca și cum într-adevăr ar asculta o muzică.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2013, ora 18:44

na, Blackuletule, credeai c-ai scapat ! neeee, ie ca riia ,de ce te scarpini, d'aia se-ntine si mai mult ! si tocmai enuntul tau a scarmanat ambitia musuroiului, sa stii !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2013, ora 18:47

Eu nu vreau sa ard gazul, ca e scump...dupa ce frecam menta dati-mi frunzele, sa le tai la caini!

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2013, ora 18:56

De la: gabigabi2, la data 2013-12-01 18:44:30 na, Blackuletule, credeai c-ai scapat ! neeee, ie ca riia ,de ce te scarpini, d'aia se-ntine si mai mult ! si tocmai enuntul tau a scarmanat ambitia musuroiului, sa stii !

Eu ma intreb cand vor realiza cei de la internetcorp ca bolunzii astia doi le depopuleaza intentionat forumul? Ai vazut in Cafenea, in momentul in care ati reaparut tu, Giova, Ingrid, Sandu...hop-tzop a venit aia cu 'nspe conturi si a inceput sa posteze aiurea in tramvai tot felul de aberatii si dedicatii muzicale, adica ce stie clar ca enerveaza.
Apoi a aparut si mucilaginosul si a inceput sa arunce cu rahat in ventilator. Apoi ati plecat voi.
Nu este intentionat ceea ce fac ei?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2013, ora 18:59

De la: _Ingrid, la data 2013-12-01 18:47:28Eu nu vreau sa ard gazul, ca e scump...dupa ce frecam menta dati-mi frunzele, sa le tai la caini!

Gazul e free, gratie cognitivului. Mai bine toaca-i lui menta, poate o sa se constipe cu ocazia asta.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2013, ora 19:03

De la: Black_Friday_, la data 2013-12-01 18:59:58
De la: _Ingrid, la data 2013-12-01 18:47:28Eu nu vreau sa ard gazul, ca e scump...dupa ce frecam menta dati-mi frunzele, sa le tai la caini!

Gazul e free, gratie cognitivului. Mai bine toaca-i lui menta, poate o sa se constipe cu ocazia asta.

S-apai. ..d-aia n-o sa ploua!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2013, ora 19:04

De la: Black_Friday_, la data 2013-12-01 18:56:05
De la: gabigabi2, la data 2013-12-01 18:44:30 na, Blackuletule, credeai c-ai scapat ! neeee, ie ca riia ,de ce te scarpini, d'aia se-ntine si mai mult ! si tocmai enuntul tau a scarmanat ambitia musuroiului, sa stii !

Eu ma intreb cand vor realiza cei de la internetcorp ca bolunzii astia doi le depopuleaza intentionat forumul? Ai vazut in Cafenea, in momentul in care ati reaparut tu, Giova, Ingrid, Sandu...hop-tzop a venit aia cu 'nspe conturi si a inceput sa posteze aiurea in tramvai tot felul de aberatii si dedicatii muzicale, adica ce stie clar ca enerveaza.
Apoi a aparut si mucilaginosul si a inceput sa arunce cu rahat in ventilator. Apoi ati plecat voi.

ori - ori -ori !
iaca na trilema !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2013, ora 19:05

Dar Giovica nu stie decat drumul la cafenea...e pacat sa-l abandonam singur p-acolo. In general zic, azi e ocupat sa sarbatoreasca Romania.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2013, ora 19:14

De la: _Ingrid, la data 2013-12-01 19:05:31

Dar Giovica nu stie decat drumul la cafenea...e pacat sa-l abandonam singur p-acolo. In general zic, azi e ocupat sa sarbatoreasca Romania.

Eu nu vreau sa abandonez pe nimeni si nici sa fac concurenta vreunui topic. Nu voi mai trece pe acolo atunci cand sunt agitatii astia. De ce sa ma enervez din cauza unor dobitoci?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2013, ora 19:18

tinind cont ca au gasit drumul pina aici si au tzistuit deja locul, insemnindu-l , ce mai conteaza pe care topic stam de vorba ?
va sarut si va doresc o seara frumoasa !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2013, ora 19:18

Eu mi-am rasturnat optica si nu ma mai enervez, din contra, incerc sa gasesc punti cu fiecare.
Eu incerc, uneori reusesc, alteori nu, dar mi-am asumat riscul, fiecare e liber sa accepte puntea sau nu.

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2013, ora 22:41

De la: Black_Friday_, la data 2013-12-01 18:10:46Hai, concentreaza-te si demonstreaza-mi cat poti sa fii de tampita! Eu am rabdare sa constat si sa stii ca nu ma mai poti surprinde cu nimic.

Deci mie mi-ai dedicat topicul?
Dau-as cu tauru' ala de tribunele arenei!
Mai omule, tu ai o problema serioasa! TU esti problema!
Aici sa iti faci rugaciunile catre Dumnezeu sa iti lumineze mintea si spiritul!

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2013, ora 22:50

Mai, tu suferi de mania persecutiei! Persecutatu' pamantului! Ete fleosc mi-e de ceea ce crezi tu!L-ai criticat pe nea Marin ca ne scria povesti! Povestile lui Nea Marin erau ORIGINALE! Tu dai cu copyy a lu' pestele ala ce nu l-ai prins in Dunarea tulbure de chipu-ti imbufnat!

Te-ai legat de mine ca clonez. Io-te ce faci? Acu' ce faci tu, pe bune? Ti s-o terminat toamna si dai cu clonatu' propriului topic. Macar de ai avea ceva interesant de zis. Dar nu ai! Doar povesti copiate si critici si atatari la adresa utilizatorilor. Incitator de doi bani ce esti! Nu ai decat sa crapi pe topicu' asta! Dumnezeu sa te ierte ca esti un jeg de om!

Fosta membra 9am.ro

70 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 00:01

De la: Black_Friday_, la data 2013-12-01 17:38:40Deschid un topic fara o tema anume, pentru discutii libere, unde se poate exprima orice, impartasi impresii, retete culinare, sfaturi pentru pescuit sau ingrijirea animalelor mici cu blana, etc...
Mai direct spus, este un topic de pierdut timpul, ars gazul sau frecat menta, fara pretentii si fara reguli prestabilite.

Marturisesc insa ca ceea ce m-a determinat cu adevarat sa deschid subiectul acesta, este ceea ce se intampla pe alte topice unde altadata imi facea placere sa intru si sa comunic cu persoane dragi fata de care am toata admiratia. Si pentru ca nu vreau sa ma retrag facand pe plac catorva useri cu tulburari de personalitate, si nici nu vreau sa ma incarc cu un stres inutil, acesta este locul de refugiu unde voi fi gasit atunci nu se mai poate altfel.

www.youtube.com/watch?v=HUPzG6F69Mw
Monolog, despre popor

Fosta membra 9am.ro

70 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 00:07

De la: _Ingrid, la data 2013-12-01 19:18:31Eu mi-am rasturnat optica si nu ma mai enervez, din contra, incerc sa gasesc punti cu fiecare.
Eu incerc, uneori reusesc, alteori nu, dar mi-am asumat riscul, fiecare e liber sa accepte puntea sau nu.

www.youtube.com/watch?v=uJdT7pOdYjY

Fosta membra 9am.ro

70 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 00:28

De la: Black_Friday_, la data 2013-12-01 18:10:46Hai, concentreaza-te si demonstreaza-mi cat poti sa fii de tampita! Eu am rabdare sa constat si sa stii ca nu ma mai poti surprinde cu nimic.

www.youtube.com/watch?v=fOUileSI6J4&list=RDuJdT7pOdYjY

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 09:26

De la: _Ingrid, la data 2013-12-01 19:18:31Eu mi-am rasturnat optica si nu ma mai enervez, din contra, incerc sa gasesc punti cu fiecare.

bine faci ! mai cu o gluma, mai cu o vorba serioasa , un ghiont sau o palmuta , dupa caz, trece necazul si cearta !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 09:27

De la: Daphne, la data 2013-12-01 22:50:26

Mai, tu suferi de mania persecutiei! Persecutatu' pamantului! Ete fleosc mi-e de ceea ce crezi tu!L-ai criticat pe nea Marin ca ne scria povesti! Povestile lui Nea Marin erau ORIGINALE! Tu dai cu copyy a lu' pestele ala ce nu l-ai prins in Dunarea tulbure de chipu-ti imbufnat!

Te-ai legat de mine ca clonez. Io-te ce faci? Acu' ce faci tu, pe bune? Ti s-o terminat toamna si dai cu clonatu' propriului topic. Macar de ai avea ceva interesant de zis. Dar nu ai! Doar povesti copiate si critici si atatari la adresa utilizatorilor. Incitator de doi bani ce esti! Nu ai decat sa crapi pe topicu' asta! Dumnezeu sa te ierte ca esti un jeg de om!

Bai maimuta, este problema mea ce scriu pe un topic. Eu nu m-am milogit de nimeni sa participe pe topicul asta, sa continue niste povesti tampite scrise parca cu mana stanga, asa cum te milogeai tu cu topicul ala A..B...C...
Asa cum am precizat, nu am nicio tema anume, nu ma sparg in figuri cu templul ipocriziei ridicate pe cele mai inalte culmi ale nesimtirii, nu stresez pe nimeni intervenind in toate discutiile si parazitandu-le cu link-uri pe youtube sau cu rautati gratuite, nu ma dau savant atoatecunoscator copiind de pe net.

Ca ma enervati, tu si cu mucilaginosul, DA, o recunosc cinstit. Sunteti doi cretini cu probleme psihice, Doi frustrati care cautati sa socati numai ca sa va faceti remarcati cu ceva. Da bai, va remarcati prin jigodism si infantilism. Nu stiu caruia dintre voi sa-i acord locul intai la capitolul asta.

Nu am chemat pe nimeni sa intre aici. Am deschis topicul doar ca sa mai pot lua legatura cu cei pe care ii apreciez, atunci cand dementii zburda si isi fac mendrele peste tot. Din cauza asta, nu va agreez pe aici pe voi turbatilor si ati face mai bine sa nu mai apareti.

Hai, maimutareste-te in continuare si da-te in stamba, handicapato!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 09:47

buna dimineata !
nu te mai imflama ca sarim in aer cu toti !
adopta metoda lui Ingrid sau a mea si totu-i bine !
chiar nu merita sa te enervezi , caci fiecare om isi are propriul stil de comunicare si dupa asta il poti si recunoaste si caracteriza ! si, pe unul il iubesti si-ti face placere sa vorbesti cu el si pe altul il dispretuiesti....ignora-l si cu asta, basta !
protejeaza-ti nervii , ca nu merita !
sa ai o saptamina buna si, te asteptam cu flori in suflet sa vi acasa !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 09:48

Era vorba de frecat menta, nu ridichile

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 10:37

De la: _Ingrid, la data 2013-12-02 09:48:55Era vorba de frecat menta, nu ridichile

Hrean! Am venit cu hrean pentru iubire neagra in cerul vinerii!

Olé!

www.2lol.ro/poze_funny/testicule_inghetate-picioare_inghetate-ta...

O zi frumoasa tuturor!

Corina_Petre_1

428 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 10:53

Foarte intelept. Si de-a dreptul zen. Dar nu-mi iese .

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 11:14

De la: Daphne, la data 2013-12-02 10:37:19
De la: _Ingrid, la data 2013-12-02 09:48:55Era vorba de frecat menta, nu ridichile

Olé!

O zi frumoasa tuturor!

Judecati, judecati....cui folosesc?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 11:16

De la: Corina_Petre_1, la data 2013-12-02 10:53:14

Corina sper ca ai fost undeva unde ti-a placut, ne-ai lipsit!
Cu zenul ...e mai bine sa vorbim cu totii decat sa ne autofrustram, zic si io!

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 11:22

De la: _Ingrid, la data 2013-12-02 11:14:13
De la: Daphne, la data 2013-12-02 10:37:19

Olé!

O zi frumoasa tuturor!

Judecati, judecati....cui folosesc?

Dar de ce nu il intrebi pe Black? El poate si io nu? Ei, na!

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 11:24

De la: Corina_Petre_1, la data 2013-12-02 10:53:14

Exerseaza mentalul. Nu ai ambitz destul, ed aia nu iese sa legi puntea inspre mine. Eu lansez cate un lasou in caz ca picati careva in ape tulburi, contati pe mine!

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Refugiu pentru ars gazul si frecat menta
Mergi la: