back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

La ceas de bilant!

coseceleste

13 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 30 Decembrie 2012, ora 14:34

Mai sunt 2 zile si inca un calendar s-a umplut si-i face loc următorului. Inca un final urmat de un nou început. Inca un timp in care ne uitam in urma si tragem linie,apoi ne uitam înainte si planificam. Am impresia ca in ultima vreme timpul nu e deloc rabdator cu noi si se grăbește tot mai tare sa se scurgă.
Îmi număr binecuvântările in anul ce se va încheia ;ii număr pe cei pe care ii iubesc si pe cei care îmi sunt alături. .
In 2013 vreau sa fac mai multe. Vreau sa fiu mai bun, vreau ceva nou dar vreau si tot ce este vechi, vreau sa spun da si vreau sa spun nu, vreau sa rad si vreau sa plang, vreau sa ma plimb si vreau sa stau, vreau sa alerg, vreau sa citesc, sa scriu, sa ascult, sa vorbesc, sa strig, sa soptesc. Vreau sa creez, sa pierd timpul si vreau sa admir. Vreau sa simt iarba, vântul si apa. Vreau sa fiu uneori o umbra si alteori o lumina puternica. Vreau sa fiu imprevizibil, vreau sa fiu surprins , vreau sa imi înving toate temerile, vreau sa fiu ... Eu.
LA MULTI ANI!

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2012, ora 14:58

De la: coseceleste, la data 2012-12-30 14:34:07Mai sunt 2 zile si inca un calendar s-a umplut si-i face loc următorului. Inca un final urmat de un nou început. Inca un timp in care ne uitam in urma si tragem linie,apoi ne uitam înainte si planificam. Am impresia ca in ultima vreme timpul nu e deloc rabdator cu noi si se grăbește tot mai tare sa se scurgă.
Îmi număr binecuvântările in anul ce se va încheia ;ii număr pe cei pe care ii iubesc si pe cei care îmi sunt alături. .
In 2013 vreau sa fac mai multe. Vreau sa fiu mai bun, vreau ceva nou dar vreau si tot ce este vechi, vreau sa spun da si vreau sa spun nu, vreau sa rad si vreau sa plang, vreau sa ma plimb si vreau sa stau, vreau sa alerg, vreau sa citesc, sa scriu, sa ascult, sa vorbesc, sa strig, sa soptesc. Vreau sa creez, sa pierd timpul si vreau sa admir. Vreau sa simt iarba, vântul si apa. Vreau sa fiu uneori o umbra si alteori o lumina puternica. Vreau sa fiu imprevizibil, vreau sa fiu surprins , vreau sa imi înving toate temerile, vreau sa fiu ... Eu.
LA MULTI ANI!

pai, esti TU ! Unic in felul in care gindesti si te exprimi si ceea ce iese la iveala e fermecator ! tine-o tot asa si fie ca dezamagirea si lehamitea si sentimentul ca te-nvirti in cerc , exact ca un ciine capiat ce vrea sa-si prinda coada, sa nu te cuprinda vreodata !
LA MULTI ANI !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 01:20

Eu vreau doar.....La multi ani......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

| Varianta pentru tiparire a topicului La ceas de bilant!
Mergi la: