back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Valeu sau desteptat europarlamentarii romani !

PEDELISTUL

255 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 13 Septembrie 2012, ora 00:21

Ce ne facem suspendatule ca sau trezit europarlamentarii romani,iar lesbienele noastre Macovei si Rednic au fost demascate.Cica o sa-i demaste si pe Barroso si Merkelita si ni se duce vestea ca suntem hoti si mincinosi ! Degeaba am cheltuit banii cu haine portocalii pentru elefantoaica din Lituania,ca tot trebuie sa facem alegeri anticipate

Raporteaza abuz de limbaj
PRIN MINCIUNA SI HOTIE PACALIM O ROMANIE,PARLAMENTUL ESTE CHIOR ,NOI FURAM DELA POPOR!
_geta_

271 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2012, ora 18:06

De la: PEDELISTUL, la data 2012-09-13 00:21:45Ce ne facem suspendatule ca sau trezit europarlamentarii romani,iar lesbienele noastre Macovei si Rednic au fost demascate.Cica o sa-i demaste si pe Barroso si Merkelita si ni se duce vestea ca suntem hoti si mincinosi ! Degeaba am cheltuit banii cu haine portocalii pentru elefantoaica din Lituania,ca tot trebuie sa facem alegeri anticipate

S-au! (fara umor!) trezit?

Inteligent mai e timpul! Se surpa cum vrea el in viata mea rebela: Ma scol cand se termina visul; muncesc daca vreau, daca pot; si... si iubesc! Iubesc primavara ca doar ea imi numara anii!
Fosta membra 9am.ro

296 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Septembrie 2012, ora 23:52

Basescu pe 14 septembrie a facut un terci la Buxelles,eu merg pe 16 septembrie sa o pun de mamaliga

http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
PEDELISTUL

255 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 16 Septembrie 2012, ora 00:00

Ai grija ca Reding vrea sa o puna numai cu KOVESI

PRIN MINCIUNA SI HOTIE PACALIM O ROMANIE,PARLAMENTUL ESTE CHIOR ,NOI FURAM DELA POPOR!
Fosta membra 9am.ro

296 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Septembrie 2012, ora 00:03

De la: _geta_, la data 2012-09-15 18:06:50
De la: PEDELISTUL, la data 2012-09-13 00:21:45Ce ne facem suspendatule ca sau trezit europarlamentarii romani,iar lesbienele noastre Macovei si Rednic au fost demascate.Cica o sa-i demaste si pe Barroso si Merkelita si ni se duce vestea ca suntem hoti si mincinosi ! Degeaba am cheltuit banii cu haine portocalii pentru elefantoaica din Lituania,ca tot trebuie sa facem alegeri anticipate

S-au! (fara umor!) trezit?

Lasa-i ca adorm la loc !

http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
| Varianta pentru tiparire a topicului VALEU SAU DESTEPTAT EUROPARLAMENTARII ROMANI !
Mergi la: