back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tigan vs. rrom

dan_hammer

11 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 21:51

Ce parere aveti despre confuzia ce se face intre romani si tigani , din cauza aberantei hotarari de a le schimba numele in rrom ? Vi se pare normal ? Nu credeti ca trebuie totusi sa intervenim ?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Ianuarie 2012, ora 20:04

apologeticum e un bou!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
dan_hammer

11 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 14:49

Black Friday , o fi un bou , nu stiu ca nu-l cunosc , dar ce legatura are cu topicul ?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Ianuarie 2012, ora 07:59

Nu are nicio legatura, dar vita, care mai posteaza si ca intelus 1946, postase sub un username lung ca un carnat si explodase prima pagina a sectiunii Politica, asa incat a trebuit sa postez ceva in celelalte topice aflate sub cele in care postase bestia, ca sa trimit topicele defecte pe pagina a doua.

In legatura cu topicul tau, desi au mai fost si altele cu acelasi subiect, raspunsul meu este clar: TIGAN, nu RROM!!!! Asta este denumirea, de secole si ei intre ei tot asa se numesc. Rrom este o inventie recenta care aduce atingeri Romaniei si romanilor, producand confuzii intentionate in randul strainilor.
De ce nu se auto-intituleaza nnemti, sau eenglezi, ffrancezi, etc?

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2012, ora 08:02

De la: Black_Friday, la data 2012-01-07 07:59:26Nu are nicio legatura, dar vita, care mai posteaza si ca intelus 1946, postase sub un username lung ca un carnat si explodase prima pagina a sectiunii Politica, asa incat a trebuit sa postez ceva in celelalte topice aflate sub cele in care postase bestia, ca sa trimit topicele defecte pe pagina a doua.

In legatura cu topicul tau, desi au mai fost si altele cu acelasi subiect, raspunsul meu este clar: TIGAN, nu RROM!!!! Asta este denumirea, de secole si ei intre ei tot asa se numesc. Rrom este o inventie recenta care aduce atingeri Romaniei si romanilor, producand confuzii intentionate in randul strainilor.
De ce nu se auto-intituleaza nnemti, sau eenglezi, ffrancezi, etc?

pen'ca ei n-au atita imaginatie ca noi !

| Varianta pentru tiparire a topicului Tigan vs. rrom
Mergi la: