back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tun imobiliar/ sa profitam si noi, nu doar ei!!!

laur5057

1 mesaj
Postat pe: 17 Iulie 2011, ora 19:11

Am un mesaj pentru cei care fac bani din imobiliare. Am aflat dintr-o sursa, zic eu mai mult decat sigura, ca se pregateste un mare tun in perioada urmatoare. Va dau vestea asta pentru ca m-am saturat sa profite aceiasi smecheri de fiecare data. Mai trebuia sa castige si cei care au nevoie reala de bani. Despre ce este vorba. Se pare ca doamna in Rosu, si ministru pe de-asupra, pregateste o investitie majora in inelul doi al Centurii Bucurestiului. Mai mult, unii spun ca si ideea cu regiunile a avut acelasi scop. In afacere incearca sa-l atraga si pe primar, prin declararea zonei metropolitane a Bucurestiului. El saracu, nici nu cred ca banuieste despre ce e vorba. Facand inelul doi, cei care cumpara acum terenuri in zonele respective vor lua despagubiri foarte mari, cel putin 75 E pe m2. Este de fapt ultimul tun inainte de alegeri. Ei mizeaza pe banii respectivi, pentru a incerca sa mai cumpere voturi. Din pacate nu stiu traseul exact al inelului in intregime. Ce stiu sigur este ca va trece pe la iesirea din Bragadiru, foarte aproape de liniile de inalta tensiune, pentru ca au nevoie de curent pentru iluminare si benzinarii sau restaurante cu motel. M-am interesat de zona si se pare ca nu multa lume stie inca. Eu am reusit sa cumpar saptamana trecuta 750 m2 la 38 de E m2 in satul Buda, chiar langa liniile de tensiune. Toti ziceau ca sunt nebun, dar o sa vedem noi peste cateva luni cine rade la urma. Incerc sa mai gasesc bani pentru a mai cumpara teren tot acolo. Un alt fapt important. Daca intrati pe site-uri de imobiliare si dati cautare de terenuri pe langa linii de tensiune din zona nu veti gasi decat cateva oferte. Cineva a cumparat masiv si acum asteapta. Pentru restul de teren ramas cred ca asteapta sa scada preturile si mai mult. Aici trebuie sa intervenim noi ceilalti. Trebuie sa ne alegem si noi cu ceva si sa mai planga si ei. Cred ca este ocazie unica de investitii si poate ca ultima importanta pentru urmatoarea perioada de vrea 4-5 ani.
P.S. FOARTE IMPORATANT
Daca mai aflati noutati pe aceasta tema scrieti-le pe cat mai multe site-uri imobiliare. Nu le tineti doar pentru voi, pentru ca asa o sa castige din nou aceiasi hoti imbuibati. Nu va ganditi doar sa dati si voi un tun. Ganditi-va si la altii.

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Tun imobiliar/ Sa profitam si noi, nu doar ei!!!
Mergi la: