Info
x
Ce parere aveti despre sportul romanesc si despre sportivi romanesc,deechipele sportive....ex oltchim ramnicu valcea ,andreea raducanu
|
9am070439 1 mesaj Membru din: 16/07/2009 |
Postat pe: 4 Martie 2011, ora 12:53
despre sportul romanesc si sportivi valorosi ai romaniei am o parere foarte buna si parerea mea este ca fotbalul din ziua de azi nu mai conteaza jocul din teren si performanta conteaza doar un sport in care bani sunt performanta principala in jocu tactic al patronilor de echipe de fotbal (unele echipe de fotbal nu generalizez)...ma deranjeaza ca in ziarele de sport din romania si pe situri se vorbeste doar de sportul numit fotbal care nu aduce performanta ca alte sporturii medaliate cu aur ,argint si bronz.......cred ca sportul numit handbal nu are nici o valoare in romania chiar daca nationala de handbal feminin iubita a castigat o medalie muncita CM din decembrie.........si exemplele pot continua.......numai bine....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am246924 7 mesaje Membru din: 15/04/2011 |
Postat pe: 18 Mai 2011, ora 12:36
consider ca avem o multime de sportivi foarte buni si talentati care fac performanta ...pacat ca din ce in ce mai multi merg sa reprezinte in competitii alte tari fac performanta in alte tari desi ei sunt romani doar pentru ca au conditii mai decente
Raporteaza abuz de limbaj |