Info
x
Sa nu uite monarhistii infocati:
|
9am173019 299 mesaje Membru din: 12/11/2009 |
Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 22:25
NU! Exista si alte solutii,cum ar fi un guvern de uniune nationala,sau un Guvern de nationalisti.(un credit -cel mai avantajos,luat de la chinezi pentru investitii in tara).
Dar sa nu uite Monarhistii infocati: -Carol al 2-lea a ordonat uciderea Nicoletei Nicolescu,prin torturare.A fost violata,i s-au smuls sanii,si a fost aruncata inca vie in cuptor si incinerata. -Carol a ucis mii de anti-comunisti,in lagarele din Vaslui si in fiecare judet si plasa,oameni TOTAL INOCENTI -Regele Mihai a oferit cadou gratuit lui Stalin la 23 August,fara a semna nici un Armistitiu, peste 130000 de prizonieri romani,care au murit de frig si foame in Siberia.Casa regala a arestat-o si pe Maria Maresal Antonescu,care nu s-a implicat niciodata in politica,si care a facut 20 de ani de puscarie fiind inocenta!! -Regele Mihai a semnat decretul de impuscare a Maresalului Antonescu si lotului de ministri, Maresal care a fost urcat la rang de Maresal in 1941 tocmai de mucosul rege mihai! -Drept recompensa Mihai a primit decoratii de la Stalin,CEL MAI CRIMINAL MONSTRU din istorie! (Daca esti invingator,si natia e invinsa,inseamna ca tu ai probleme...) Colac peste pupaza,recent Mihai participa la comemorarea ,,eliberarea de catre Stalin a Europei de sub fascism,, Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2011, ora 11:15
De la: 9am173019, la data 2011-01-17 22:25:10NU! Exista si alte solutii,cum ar fi un guvern de uniune nationala,sau un Guvern de nationalisti.(un credit -cel mai avantajos,luat de la chinezi pentru investitii in tara). Eu nu ma apuc acum de enumerat cele bune si cele mai putin bune ale monarhiei romanesti. Dar, hai sa nu inventam sau sa innegrim faptele istorice. Treaba asta cu blamarea monarhiei imi aduce aminte de probaganda bolsevica din anii `50, indreptata impotriva elementelor reactionare, a burgheziei exploatatoare si a elementelor reactionare ( grupurile de rezistenta), a capitalismului putred!!!! Hai dom`le ca nu mai tine toata aceasta propaganda, e expirata iar mata esti pur si simplu manipulat. |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2011, ora 16:47
CASA REGALA SA PLATEASCA PENTRU CRIMELE COMISE IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN.
Regele Ferdinand a facilitat aducerea a sute de mii de jidani in Romania si le-a dat proprietati prin decrete emise de casa Regala, lucrul acesta l-au facut toti regii Romaniei evrei- jidani venetici germani, exista un decret regal de impamantenire din 1902 (Carol I), a lui Vasili Ivanovici evreu rus, tatal lui Ion Iliescu, decedat la Oltenita in 1965, la varsta de 87-88 de ani, asa cum exista pentru Dobrogeanu Gherea, Constantin Stere, loan Slavici etc. si care aveau drepturi egale cu ale romanilor, au consultat Natiunea Romana ? Carol I, a dat ordin in 1907 sa fie ucisi cei 11000 de tarani romani, care s-au rasculat impotriva asupririi si exploatarii jidanesti, a consultat Poporul Roman ? 13 februarie 1933: Începe aplicarea celei de-a treia curbe de sacrificiu (parca am mai auzit din 2008 despre aceasta lozinca sionista), propusă de guvern la 17 ianuarie 1933, reducerea salariilor și pensiilor cu 10-12,5% ceea ce a determinat un val de proteste în toată țara. 15-23 februarie 1933: La București, a început greva ceferiștilor de la Atelierele Grivița CFR Grivița va fi un nume asociat pentru totdeauna cu Marea Recesiune, pe 15 februarie 1933 a izbucnit aici o grevă uriasă, in care a fost implicat Gheorghe Gheorghiu-Dej. Greva a fost înăbușită violent de către guvernul român de atunci. După ce autoritățile au pătruns în Atelierele CFR Grivița, au ridicat trei morți. 34 de oameni au trebuit să fie duși la spitalele CFR Witting, Filantropia, Colentina, Militari si Brâncoveanu. Ulterior dintre aceștia au mai murit 4 muncitori. Alți 20 muncitori cu răni ușoare au fost duși la sediul Corpului Gardienilor Publici, unde au beneficiat de ajutor medical. Dintre militari, au murit doi soldați și un gardian public, împușcat în data de 15 februarie. 10 martie 1933: Se declanșează afacerea Skoda. Carol al II-lea a facut afacerea murdara cu Skoda, cea mai mare forma de furt si escrocherie, iar din banii castigati, in loc sa inarmeze Armata Romana care era in prag de razboi, a construit Palatul Elisabeta din Bucuresti, pentru amanta sa Magda Lupescu, a consultat Natiunea Romana ? 1944-1947 Asa ca domnilor pro-monarhisti, nu mai umblati cu fofarlica si sustineti niste aberatii precum ca ex-regelui Mihai I, ii era "frica" de rusi cand se stie bine ca el a fost agentul lui Stalin si al anglo-americanilor si i-a adus pe rusi la putere in tara noastra. Adevarul este ca peste 1 200 000 de romani au fost executati sub regimul comunist, peste 2 miloane au fost deportati si omorati in Siberia, iar peste 4 milioane au fost arestati si au fost dusi la munca fortata la canal, minele de plumb, sare si altele lagare de teroare. Apoi sa nu mai vorbim de restul milioanelor de romani, care au fost perscutati, infometati si fortati sa indure regimul tiraniei judeo-comuniste.Toate acestea sunt opera de subjugarea a neamului si a tarii judeo-comunismului inceputa de ex-regele Mihai I. Mai trebuie oare sa amintesc de FREGATELE cumparate dupa 1989, de la MAREA BRITANIE PRIN FUNDATIA PRINTESEI MARGARETA si printul Duda si de faptul ca au primit un comision de peste 7 milioane de lire sterline. Pardon, era sa uit ca este CRIZA si nu sunt banii pentru cetatenii Romaniei pentru salarii si pensii si GUVERNELE ROMANIEI finanteaza cu peste 10 milioane de euro anual ASOCIATIA Regelui Mihai, Yacht Clubului Regal Roman (Y.C.R.R.). Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am244971 102 mesaje Membru din: 19/01/2011 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2011, ora 18:06
Dar monarhistii care sustin alta casa regala?
Sa zicem cea de Habsburg ..... Pentru ei ce ar mai fi de reprosat?
Raporteaza abuz de limbaj
Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - Henry Louis Mencken (1880-1956)
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2011, ora 09:25
De la: 9am244971, la data 2011-01-19 18:06:58Dar monarhistii care sustin alta casa regala? Ar fi cam ciudat sa sustina cineva Casa de Habsburg!!!! Poate sustinatorii monarhiei din Ungaria, cei care l-ar dori pe Otto von Habsburg inapoi!!!!!!!!!!!!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2011, ora 20:38
Casa regala si rege jidan mihai unde este tezaurul din 12-21 decembrie 1916 si
din 30 decembrie 1947, 191 de tone de aur? Regele ferdinand a dus TEZAURUL ROMANIEI LA MOSCOVA in perioada 12-21 decembrie 1916 LA RUDELE SALE regina Maria este nepoata Tarului Rusiei, iar toate casele regale sunt rude intre ele si sunt membri ai celei mai cumplite organizatii criminale teroriste planetare B`nai B`rith. Regele Mihai dupa ce a ajutat ALIATII: rusia, america si marea britanie la IMPLEMENTAREA COMUNISMULUI in Romania si a fost decorat de STALIN si Truman-AMERICA si a fost ajutat sa plece cu peste 191 de tone de aur din TEZAURUL ROMANIEI si cu rubine si alte pietre pretioase la 30 decembrie 1947. Nu trebuie uitat faptul ca in perioada 1944-1947 ROMANIA era MONARHISTA si regele mihai emitea decrete pentru toate actiunile GUVERNULUI GROZA, iar daca era ANTICOMUNIST NU trebuia sa sustina si sa emita decrete pentru actiunile guvernului Groza. Raporteaza abuz de limbaj |