Info
x
O informatie
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 25/01/2011 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 18:49
Astept o perere cu privire la posibilitatea de a continua procesul care este pe rol dar cauza a fost suspendata pentru neconstitutionalitatea art. 5 din legea 221/2009 privind despagubirile pentru fostii detinuti politici si nu a mai fost fixat un alt termen de judecata cu toate ca procesul nu a fost suspendat din vina noastra. Cum ar trebui sa procedam in aceasta situatie pentru a continua? Se va relua procesul si vom primi din nou citatie sau trebuie sa facem recurs? Va multumesc!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 21:31
De la: 9am245115, la data 2011-01-25 18:49:46 Astept o perere cu privire la posibilitatea de a continua procesul care este pe rol dar cauza a fost suspendata pentru neconstitutionalitatea art. 5 din legea 221/2009 privind despagubirile pentru fostii detinuti politici si nu a mai fost fixat un alt termen de judecata cu toate ca procesul nu a fost suspendat din vina noastra. Cum ar trebui sa procedam in aceasta situatie pentru a continua? Se va relua procesul si vom primi din nou citatie sau trebuie sa facem recurs? Va multumesc! Pune intrebarea pe topicul cu legea 221 caci aici nu stiu cati curiosi vor intra sa-ti raspunda..
Raporteaza abuz de limbaj |