Info
x
Perversa ca pe targu ocna song!
|
danidani11 23 mesaje Membru din: 5/12/2010 |
Postat pe: 25 Decembrie 2010, ora 03:03
E clar , in 2-3 luni perversul de pe Targu-Ocna isi va scoate album nou daca melodia aceasta se va bucura de acelasi succes ca si primul sau clip.In ciuda opiniilor oamenilor �dastepti� nu ar trebui sa fie promovate astfel de non-valori ,insa eu va spun cu mana pe inima ca eu prefer sa il vad pe Sorin Tiganu� la televizor decat pe Sanzi Buru , Crudu sau alte pitzipoance care se dau in stamba sa isi castige notorietatea , cel putin perversu e �unu dintre noi� cum s-ar spune si macar ma amuza .Enjoy !
danutdelacapitala.wordpress.com/2010/12/25/the-perversa-ca-pe-ta... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 06:10
De la: danidani11, la data 2010-12-25 03:03:58E clar , in 2-3 luni perversul de pe Targu-Ocna isi va scoate album nou daca melodia aceasta se va bucura de acelasi succes ca si primul sau clip.In ciuda opiniilor oamenilor �dastepti� nu ar trebui sa fie promovate astfel de non-valori ,insa eu va spun cu mana pe inima ca eu prefer sa il vad pe Sorin Tiganu� la televizor decat pe Sanzi Buru , Crudu sau alte pitzipoance care se dau in stamba sa isi castige notorietatea , cel putin perversu e �unu dintre noi� cum s-ar spune si macar ma amuza .Enjoy ! Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 06:16
!
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|

CITESTE si TALICA niste ALMANAHE...