Info
x
Intrebare
|
credula 200 mesaje Membru din: 8/02/2009 Oras: Galati |
Postat pe: 8 Decembrie 2010, ora 09:50
Am citit ce scrie la dosarul meu.De altfel la toate care au fost suspendate."In baza art.6 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului suspenda judecarea actiunii civile formulata in baza legii 221/2009. Cu drept de recurs pe toata durata suspendarii". Va intreb, e bine sa fac recurs si sa-l motivez cu tergiversare (stiti 12)cu absenta nejustificata MFP etc.? Instanta de recurs poate sa respinga sau trimite la cea de fond sau? In acest caz mai pot cere repunerea pe rol?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 22:31
De la: ileanamladinoiu, la data 2010-12-08 09:50:27Am citit ce scrie la dosarul meu.De altfel la toate care au fost suspendate."In baza art.6 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului suspenda judecarea actiunii civile formulata in baza legii 221/2009. Cu drept de recurs pe toata durata suspendarii". Va intreb, e bine sa fac recurs si sa-l motivez cu tergiversare (stiti 12)cu absenta nejustificata MFP etc.? Instanta de recurs poate sa respinga sau trimite la cea de fond sau? In acest caz mai pot cere repunerea pe rol? Regret ca nu pot sa ajut printr-un raspuns concret. Dar indraznesc sa sugerez ca ar fi bine sa ascultati sfatul unui avocat care chiar se pricepe, in loc de a cauta asemenea raspunsuri pe un forum public unde nu aveti garantia unui raspuns corect. |