Info
x
Jeffrey francks pleaca acasa, nu vrem banii tai.
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 16:37
D-le Francks pleaca te rog acasa la mata. Daca nelegitimul nostru presedinte ( sorry Mr. Francks, dar pentru noi cetatenii romani, este nelegitim, fraudulos si impostor) iti cere bani, recomanda-i politicos cum stii mata sa faci, SA IMPRUMUTE IN NUME PROPRIU DE LA MATA, CA PERSOANA FIZICA, PENTRU CA EL II PAPA, IAR PE NOI NE MANANCA CU ZILE.
Nu te face ca nu stii, lasa ca stii foarte bine care e situatia, nici mata nu traiesti pe luna, esti suficient de pragmatic sa intelegi ca ROMANIA NU ARE ECONOMIE. Ar trebui sa te intrebi DACA, o sa-ti mai vezi transele inapoi si inca cu dobanda cu tot. Asa ca, nu acorda transe PE SOCOTEALA NOASTRA A CETATENILOR ROMANI, CA N-AI CUM SA-TI MAI VEZI BANII. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 23:36
De la: 9am178165, la data 2010-10-30 16:37:44D-le Francks pleaca te rog acasa la mata. Daca nelegitimul nostru presedinte ( sorry Mr. Francks, dar pentru noi cetatenii romani, este nelegitim, fraudulos si impostor) iti cere bani, recomanda-i politicos cum stii mata sa faci, SA IMPRUMUTE IN NUME PROPRIU DE LA MATA, CA PERSOANA FIZICA, PENTRU CA EL II PAPA, IAR PE NOI NE MANANCA CU ZILE. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1257 mesaje Membru din: 20/07/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 00:00
jeffy...tai-o...tata si nu te uita-n urma ca te-ajunge prafu'...!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 00:04
De la: Gaius_Baltar, la data 2010-11-24 00:00:38jeffy...tai-o...tata si nu te uita-n urma ca te-ajunge prafu'...!
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 12:13
De la: Gaius_Baltar, la data 2010-11-24 00:00:38jeffy...tai-o...tata si nu te uita-n urma ca te-ajunge prafu'...! SI NU-TI MAI VEZI BANII INAPOI, SI NICI DOBANDA DUPA EI, NEVER EVER!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 12:57
Jeffy,pe bune ca oamenii astia iti dau un sfat bun.Pleaca nene acasa la tine, ca noi o sa-ti dam teapa si nu o sa iti mai vezi banii! O sa te beep in gura sefii tai ca ai fost prost si le-ai tocat banutii mai rau ca la poker ! Nu o sa avem de unde sa-i dam nene,ce dracu nu intelegi ?!
. Tu chiar nu vezi ce face Baselu cu Romania ,ti-a luat Dumnezeu sau dracu mintile ?...
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2010, ora 14:14
Sa nu ajungi amice Jeffrey sa platesti datoria Romaniei la FMI cu dobanda cu tot chiar mata, ca nu va mai avea cine. Romania va deveni un imens teren viran depopulat, dupa cum urmeaza:
1. Copiii mici nu vor mai exista, pentru ca basescu si guvernul nu mai lasa familiile tinere sa faca copii!!!!!!!!!! 2. Tinerii la implinirea celor 18 ani, "decoleaza" in Europa de Vest sau chiar la mata in SUA, deci populatie activa platitoare de transe FMI-basesciene = IOC!!!!!!!!!!!!! 3. Peste vreo cinci ani pensionarii trec la cele vesnice, sau dupa cum se exprima mai nou guvernul Romaniei, "ies din sistem"!!!!!!!!!!!!!! Asa ca estimez amice Jeffrey, ca peste aproximativ 15 ani, tara Romania va fi complet depopulata, poate vrei mata sa aduci niscaiva chinezi, populatie hindu, etc. Asa ca prietene american, fa bine si pune bani la ciorap ca in curand vei plati mata direct si personal datoria externa a Romaniei la FMI!!!!!! |
|
Postat pe: 8 Decembrie 2010, ora 10:54
De la: 9am178165, la data 2010-12-06 14:14:22Sa nu ajungi amice Jeffrey sa platesti datoria Romaniei la FMI cu dobanda cu tot chiar mata, ca nu va mai avea cine. Romania va deveni un imens teren viran depopulat, dupa cum urmeaza: |
|
|
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 13:14
"IMI ASUM RESPONSABILITATEA POLITICA A INTARZIERII INTRARII ROMANIEI IN SPATIUL SCHENGEN, IN CALITATE DE SEF AL STATULUI"
Cred ca am citat destul de exact din CULMEA (!!!!), in sfarsit VINOVATIA RECUNOSCUTA a PREJUDICIULUI CAUZAT de traian basescu celor 20 de milioane de locuitori ai Romaniei!!!! Asa deci........., din moment ce avem un prejudiciu recunoscut cauzat de traian basescu populatiei Romaniei, CAM CUM AR TREBUI SA PRETINDEM NOI CEI PAGUBITI, repararea acestui prejudiciu numitului traian basescu!!!!! Hai prieteni sa vedem: avem niste pagubiti adica CEI 20 DE MILIOANE DE CETATENI AI ROMANIEI, avem un faptuitor si anume presedintele fraudulos traian basescu, si mai avem ca proba recunoasterea vinovatiei sale politice. Si acum sa vedem, CUM TREBUIE SA RASPUNDA traian basescu POLITIC in fata noastra pentru ca ne-a pagubit?????? Pentru ca nu stiu cum sunteti voi dragi compatrioti, dar eu una sunt foarte rea de paguba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu suport nicidecum sa fiu pagubita!!!! Intelege traian basescu sa raspunda politic prin renuntarea la demnitatea prezidentiala?????? Si daca n-o face, ATUNCI CUM PLATESTE PENTRU PAGUBA PRODUSA NOUA CETATENILOR SI CONTRIBUABILILOR ROMANI?????? Si daca nu repara prejudiciul, ce facem noi cetatenii??? Intentam 20 de milioane de actiuni in justitie prin care sa cerem daune interese faptuitorului basescu pentru ca datorita LUI, am pierdut bani pentru ca am fi avut slujbe in Spatiul Schengen si nu le-am putut ocupa?????? Adica ii cerem restante banesti si dobanzi penalizatoare??????? P.S.: traian basescu, ai achitat 1500 de euro, reprezentand calatoria de la Predeal la Bucuresti din 2 ianuarie cu elicopterul prezidential, efectuata in interes personal????????? Pentru CA SCOPUL ELICOPTERULUI PREZIDENTIAL NU E SA FIE FOLOSIT DUPA CUM VOR MUSCHII TAI, CI IN INTERES DE SERVICIU, pentru ca daca nu stii, noi platim, e vorba de banii contribuabililor romani!!!!!! |
|
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 20:07
"Franks: Am cerut �nt�lniri cu toate partidele. PNL �i PSD au decis s� nu se �nt�lneasc� cu FMI
�ntrebat de jurnali�ti dac� delega�ia FMI mai are programate �nt�lniri cu alte partide politice, dup� ce s-a �nt�lnit vineri cu conducerea UNPR, Jeffrey Franks a r�spuns: "Am cerut �nt�lniri cu toate partidele. Sunt dou� partide, cel liberal �i cel social-democrat, care nu au acceptat. Din p�cate, au ales s� nu se �nt�lneasc� cu noi, au ales s� aib� alt program". Mediafax ,6 mai Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 20:09
Comunicat de presa PNL privind discutiile cu FMI.
"�n leg�tur� cu punctele de vedere exprimate �n cadrul �nt�lnirii de ast�zi dintre membrii Delegației Fondului Monetar Internațional și conducerea Senatului, la care PNL a fost reprezentat de c�tre domnul senator Dan Radu Rușanu, facem urm�toarele preciz�ri: Cu ocazia �ntrevederilor avute �n mai multe r�nduri cu reprezentanți ai FMI, Partidul Național Liberal a formulat o serie de observații vizavi de m�surile adoptate de c�tre guvernul condus de Emil Boc, precum și o serie de propuneri. �n raport cu acestea, FMI nu a avut niciun fel de reacție, discuțiile dintre cele dou� p�rți neconcretiz�ndu-se �n niciun fel. Ca partid preocupat de situația economic� dificil� �n care se afl� Rom�nia, PNL consider� c� este nevoie nu doar de un dialog formal, ci de o consultare real�, cu rezultate concrete. Ne surpinde faptul c� periodic reprezentanții Fondului au afirmat c� toate țintele stabilite cu guvernul Boc au fost atinse, aspect infirmat de tot at�tea ori. �n anul 2010, domnul Jeffrey Franks considera c� �Rom�nia este o poveste de succes," pentru ca apoi FMI s� impun� guvernului m�suri de austeriate care au afectat grav toate categoriile sociale - �ncep�nd cu t�ierile de salarii, reducerile de alocații sau �nchiderea spitalelor. �n fapt, toate obiectivele asumate de actuala putere - de la creșterea economic� și deficitul bugetar p�n� la majorarea investițiilor - au fost ratate. Promisiunea inițial� a cabinetului Boc a fost aceea de a utiliza pentru investiții banii proveniți de la Fondul Monetar Internațional. Nici p�n� ast�zi opinia public� nu a aflat �n mod clar și transparent cum au fost folosite aceste fonduri și nu am v�zut nici m�car o investiție pe care actualul cabinet s� o fi realizat." Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 22:41
De la: vaneamarin, la data 2011-05-06 20:09:06Comunicat de presa PNL privind discutiile cu FMI. VANIA,NU FI RAUUUUUUUUUUUUU.......AI MILA DE BUGETARI SI DE PENSIONARIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 08:36
De la: Silver9AM, la data 2011-05-06 22:41:25De la: vaneamarin, la data 2011-05-06 20:09:06Comunicat de presa PNL privind discutiile cu FMI. Pai mai traiesc ?!...Hm,insemna ca inca nu s-a terminat "reforma".
|
Fosta membra 9am.ro 425 mesaje Membru din: 27/03/2011 |
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 15:12
jeff...go home dady...schnel !
Ca daca ies altii la anu' ciuciu bani...Ce...,, Deutchland ''ne-a mai dat noua banii datorati din al 2-lea war ? Trebuia sa ni-i dea dupa ce se restabileau economic,si n-am mai vazut nic ! I-am vazut cind au sosit sau vor sosi cei din Irak{ sub forma de petrol, plin de sulf ,din pacate,draci...}, sau orientu' mijlociu...Ii mai vedeti de la anu' cum o sa mai vedem noi tezauru' confiscat de,, tro[z]tschi''... Asa ca tolu' pe chioru' si la monteoru ! [statiune balneoclimaterica din Buzau...expresie uzuala specific zonei afiliate Munteniei...}
vesti bune,dupa multe greutati si suferinte...
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 15:25
De la: 9am178165, la data 2010-12-06 14:14:22Sa nu ajungi amice Jeffrey sa platesti datoria Romaniei la FMI cu dobanda cu tot chiar mata, ca nu va mai avea cine. Romania va deveni un imens teren viran depopulat, dupa cum urmeaza: Imi place cum are impresia miloaga asta ca dialogheaza cu diverse personalitati! E de coma, cata prostie imprastie in jurul ei si tot nu se ispraveste! Daca ar reusi savantii sa construiasca un aparat care sa transforme in energie prostia, ne-ar durea in cioareci ca se sfarseste petrolul! Parca si vad automobilul viitorului, echipat cu motoare in V cu miloage, sau in Z, cu zburatoare din Galati, ca din cauza samahoancei, astea nu prea se deplaseaza liniar.
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 10:05
De la: Gaius, la data 2011-05-07 15:12:46jeff...go home dady...schnel !
|
Fosta membra 9am.ro 283 mesaje Membru din: 17/04/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 11:05
DACA V-A ADUCETI AMINE ,ROMANIA A INTRAT IN AN DE CRIZA CU UN DEFICIT DE 5,4% LASAT DE LIBERALI SI CU F. MULTE CONTRACTE INCHEIATE NEPLATITE,ASTA CORELATA CU CRIZA,CU SCADEREA PIB-ULUI,CU MARIREA DEMAGOGICA A PENSIILOR,CU NISTE SPORURI DE'A DREPTUL NESIMTITE,CU MARIREA SALARIILOR,CU CHELTUIREA A APROAPE 4 MILIARDE DE EURO IN INTERES ELECTORAL DE PNL+PSD,A ADUS ROMANIA PE MARGINEA FALIMENTULUI,SA NE AMINTIM DE ASEMENEA CELE 9 LUNI DE GUVERNARE PDL+PSD,( CAND ACESTE PARTIDE NU STIAU CUM SA'SI DE'A LA JIOALE ) SI ASTA TOCMAI CAND TOATE PARTIDELE RESPONSABILE DIN TARA TREBUIAU SA'SI UNEASCA FORTELE SI SA GASIM SOLUTII !
IN ACEA SITUATIE AU MAI RAMAS 2 VARIANTE : 1 SA NE IMPRUMUTAM DE LA BANCILE DIN ROMANIA ( CARE TOT STRAINE SUNT ) LA NISTE DOBANZI.........ROMANESTI ! 2 SA FACEM UN ACORD CU FMI-UL ,SA LUAM BANII NECESARI LA NISTE DOBANZI MODICE,DAR CU ANUMITE CONDITII ! DACA NU ,URMA COLAPS,NEPLATA BUGETARILOR ,PENSIONARILOR SI A TUTUROR ASISTATILOR SOCIALI ( CARE SUNT CAM 12,13 MILIOANE,LA O POPULATIE REALA DE CIRCA 17 MILIOANE ) TOATE ASTEA DUCAND LA REVOLTE,DISTRUGERI SANGE NEVINOVAT VARSAT,INTR'UN CUVANT HAOS DACA NU CHIAR LA RAZBOI CIVIL. VEDETI SI PE ACEST FORUM ,SUNT CONTESTATARI AI CONDUCERII ACTUALE DAR SUNT SI SUSTINATORI,IN CAZUL DAT NU NE'AM MAI FI INTALNIT PE FORUM CI IN ..........STRADA ! NU AM MAI FI SCHIMBAT IRONII INTRE NOI CI PIETRE,PARI SI CHIAR GLOANTE.........DECI LA O ANALIZA REALISTA SI OBIECTIVA ( SIMPLA RECUNOSC ) EU CRED CA ACTUALA PUTERE A PROCEDAT IN SITUATIA DATA.......CORECT !
Cu siguran�� ai cunoscut cel pu�in o dat� �n via�� lini�tea interioar� pe care o produce iertarea. Atunci c�nd nu po�i ierta, sim�i ceva greu �n tine, precum o ancor� aruncat� �n mijlocul m�rii care nu te las� s� �naintezi cu barca vie�ii.
|
|
SAMANUL 7 mesaje Membru din: 8/05/2011 Oras: Alexandria |
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 14:13
De la: vaneamarin, la data 2011-05-08 10:05:14De la: Gaius, la data 2011-05-07 15:12:46jeff...go home dady...schnel ! Dece sunteti rai ? A venit omul sa cumpere o pereche de pantofi la econd hand
Sa nu lasam nimic in urma noastra ca vine opozitia !
|
|
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 18:07
DACA NU VREA SA PLECE CE FACEM?
UMBLA TELELEU PESTE TOT. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 18:52
De la: SAMANUL, la data 2011-05-08 14:13:50De la: vaneamarin, la data 2011-05-08 10:05:14De la: Gaius, la data 2011-05-07 15:12:46jeff...go home dady...schnel ! Da...dar il jeneaza unghia mare de la picior...care i-a perforat ciorapul bumbacios...
|
|
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 18:57
De la: nastasemihail, la data 2011-05-08 18:07:13DACA NU VREA SA PLECE CE FACEM? Eee...! Are avion si de intoarcere...da' il asteapta, la banii lui...
|
|
Fosta membra 9am.ro 283 mesaje Membru din: 17/04/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 19:06
De la: Gaius, la data 2011-05-08 18:57:02De la: nastasemihail, la data 2011-05-08 18:07:13DACA NU VREA SA PLECE CE FACEM? GALUS,NU E O VOPSEA TEXTILA ?
Cu siguran�� ai cunoscut cel pu�in o dat� �n via�� lini�tea interioar� pe care o produce iertarea. Atunci c�nd nu po�i ierta, sim�i ceva greu �n tine, precum o ancor� aruncat� �n mijlocul m�rii care nu te las� s� �naintezi cu barca vie�ii.
|
|
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 08:31
De la: SILVER_9AM, la data 2011-05-08 11:05:53 DACA V-A ADUCETI AMINE ,ROMANIA A INTRAT IN AN DE CRIZA CU UN DEFICIT DE 5,4% LASAT DE LIBERALI SI CU F. MULTE CONTRACTE INCHEIATE NEPLATITE,ASTA CORELATA CU CRIZA,CU SCADEREA PIB-ULUI,CU MARIREA DEMAGOGICA A PENSIILOR,CU NISTE SPORURI DE'A DREPTUL NESIMTITE,CU MARIREA SALARIILOR,CU CHELTUIREA A APROAPE 4 MILIARDE DE EURO IN INTERES ELECTORAL DE PNL+PSD,A ADUS ROMANIA PE MARGINEA FALIMENTULUI,SA NE AMINTIM DE ASEMENEA CELE 9 LUNI DE GUVERNARE PDL+PSD,( CAND ACESTE PARTIDE NU STIAU CUM SA'SI DE'A LA JIOALE ) SI ASTA TOCMAI CAND TOATE PARTIDELE RESPONSABILE DIN TARA TREBUIAU SA'SI UNEASCA FORTELE SI SA GASIM SOLUTII ! Da sigur, ati procedat corect, CE DACA AU MURIT DE FOAME CATEVA SUTE DE ROMANI????? SI CE DACA ALTE CATEVA SUTE SUNT MURIBUNZI???? VOI RADETI, VA SIMTITI BINE, SURADETI IN BATJOCURA, VA DISTRATI PE SUBIECTE DE GENUL: Oare cati romani au mai murit astazi?? Jeffrey Francks inlocuieste ZIKLON B SAU SARIN-UL, IN CAZUL ROMANIEI, IAR PE POST DE DR. MENGELE, IL FOLOSITI PE basescu, boc si cseke attila ( cel din urma hotaraste care romani au dreptul la viata si care nu). Prin urmare, cei care nu sunt buni de munca silnica: pensionarii, copiii, asa numiti asistati sociali (adica persoanele cu handicap sau boli profesionale grave) si persoanele bolnave, trebuie scosi din sistem, adica omorati, iar ceilalti sa munceasca pe epuizare pentru sume care nu le ajung de multe ori nici pentru mancare. Asa ca, nu mai e mult pana cand toata Romania va deveni UN IMENS LAGAR DE CONCENTRARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Fosta membra 9am.ro 529 mesaje Membru din: 30/03/2010 |
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 09:18
De la: 9am178165, la data 2010-10-30 16:37:44D-le Francks pleaca te rog acasa la mata. Daca nelegitimul nostru presedinte ( sorry Mr. Francks, dar pentru noi cetatenii romani, este nelegitim, fraudulos si impostor) iti cere bani, recomanda-i politicos cum stii mata sa faci, SA IMPRUMUTE IN NUME PROPRIU DE LA MATA, CA PERSOANA FIZICA, PENTRU CA EL II PAPA, IAR PE NOI NE MANANCA CU ZILE. Unde sa plece saracu,abia sia cumparat pantofi noi,a dat de trai bun ,ca acasa este asteptat de CRIZA ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 18:15
Prin intelegerea cu cei din conducerea tarii, Jefrey a devenit un fel de guvernator al Rominiei.
Poate lua decizii. Sint curios ce iese. Si cum poate conduce el o tara saracita chiar de el. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 18:17
De la: nastasemihail, la data 2011-05-10 18:15:25Prin intelegerea cu cei din conducerea tarii, Jefrey a devenit un fel de guvernator al Rominiei. Mai prost decat Base nu cred. Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 18:19
De la: Ingrid, la data 2011-05-10 18:17:46De la: nastasemihail, la data 2011-05-10 18:15:25Prin intelegerea cu cei din conducerea tarii, Jefrey a devenit un fel de guvernator al Rominiei. Ba da. Sint ideile lui Jefrey. E la fel de...expansionist....
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 18:22
De la: nastasemihail, la data 2011-05-10 18:15:25Prin intelegerea cu cei din conducerea tarii, Jefrey a devenit un fel de guvernator al Rominiei. Eu am ajuns deja la nivelul lui, imi cad pantofii din picioare de labartati.. Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 529 mesaje Membru din: 30/03/2010 |
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 22:57
De la: Ingrid, la data 2011-05-10 18:22:48De la: nastasemihail, la data 2011-05-10 18:15:25Prin intelegerea cu cei din conducerea tarii, Jefrey a devenit un fel de guvernator al Rominiei. Vai draga,nu te impacienta,ai inceput deja sa simti cresterea economica pe minus,nu cumva pantofii sunt colorati in violet !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Mai 2011, ora 01:23
Vor sa ia Hidroelectrica si Nuclearelectrica.
Asta in afara de subventiile la caldura. Eu personal, nu stiam ca sint subventii de la primarii, pe intreprindere, nu numai la oameni. E cea mai mare teapa ce ne-o trag. Daca stiam ma scoteam de la Radet. Fiindca eu nu vreau subventie, de nici un fel. Dar cine sint eu. Unul cu .....ochi. Iar cu sanatatea nu stiu ce mai vor sa-i faca. Sintem prea sanatosi si asistati medical in exces, dupa ei. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

. Tu chiar nu vezi ce face Baselu cu Romania ,ti-a luat Dumnezeu sau dracu mintile ?...