Info
x
Cel mai ieftin teren pt casa este in breaza
|
kittaro 1 mesaj Membru din: 9/10/2010 |
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 19:10
oferta cu pret de criza.vand teren in orasul breaza.suprafata terenului este de 800mp.acest teren se afla in incinta curtii mele avand o deschidere de 5-6 m.terenul se afla la strada care este asfaltata.terenul este ideal pentru construirea unei locuinte.pe suprafata terenului se afla o cladire cu 3 magazii si deasupra un pod pt fan.aceste magazii pot fi utilizate pentru depozitarea diverselor materiale.terenul este situat intr-o zona foarte linistita,cu multa verdeata si cu multa caldura din partea vecinilor.aveti la strada toate utilitatile:gaze,apa,curent electric,cablu,telefon,internet,serviciu de ridicare a gunoiului saptamanal. imobilul se afla la intrare in orasul breaza la 5 km de centru si la 7 km de campina.in vecinatatea imobilului se afla un numar de 5 magazine de unde se pot procura alimentele necesare.painea proaspata este adusa in fiecare zi.piata se afla la o distanta de 5 km,dispensarul la 1 km,statia de maxi taxi la 800m,la o distanta de 200 m se afla un izvor cu apa rece,farmacia la cca 3 km,casa de cultura ion manolescu situata in centrul orasului la o distanta de 5 km,liceul militar la 6km,la 5 km se afla vestitul lac de verde unde se poate juca golf,sunt 2 benzinarii in apropiere,una in centru la 6 km iar una la 2-3 km pe dn1. pot pune la dispozitia cumparatorului o firma de constructii in vedera ridicarii locuintei pe care o doriti. pretul este de 15800 euro.pret de criza!! ps : eu vand numai terenul.nu am pretentia de a fi despagubit pt constructiile aflate pe teren. pe suprafata terenului exista o canalizare interioara realizata cu foarte multi ani in urma de parintii si bunicii mei.aceasta canalizare se poate folosi numai pentru eliminarea apei menajere:apa de la dus,apa cu care se spala masina etc.aceasta canalizare are niste tuburi care traverseaza strada si se varsa in alta gradina de a mea care este situata vis a vis.numai apa menajera.
0731613017 Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am242884 9 mesaje Membru din: 12/10/2010 |
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 06:12
Zona este frumoasa dar terenul cam instabil ,pleaca casa la vale ,te trezesti printre bolovani noaptea.
Raporteaza abuz de limbaj |