back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Asiguraraea obligatorie a locuintelor o afacere oneroasa pentru societatile de asigurare si o jecmaneala pentru proprietari

Fosta membra 9am.ro

12 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 14 August 2010, ora 19:03

Am citit recent legea asiguraril obligatorii a locuintelor si am ramas surprins de continutul ...
Se asigura numai ; LA SEISM/CUTREMUR, ALUNECARI DE TEREN SI INUNDATII..
Ma intreb de ce legea aceasta vrea sa bage banii in contul societatilor de asigurari ?
Cate case sunt in aceasta situatie de inundatii si surpari/alunecari de teren ? probabil un procent de 3=5% dini total locuinte construite .
De ce nuse face ASIGURAREA LA INCENDII ,? ??? acestea au frecventa cea mai mare si pot avea loc oriunde si ar fi o ASIGURARE CORECTA CARE TINE SEAMA DE INTERESUL TUTUROR CETATENILOR !!!!
Stim din experienta ca asigurarea la cutremur este o utopie; atunci cand este un seism major se fdeclara calamitate si nu mai primeste nimeni nici un ban...!!!
Nu credeti ca in acest caz votul parlamnetarilor a fost influentat/recompensat de societatile de asigurari ??
Se impune o cota de asigurare 10% pe an deci in 10 ani se plateste toata valoarea si apoi urmatorii 50-990 ani cat dureaza o casa obisnita TOT PLATI DE 10 ORI VALOAREA CASEI LA SOCIETATEA DE ASIGURARE. Oare ce vor face cu banii nostri ? Probabil o parte vor merge in campaniile electotrale astfel ca nu cumva noii parlamentari sa faca vre0 reducere a cotei....E o varianta.
Ma intreb cum au judecat paralamenatrii de au facut o asa lege ??? ? Cu bine
zota

| Varianta pentru tiparire a topicului asiguraraea obligatorie a locuintelor o afacere oneroasa pentru societatile de asigurare si o jecmaneala pentru proprietari
Mergi la: