back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vom continua ne uitam in curtea vecinului.

cholospin

3 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 08:02

Eu cred ca; ne preocupa prea mult capra vecinului, universitatile trebuie sa se ocupe de logistica lor, iar studentii de situatia lor. Piata regleaza totul, o economie de piata functionala, intr-o tara normala, ejecteaza din sistem ofertele incompatibile cu cererea. incompetenta nu are acoperire, nici un patron nu va angaja persoane incompetente, diploma obtinuta cu 10 si fara cunostinte din partea absolventului nu-i foloseste. Cu cat mai multe univesitati pe piata cu atat concurenta este mai mare si preturile pentru taxele scolare sunt mai mici, facultatile sunt ma accesibile si sansa pentru a absolvi o facultate este la indemana oricui, asa este normal, sanse egale pentru toti. Cine doreste sa invete o face oriunde ar fi, omul sfinteste locul, uscaturi sunt in toate padurile. Este nevoie urgenta in romania de o schimbare la nivel mental dar si de atitudine, gandim distructiv, ne-am ucis conducatorul tarii, dorim scoaterea de pe piata fragila a invatamantului superior romanesc a universitatilor particulare pe motive ca se obtin usor diplomele, eu cred ca nu este treaba noastra ci a celor care sunt posesia acestor diplome daca ei nu sunt pregatiti sufucient nu vor rezista in sistem, nu vor reusi inetrviului la care vor fi supusi. Pentru un trai mai bun, intr-un adevarat capitalism, oferta trebuie intotdeauna sa fie mai mare decat cererea, nu trebuie sa militam pentru inchiderea, pentru ingradirea si limitarea accesului pe piata a universitatilor particulare deoarece vom suferi tot noi, ceea ce a incercat doamna comunista Ecaterina Andronescu, nu a fost decat un atac la democratie si a dovedit o imixtiune si o boicotare pe fata a invatamantului privat in favoarea celui de stat. daca este invatamant de stat nu ar trebui sa aiba taxe scolare, este ilegal, dar nu vedeti ca taxele sunt mult mai mari decat la invatamantul privat ? ce s-ar intampla daca nu ar mai exista invatamantul privat ? taxele ar fi astronomoce, ar fi incredibil de mari.

Raporteaza abuz de limbaj
teo_teodora_lili0

33 mesaje
Postat pe: 9 August 2010, ora 14:08

CITITI CEL MAI TARE ZODIAC

Blogs.FanBox.com/ZODIACbylilia50

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Vom continua ne uitam in curtea vecinului.
Mergi la: