back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Va bucurati suficient de viata ?

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 01:36

Un scurt exercitiu de imaginatie ne arata faptul ca daca am restrange intreaga istorie de 4,56 de miliarde de ani a Pamantului intr-o singura zi, o ora ar reprezenta echivalentul a 190 de milioane de ani, un minut ar ocupa o perioada de 3,2 milioane de ani si asta in timp ce o secunda ar avea nu mai putin de 53.000 de ani. Intr-un asemenea calendar imaginar, primele forme de viata apar la aproximativ 8 ore dupa formarea Terrei. In urma cu o ora si 19 minute ar fi inceput dominatia dinozaurilor, perioada ce se incheie dupa numai 59 de minute de existenta. Tot atunci, adica in urma cu 20 de minute, primele primate isi fac aparitia pe scena lumii. Iar daca va intrebati cand a aparut omul pe aceasta scara a timpului, ei bine� intreaga istorie a speciei noastre dureaza de mai putin de 4 secunde.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 01:50

Am sa va destainui secretul longevitatii.
In primul rind ,hai sa facem o piine care va reda tineretea.
intr-un lighean ,un vas suficient de mare,turnati 700 ml apa plata, in care dizolvati,un cubulet de drojdie de 42 gr,3 lingurite de sare iodata,6 linguritede lapte praf instant.
In aceasta solutie ,treptat si prin mestecare continua ,adaugati 1 kg de faina de brutarie(de la careffour),continutul se framinta bine pe o suprafata plana timp de 20 de minute(pe suport de faina )se aseaza intro forma si se lasa la dospit 40 de minute ,dupa care se introduce la cuptor la 240 grade timp de o ora.

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 02:24

Doar daca doriti sa traiti bine,cumparati muschiulet de porc,portionati in trei fiecare bucata,presarati condimente pentru gratar si carne de porc,ungeti fiecare bucata cu un pic de ulei de masline si le introduceti la cuptorul TURBO 18 minute, trebuiesc intoarse dupa 9 minute.O salata cu rosii ,castraveti,ceapa din gradina,un pic de sare si otet balsamic,piinea descrisa mai sus ,un paharel de vin rosu demisec si o intilnire in secret cu nevasta(unii au doar amante saracii)

9am207910

10 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 09:31

Temerarule,vrei sa imbolnavesti clasa politica ?

9am207963

5 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 08:30

Nu mai umblati cu chestii provocatoare ca va invadeaza americanii,nu de alta dar sunt deia negri !

Rosalie

225 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 15:28

De la: TEMERAR, la data 2010-07-05 01:36:56Un scurt exercitiu de imaginatie ne arata faptul ca daca am restrange intreaga istorie de 4,56 de miliarde de ani a Pamantului intr-o singura zi, o ora ar reprezenta echivalentul a 190 de milioane de ani, un minut ar ocupa o perioada de 3,2 milioane de ani si asta in timp ce o secunda ar avea nu mai putin de 53.000 de ani. Intr-un asemenea calendar imaginar, primele forme de viata apar la aproximativ 8 ore dupa formarea Terrei. In urma cu o ora si 19 minute ar fi inceput dominatia dinozaurilor, perioada ce se incheie dupa numai 59 de minute de existenta. Tot atunci, adica in urma cu 20 de minute, primele primate isi fac aparitia pe scena lumii. Iar daca va intrebati cand a aparut omul pe aceasta scara a timpului, ei bine� intreaga istorie a speciei noastre dureaza de mai putin de 4 secunde.

calculul asta a fost facut de cei de la discovery..
exista o emisiune care prezinta evolutia in 24 de ore .......

Rosalie

225 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 15:31

De la: TEMERAR, la data 2010-07-05 02:24:02Doar daca doriti sa traiti bine,cumparati muschiulet de porc,portionati in trei fiecare bucata,presarati condimente pentru gratar si carne de porc,ungeti fiecare bucata cu un pic de ulei de masline si le introduceti la cuptorul TURBO 18 minute, trebuiesc intoarse dupa 9 minute.O salata cu rosii ,castraveti,ceapa din gradina,un pic de sare si otet balsamic,piinea descrisa mai sus ,un paharel de vin rosu demisec si o intilnire in secret cu nevasta(unii au doar amante saracii)

Lucrurile marunte si de zi cu zi sunt chiar viata ....
dar sa nu uitam ca cineva spunea frumos... "In the end, it doesn't matter how many breaths you take, but how many moments took your breath away.
"

nycole31

7 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 16:18

De la: Rosalie, la data 2010-07-06 15:31:21
De la: TEMERAR, la data 2010-07-05 02:24:02Doar daca doriti sa traiti bine,cumparati muschiulet de porc,portionati in trei fiecare bucata,presarati condimente pentru gratar si carne de porc,ungeti fiecare bucata cu un pic de ulei de masline si le introduceti la cuptorul TURBO 18 minute, trebuiesc intoarse dupa 9 minute.O salata cu rosii ,castraveti,ceapa din gradina,un pic de sare si otet balsamic,piinea descrisa mai sus ,un paharel de vin rosu demisec si o intilnire in secret cu nevasta(unii au doar amante saracii)

Lucrurile marunte si de zi cu zi sunt chiar viata ....
dar sa nu uitam ca cineva spunea frumos... "In the end, it doesn't matter how many breaths you take, but how many moments took your breath away.
"

unora le place la bloc, ca nu au animale, nu au curte de ingrijit, sunt mai comozi.......altora le place la curte , mai ales dupa ce se pensioneaza, ca se plictisesc toata ziua la bloc, fara prea multa activitate . Eu am stat si la bloc si la casa, si mai mult imi place la casa, dar trebuie sa recunosc ca nu am timp sa ma ingrijesc prea mult de curte

NICO
Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 01:38

Lipsa de activitate intelectuala,fizica ,sexuala ,dupa pensionare duce la scleroza si degradare prematura!
Dupa pensionare ,fiecare individ ,are posibilitatea sa desfasoare o activitate pe care adorito in tinerete,dar afost obligat sa munceasca in alt sector,la pensie esti liber, nu trebuie sa fii timorat ,esti mai util ca oricind si liber sa concepi ,sa gindesti ,sa creezi,altfel te imbolnavesti si te stingi prematur !

nycole31

7 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 08:40

De la: Rosalie, la data 2010-07-06 15:28:06
De la: TEMERAR, la data 2010-07-05 01:36:56Un scurt exercitiu de imaginatie ne arata faptul ca daca am restrange intreaga istorie de 4,56 de miliarde de ani a Pamantului intr-o singura zi, o ora ar reprezenta echivalentul a 190 de milioane de ani, un minut ar ocupa o perioada de 3,2 milioane de ani si asta in timp ce o secunda ar avea nu mai putin de 53.000 de ani. Intr-un asemenea calendar imaginar, primele forme de viata apar la aproximativ 8 ore dupa formarea Terrei. In urma cu o ora si 19 minute ar fi inceput dominatia dinozaurilor, perioada ce se incheie dupa numai 59 de minute de existenta. Tot atunci, adica in urma cu 20 de minute, primele primate isi fac aparitia pe scena lumii. Iar daca va intrebati cand a aparut omul pe aceasta scara a timpului, ei bine� intreaga istorie a speciei noastre dureaza de mai putin de 4 secunde.

ai dreptate Rosalie, am vazut si eu emisiunea....

NICO
Rosalie

225 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 14:28

De la: nycole31, la data 2010-07-07 08:40:52
De la: Rosalie, la data 2010-07-06 15:28:06

ai dreptate Rosalie, am vazut si eu emisiunea....

Multumesc pentru sustinere Nico

ramona220282

32 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 16:10

In ritmul in care creste varsta de pensionare, la momentul actual, ma intreb daca m-ai ajungem la pensie

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 20:01

De la: ramona220282, la data 2010-07-07 16:10:14In ritmul in care creste varsta de pensionare, la momentul actual, ma intreb daca m-ai ajungem la pensie

Oha! ha,ha,aha! va dau io pensie ! Dar le impozitez !

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
dulceatamirela

112 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 08:39

ASA CUM SALARIILE SE IMPOZITEAZA SA SE IMPOZITEZE SI PENSIILE! DOAR SUNTEM EGALI IN DREPTURI....SA SE APLICE LEGEA CORECT!

dulceatamirela

112 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 08:47

CU ATATEA IMPOZITE SI CU SALARII MICI , CUM SA NE BUCURAM SUFICIENT DE VIATA?...ATI SPUS SUFICIENT?! NU INTELEG DE CE IN ROMANIA MUNCA PRESTATA DE OAMENI NU ESTE APRECIATA(PLATITA) CORECT?...DE CE IN ROMANIA SALARIILE SUNT ATAT DE MICI IN COMPARATIE CU CELE DIN OCCIDENT?...AM LUCRAT UNDEVA UNDE SE LUCRA NUMAI PENTRU EXPORT SI SALARIILE ERAU DE NIVEL MEDIU...DE CE?

9am188648

241 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 09:04

Toate postarile se refera numai la existenta biologica dar de viata spirituala nu spune nimeni, nimic
Oare credeti ca viata se termina aici ,nu ,sitrebuie sa ne ingrijim si de ea ca si de trupul fizic.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 09:08

De la: 9am188648, la data 2010-07-09 09:04:54
Toate postarile se refera numai la existenta biologica dar de viata spirituala nu spune nimeni, nimic
Oare credeti ca viata se termina aici ,nu ,sitrebuie sa ne ingrijim si de ea ca si de trupul fizic.
vezi ca ai gresit topicul ....si sint atit de multe despre spiritualitate!!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
dulceatamirela

112 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:29

DE ACEA VIATA SPIRITUALA NICI NU MAI POATE FI VORBA.......SUNTEM PREA SARACI AICI IN ROMANIA............VIATA SPIRITUALA ADEVARATA O GASITI IN AMERICA, IN FINLANDA, IN GERMANIA, IN FRANTA,ETC,ETC. UNDE IN ROMANIA DIN ZILELE NOASTRE CAND OAMENII NU-SI POT PERMITE ACHIZITIONAREA UNUI SIMPLU ROMAN,BESTSELLER?.......IN ROMANIA TRAIESTI NUMAI CU FRICA IN SAN......IN ROMANIA LUCRURILE MERG PROST DEOARECE CEI DE LA GUVERNARE SUNT TOTI O APA SI-UN PAMANT!....FAPTELE VORBESC DE LA SINE, D-LOR! pestele de la cap se-mpute!.....

Fosta membra 9am.ro

136 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 16:21

De la: mgrosu46, la data 2010-07-09 08:39:34ASA CUM SALARIILE SE IMPOZITEAZA SA SE IMPOZITEZE SI PENSIILE! DOAR SUNTEM EGALI IN DREPTURI....SA SE APLICE LEGEA CORECT!

Ar fi tripla impozitare,pensiile sunt drepturi cistigate decei care au platit impozit pe salariu si pe CAS cind tu erai in testiculele lui taicatu !Basescu este un cretin idiot ,inconjurat de niste consilieri fara creer !

http://www.youtube.com/watch?v=rzORw7-RLCs&feature=related
dulceatamirela

112 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 17:22

SA IL IMPOZITEZE PE circotas DE CELE MAI MULTE ORI!

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 20:07

Nu, nu mai mai bucur suficient. Viata a devenit un adevarat amar din cauza guvernarii paguboase si abuzive. Anul asta nu plec in concediu fiindca la sfarsitul anului 2009 s-au trezit unii sa emite o hotarare prin care curtea comuna, terenul statului pentru care platim de o viata chirie, trebuie impozitat celui care o "foloseste". In anul 2009 s-a emis o decizie de impunere retroactiva incepand cu 2005 .
RETROACTIV ????. E LEGAL ???? E deasemenea legal ca am platit penalitati mai mari decat datoria impusa ? Stiam ca penalitatile nu pot sa depaseasca datoria initiala. Au pus penalitati, majorari, dobanzi, cum le-or numi, din 2005 desi suma a fost impusa in 2009. Asta nu e jaf pe fata ? Nu e cizma in gura de la guvernanti ? Sa te bucuri de viata ? Platesti penalitati retroactrive despre care nici nu visai. Nu mai pleci in concediu, nu mai pleci in week-end. Sa plece ei...poate raman pe acolo, nemernicii. Pe unde te duci iti fac numai "bucurii". Ne leaga de maini si de picioare si mai asteapta sa mearga tara. Niste prosti.

All Things Grow With Love
LYLYKAE

309 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 07:10

De la: 9am188648, la data 2010-07-09 09:04:54

Omul trebuie sa lupte pentru a trai fericit pe pamint,in conditii decente,viata spirituala nu exista fara a te bucura de viata reala.Sarlatanii si politicienii ,inrobesc popoarele cu mintile incetosate ,pentru a le exploata

http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 19:15

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
dulceatamirela

112 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2010, ora 22:33

cum si in ce mod sa ma bucur de viata cand la examenul de titularizare s-a copiat pe rupte?! colegii mei concurenti,m-au furat pe fata cum s-ar spune!...profesorii supraveghetori ce-au facut?cum sa evoluam spiritual ca natie cand este incurajat furtul si minciuna,in aceasta tara?! imi pare nespus de rau ca mi-am tolerat colegii si nu i-am "parat".

9am208354

10 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2010, ora 22:41

De la: mgrosu46, la data 2010-07-12 22:33:20cum si in ce mod sa ma bucur de viata cand la examenul de titularizare s-a copiat pe rupte?! colegii mei concurenti,m-au furat pe fata cum s-ar spune!...profesorii supraveghetori ce-au facut?cum sa evoluam spiritual ca natie cand este incurajat furtul si minciuna,in aceasta tara?! imi pare nespus de rau ca mi-am tolerat colegii si nu i-am "parat".

Modelul este dupa Basescu,a ajuns presedinte prin inselaciune,profitind de prostia natiunii !
Cel mai sigur ,romanii sa treaca serios la sapa ,pamintul este singurul care te hraneste daca ai grija de el.

9am208354

10 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2010, ora 22:46

De la: mgrosu46, la data 2010-07-09 08:39:34ASA CUM SALARIILE SE IMPOZITEAZA SA SE IMPOZITEZE SI PENSIILE! DOAR SUNTEM EGALI IN DREPTURI....SA SE APLICE LEGEA CORECT!

Vezi dece este presedinte Basescu,tara este plinade prosti,pensiile sunt drepturi cistigate si impozitate pe timpul exercitarii serviciului ,nu se mai pot impozita inca odata,Basescu este idiot.

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2010, ora 22:59

De la: mgrosu46, la data 2010-07-12 22:33:20cum si in ce mod sa ma bucur de viata cand la examenul de titularizare s-a copiat pe rupte?! colegii mei concurenti,m-au furat pe fata cum s-ar spune!...profesorii supraveghetori ce-au facut?cum sa evoluam spiritual ca natie cand este incurajat furtul si minciuna,in aceasta tara?! imi pare nespus de rau ca mi-am tolerat colegii si nu i-am "parat".

Presupun ca ai vorbesti in cunostinta de cauza, ai vazut cand s-a copiat, ce atitudine ai avut la momentul respectiv? Ai atentionat, ai protestat? Trebuia sa fii constienta ca e un concurs iar cei ce te furau pe fata , iti luau locol.

deep_in_thought

158 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 09:54

Mereu gasim motive sa nu ne bucuram de viata...Toti asociem se pare VIATA cu bunastarea,faima,reusitele ce le avem-deci cu material.Si pana nu vedem viata ca pe un miracol..ca pe un dar ..nu avem cum sa ne bucuram de ea.Nimic nu e intamplator,nu asa se spune?Poate ca avem de trecut niste trepte,de invatat niste lectii sa sa progresam..sa vedem viata cu alti ochi..sa ne bucuram de ea..Colegii au copiat...Nu-i corect,clar..Cu toate astea,tu trebuia sa fii intr-atat de pregatita incat acest lucru sa nu te afecteze...Guvernantii ne-au condamnat la saracie...Oare am uitat sa ne mai bucuram de painea noastra cea de toate zilele?...Cu siguranta,mereu exista altii ce au infinit mai putin decat noi....Si aceasta intrebare ma vizeaza si pe mine,recunosc...

"Intre marginile mele ,lumea mea fara de margini"
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 10:01

...si geniile mor proaste!!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
9am040783

1 mesaj
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 14:17

Rau ai facut. S-ar putea sa ramai fara post!

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Va bucurati suficient de viata ?
Mergi la: