Info
x
Pentru cunoscatori: daewoo matiz
|
9am113689 3 mesaje Membru din: 25/07/2010 |
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 12:24
vreau sa imi dati si mie niste sfaturi in legatura cu micuta matiz. vreau sa imi cumpar una si nu stiu mai nimic despre ea. pentru cunoscatori, daca puteti sa-mi dati si mie cateva sfaturi in legatura cu consumul, fiabilitate, cum se comporta dupa cca 80-90 mii de km, cum sunt piesele ca si pret si alte sfaturi. ms anticipat
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabriel_georgel 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 01:42
Are matusa mea un matiz la cumparat cu vreo 70 mii km a fost masina de firma, ea la dus in 100 000 km daca nu si mai mult. Tot ce pot sa zic ca am mers si eu cu ea. Nu este stralucita ca masina dar te duce din punctul A in punctul B. A fost muncita rau masinuta aia, matusa are 110 kg, sotul ei are 120 kg si bunicamea are si ea 100 kg plus bagaje si au vizitat toata tara in lung si lat. Am carat vin si toate tampeniile, are un motor minuscul si ma mir si eu cum inca poate sa se miste cu o asemnea greutate dar e buna. La piese nu e scumpa ca sunt destule Matizuri si o gramda de piese de schimb. Si eu o sa imi iau un Matiz in viitoru apropiat la vreo 2500 euro poate gasesc ceva ok sa il forjez prin Bucuresti.
Raporteaza abuz de limbaj |