back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ba unii - ba altii - niciodata voi !!

vladidec

851 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Mai 2010, ora 16:52

Ne-am saturat de vorbe - cand totul e atat de simplu :

De ce se afla Romania in halul acesta ?
Nu din cauza politicienilor ci din cauza prostiei romanilor. DA, avand avantajul ca vb pe internet am sa dau si am sa fug : Voi toti cei de pe Forum sunteti idioti !.. a.. si multi ... !

De ce idioti ?
Si Iliescu si Basescu - nu sunt solutia pentru tara asta !

Corect ?
Corect !

Atunci de ce va certati intre voi ?
Pentru ca nu stim exact cine a furat mai mult !

Are relevanta ? daca toti sunteti deacord ca nici unul din ei nu sunt solutia de ce va mai dati in cap ? de ce exista doua tabere ?
Pentru ca eu, ce am votat cu "X" ,sunt mai destept ca cel ce a votat cu "Y".

Cine are de suferit dupa o astfel de gandire ?
Tocmai voi, ce va certati ca prostii.

Care este Solutia ?
Amandoi sunt prosti ? DA ! - Avem pe altcineva din politica actuala ? NU ! - Atunci solutia e simpla :

Din doua tabere facem una singura : un partid politic al romanilor ! De aici excludem orice fost politician sau actual politician !

Cine o sa ramana ?
O mana de oameni si cei ce au de castigat de pe urma lor ! 60%, 70% sau chiar 80% din romani vor fi cu voi !

Cine o sa ne conduca ?
Reinviem elita tarii !

Cine sunt ei ?
Nu te mai uita la Stiri ori la TV, ca nu-i gasesti acolo. Elita tarii suntem noi : cei ce ne luptam cu voi , cei ce ne luptam prin carti, cei ce ne luptam cu morile de vant, cei ce ne luptam pentru mai mult, cei ce ne luptam pentru mare, apa, soare, cer, aer, munti,istorie,tarani,batrani,trecut-prezent si viitor ! Cine sunt ei ??? : copii vostrii !

Care este rolul meu de tata ori bunic ?
Sa dai o viata pe care trebuie s-o ocrotesti, sa o sfatuiesti, sa o ajuti ! Dar niciodata sa n-o obligi.

Rugamintea noastra ?
Nu ne mai obligati sa va platim datoriile, nu ne mai obligati sa urmam doar 3 meserii dupa liceu (altfel murim de foame), nu ne mai obligati sa va ascultam plangerile si supararile legate de tara asta, nu ne mai obligati sa fugim si nici nu ne mai sfatuiti asa ! Daca voi ati fost lasi, nu ne cereti sa fim si noi la fel. Ooo ba da ! E lasitate !

Cum sa incepem ?
Tot noi v-am luat-o inainte : www.plr.orgdominus.ro

Mai mult nici Dumnezeu, nici Romania, si nici noi nu ne permitem sa va cerem.

Ai vostrii viitori psihologi,bancheri si avocati, ale voastre vise, va spun ca exista mult mai mult de'atat. Dar voi nu ne lasati !

Tine minte : o singura tabara ! E tot ce vrem !

Raporteaza abuz de limbaj
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2010, ora 17:02

AHA...Am inteles..... un alt partid.....al romanilor....Nu crezi ca ar fi cazul sa militam pentru un REGE al tuturor ROMANILOR??? Aceasta este solutia ideala pentru acest popor.....singura in masura sa apere tara de saracie.

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 17:06

De la: Victor2009, la data 2010-05-18 17:02:19AHA...Am inteles..... un alt partid.....al romanilor....Nu crezi ca ar fi cazul sa militam pentru un REGE al tuturor ROMANILOR??? Aceasta este solutia ideala pentru acest popor.....singura in masura sa apere tara de saracie.

nu zau? si cum te astepti ca regele ala sa te scoata din saracie, pe tine, care castigi cu familia ta 3000 euro?

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2010, ora 17:08

De la: herra, la data 2010-05-18 17:06:00
De la: Victor2009, la data 2010-05-18 17:02:19AHA...Am inteles..... un alt partid.....al romanilor....Nu crezi ca ar fi cazul sa militam pentru un REGE al tuturor ROMANILOR??? Aceasta este solutia ideala pentru acest popor.....singura in masura sa apere tara de saracie.

nu zau? si cum te astepti ca regele ala sa te scoata din saracie, pe tine, care castigi cu familia ta 3000 euro?
Nu de mine era vorba .....cred ca eu ma refeream la aceasta tara ...nu?

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 17:11

O.K. Atunci optati pentru monarhia constitutionala, care costa mult mai putin decat republica, este incomparabil mai merituoasa si mai eleganta si nu in ultimul rand, NE VA SCAPA DE RISCUL UNUI PRESEDINTE GROBIAN, MITOCAN SI DOBITOC, caruia i se intoarce spatele la toate intalnirile cu ceilalti sefi de stat.

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2010, ora 17:14

De la: 9am178165, la data 2010-05-18 17:11:15O.K. Atunci optati pentru monarhia constitutionala, care costa mult mai putin decat republica, este incomparabil mai merituoasa si mai eleganta si nu in ultimul rand, NE VA SCAPA DE RISCUL UNUI PRESEDINTE GROBIAN, MITOCAN SI DOBITOC, caruia i se intoarce spatele la toate intalnirile cu ceilalti sefi de stat.
Eu am optat incepand cu 89....dar acest popor a votat cu ILICI.

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Mai 2010, ora 17:30

Foarte frumos.. .Si cine sa fie Monarhul Sef ?

Fosta membra 9am.ro

206 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2010, ora 17:42

nici nu s-a deschis bine topicul si s-au format tabere...
ideea initiala nu este rea, numai ca sistemul nu este bun...
elite? vorbesti serios? care elite? pai in pnl se spune ca sunt elitele romaniei... ce au facut pentru acest popor? chiar avem nevoie de niste elite?nu gasim oameni destepti simpli, fara un trecut "maret", fara a fi elita... cineva spunea ceva de rege... cred ca se refera la sange albastru... elita...
nu avem nevoie de astfel de oameni, avem nevoie doar de oameni care sa doresca sa faca ceva pentru acest popor, fara a astepta rasplata...utopie...

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2010, ora 18:17

De la: 9am171158, la data 2010-05-18 17:42:41nici nu s-a deschis bine topicul si s-au format tabere...
elite? vorbesti serios? care elite? pai in pnl se spune ca sunt elitele romaniei... ce au facut pentru acest popor? chiar avem nevoie de niste elite?nu gasim oameni destepti simpli, fara un trecut "maret", fara a fi elita... cineva spunea ceva de rege... cred ca se refera la sange albastru... elita...
nu avem nevoie de astfel de oameni, avem nevoie doar de oameni care sa doresca sa faca ceva pentru acest popor, fara a astepta rasplata...utopie...

Avem o mare problema....multimea citeste, asculta, vorbeste. Dar prea putin intelege. Genul oamenilor ce citesc despre fizica quantica si cred ca stiu totul.
Domnule 9am171158 singurul ce ai inteles ceva. Elita de care vb ? SUNTEM NOI domnule ! TOTI ! Eu, ca ma zbat cu toate ca sunt ridiculizat de unii ce nu au dreptul sa scoata un cuvant in fata mea, tu care intrebi, tu cel ce cauta solutii !.
De ce SPUN CA UNII NU AR TREBUII SA SUFLE IN FATA MEA ??? Cum poti sa imi spui mie ceva daca tu nu ai incercat ? Ai facut ceva pentru tara asta ? Oricat de ridicol ar fii ? Nu ! Atunci cum de imi dai sfaturi ? Lumea asta este cladita pe spatele celor arsi pe rug pentru idei adevarate dar blasfemii pe vremea lor.

Vorbiti de Monarhie ? Cine are puterea intr-o Monarhie ? Regina Angliei sau Parlamentul, priminustrul etc ? Monarhia in care Regele taie si spanzura nu mai exista ! Dar daca crezi intradevar ca asta e solutia, cearta-te, zbata-te si transpira pentru ideea ta. Dar nu doar pe Forum ! incearca mai mult si noi te vom urma !

Iar utopia de care vb domnul 9am171158 exista ! E realitate. Cel mai bun exemplu ? Tu esti unul ! De ce crezi ca e asa greu sa mai gasesti si altii ca tine ? Nu comparati vechea generatie cu cea noua. Risti sa ai parte de surprize. Eu unul am avut si sunt mandru ca sunt roman si ca fac parte dintre ei !

Respect !

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 19:14

De la: vladidec, la data 2010-05-18 16:52:45Ne-am saturat de vorbe - cand totul e atat de simplu :

De ce se afla Romania in halul acesta ?
Nu din cauza politicienilor ci din cauza prostiei romanilor. DA, avand avantajul ca vb pe internet am sa dau si am sa fug : Voi toti cei de pe Forum sunteti idioti !.. a.. si multi ... !

De ce idioti ?
Si Iliescu si Basescu - nu sunt solutia pentru tara asta !

Corect ?
Corect !

Atunci de ce va certati intre voi ?
Pentru ca nu stim exact cine a furat mai mult !

Are relevanta ? daca toti sunteti deacord ca nici unul din ei nu sunt solutia de ce va mai dati in cap ? de ce exista doua tabere ?
Pentru ca eu, ce am votat cu "X" ,sunt mai destept ca cel ce a votat cu "Y".

Cine are de suferit dupa o astfel de gandire ?
Tocmai voi, ce va certati ca prostii.

Care este Solutia ?
Amandoi sunt prosti ? DA ! - Avem pe altcineva din politica actuala ? NU ! - Atunci solutia e simpla :

Din doua tabere facem una singura : un partid politic al romanilor ! De aici excludem orice fost politician sau actual politician !

Cine o sa ramana ?
O mana de oameni si cei ce au de castigat de pe urma lor ! 60%, 70% sau chiar 80% din romani vor fi cu voi !

Cine o sa ne conduca ?
Reinviem elita tarii !

Cine sunt ei ?
Nu te mai uita la Stiri ori la TV, ca nu-i gasesti acolo. Elita tarii suntem noi : cei ce ne luptam cu voi , cei ce ne luptam prin carti, cei ce ne luptam cu morile de vant, cei ce ne luptam pentru mai mult, cei ce ne luptam pentru mare, apa, soare, cer, aer, munti,istorie,tarani,batrani,trecut-prezent si viitor ! Cine sunt ei ??? : copii vostrii !

Care este rolul meu de tata ori bunic ?
Sa dai o viata pe care trebuie s-o ocrotesti, sa o sfatuiesti, sa o ajuti ! Dar niciodata sa n-o obligi.

Rugamintea noastra ?
Nu ne mai obligati sa va platim datoriile, nu ne mai obligati sa urmam doar 3 meserii dupa liceu (altfel murim de foame), nu ne mai obligati sa va ascultam plangerile si supararile legate de tara asta, nu ne mai obligati sa fugim si nici nu ne mai sfatuiti asa ! Daca voi ati fost lasi, nu ne cereti sa fim si noi la fel. Ooo ba da ! E lasitate !

Cum sa incepem ?
Tot noi v-am luat-o inainte : www.plr.orgdominus.ro

Mai mult nici Dumnezeu, nici Romania, si nici noi nu ne permitem sa va cerem.

Ai vostrii viitori psihologi,bancheri si avocati, ale voastre vise, va spun ca exista mult mai mult de'atat. Dar voi nu ne lasati !

Auzi Vladidec,eu te-am condamnat candva, dar cu timpul am ajuns sa iti dau oarecum dreptate. Ceva intr-adevar este evident ca trebuie facut si bravo voua ca actionati.Pacat insa ca dai si o adresa de internet in mesajul tau ,adresa care conduce catre ... un nou partid .Au fost prea multe astfel de partide satelit ale FSNului (ca FSN a fost MEREU, intr-un fel sau altul, la putere-vechile structuri comuniste, acum cu Basescu in frunte, au condus mereu tara ) ca sa mai pot crede eu in partidul asta al tau.Vai,sunteti un partid nou (ASTA NU INSEAMNA OBLIGATORIU "CURAT" DECAT PENTRU CRETINI, CHIAR DACA SUNTETI PARTID NOU ) ,vorbiti misto,sunteti plini de grija pentru Romania,nu ?Bine,CE ATI FACUT INSA PANA ACUM ?CE IMI GARANTEAZA CA SUNT SEFII TAI ONESTI? (pe tine te cred ca esti onest ca sa evitam discutiile lungi si inutile).Ce deosebire este intre voi si un oricare nou partid care apare maine?Toti vor binele tarii,toti sunt plini de bune intentie ,CUM ANUME AI TUPEUL SA CERI SUSTINEREA CUIVA IN JURUL PARTIDULUI TAU ,PE BAZA A CE ?

PS:Ce afirmatie draguta si total nedemocratica faci la finalul expunerii tale..."Tine minte : o singura tabara ! E tot ce vrem ! ".Vezi draga Vladidec ca exact asta vrea si Basescu....Altii accepta mai multe tabere deoarece acest lucru tine de democratie si este spre binele Romaniei.

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2010, ora 20:21

Am sa incerc sa rapund : CUM ANUME AI TUPEUL SA CERI SUSTINEREA CUIVA IN JURUL PARTIDULUI TAU ,PE BAZA A CE ?

Pe baza TA ! Am incredere in tine, ca roman ca vrei sa te schimbi si vrei schimbarea (doua lucruri diferite dar fara decare nu exista sansa la o noua speranta). NU EU TREBUIE SA TE CONVING PE TINE ! Ci tu pe mine ca meriti sa faci parte din partidul meu ! Suna ciudat ? Eu vreau sa descopar oameni ca mine, unde banul nu conteaza, unde raspunderea, intelegerea, taria de caracter, onoarea dar si perseverenta e mai presus de orice. Iar daca TU esti mai bun ca mine, am sa te urmez. De ce sa dau sansa asta unui partid ce nu a facut niciodata nimic epentru tara ? De ce sa ii sustin pe ei cand cu siguranta exista printre noi oameni mai buni ca ei. Altfel de ce mai discutam ?

CE IMI GARANTEAZA CA SUNT SEFII TAI ONESTI?

NU AM SEFI, NIMENI NU E SEF ! EU SUNT SEFUL daca te referi la cine semneaza. Eu si nimeni altcineva. Eu si noi toti ! Nu ma compara cu nimeni din lumea asta. Nici FSN nici altceva. Eu sunt Eu. Am principii, am onoarea mea si regurile mele. Sunt om nu marioneta, nu sunt bogat si nici sarac. Nu vreau averea in valize ci nemurirea : ASTA A INCERCAT.

Cu ce difera monarhia fata de ce spun eu ? Regele il votam sau va ramane din tata'n fiu ? Eu nu inteleg cum niste oameni precum romanii vor schimbarea dar nu stiu cu cine ! Nu stiti a spune decat :
Ala e prost, ala e chiel, ala e nebun, ala fura, ala nu stie etc. Al meu e cel mai bun ! Problema e ca asta spun toti ! Dar despre un altul. Si fara sa cunoasca.
De ce sa ai incredere in mine si partidul meu ? Nu e al meu, este partidul nostru !

Care este parerea ta Dl Vanea ? cu cine ai sa votezi la anul' ? si de ce ai incredere in el mai mult decat ai in mine ? Pe ce principii si pe ce baza ?

Fosta membra 9am.ro

206 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 10:37

De la: vladidec, la data 2010-05-18 18:17:04
De la: 9am171158, la data 2010-05-18 17:42:41nici nu s-a deschis bine topicul si s-au format tabere...

Avem o mare problema....multimea citeste, asculta, vorbeste. Dar prea putin intelege. Genul oamenilor ce citesc despre fizica quantica si cred ca stiu totul.
Domnule 9am171158 singurul ce ai inteles ceva. Elita de care vb ? SUNTEM NOI domnule ! TOTI ! Eu, ca ma zbat cu toate ca sunt ridiculizat de unii ce nu au dreptul sa scoata un cuvant in fata mea, tu care intrebi, tu cel ce cauta solutii !.
De ce SPUN CA UNII NU AR TREBUII SA SUFLE IN FATA MEA ??? Cum poti sa imi spui mie ceva daca tu nu ai incercat ? Ai facut ceva pentru tara asta ? Oricat de ridicol ar fii ? Nu ! Atunci cum de imi dai sfaturi ? Lumea asta este cladita pe spatele celor arsi pe rug pentru idei adevarate dar blasfemii pe vremea lor.

Vorbiti de Monarhie ? Cine are puterea intr-o Monarhie ? Regina Angliei sau Parlamentul, priminustrul etc ? Monarhia in care Regele taie si spanzura nu mai exista ! Dar daca crezi intradevar ca asta e solutia, cearta-te, zbata-te si transpira pentru ideea ta. Dar nu doar pe Forum ! incearca mai mult si noi te vom urma !

Iar utopia de care vb domnul 9am171158 exista ! E realitate. Cel mai bun exemplu ? Tu esti unul ! De ce crezi ca e asa greu sa mai gasesti si altii ca tine ? Nu comparati vechea generatie cu cea noua. Risti sa ai parte de surprize. Eu unul am avut si sunt mandru ca sunt roman si ca fac parte dintre ei !

Respect !

multumesc pentru aprecieri, dar as vi vrut sa nu fie nevoie de ele, adica sa fie cat mai multi oameni care sa inteleaga mesajul initial...
cat priveste elitele, aveam nevoie de o clarificare, m-am saturat sa aud mereu de elita de dinainte de comunism, de odrasslele lor, care conduc efectiv acum, direct sau indirect, dar numai la popor nu le sta capul...
cat priveste monarhia, niciodata, dar niciodata nu as propune asa ceva, sunt vremuri demult apuse, asa cum spunea si Miron Costin, in Letopisetul... nu omul este peste vremi ci vremile sunt peste om..., deci la vremuri noi, oameni noi...
eu cred ca se poate schimba ceva, dar nu acum si nu putem face noi asta, singuri, avem nevoie de sprijinul occidentului.... aveam eu o vorba, de cativa ani buni, noi ca occidentul nu o sa fim niciodata, dar occidentul ca noi, da... si "vremile" alea se apropie....
adica trebuie schimbat sistemul din temelii, lucrurile au luat o turnura nefavorabila de cand cu caderea comunismului, globalizare, etc.. o mana de oameni conduc destinele acestei lumi, ceea ce este foarte periculos...
am spus utopie, pentru ca in sistemul actual, este greu sa gasesti niste oameni care sa ranmane integri si dupa ce ajung la putere, omul daca nu este constrans este supus greselii, ori la ce face sistemul actual cu cei care gresesc... numai ca nu-i incurajeaza pe fata...
ca o concluzie, sunt de acord cu o forma de organizare prin care sa se faca cunoscute obiectivele, politicile, platformele, mijloacele,sau mai stiu eu ce, asa ca astept detalii..
daca nu este nimic concret, daca venim doar cu unele masuri care n-au fost bine aplicate, daca ne certam in continuare pe cine este mai bun, etc.. este demagogie alaturi de utopie...

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 10:53

Sa inteleg ca nu imi primesc raspunsul ? Toti acesti ani de batai cu pumnu'n masa se termina asa simplu cu " de ce sa cred ca ai tu dreptate mai multa decat mine" ?

Daca tot e Forum - Loc de intrebari si raspunsuri - am sa continui cu explicatia de ce partidul "meu". In tara asta exista oameni ce "au menirea" sa iti prezinte situatia reala a Romaniei. Vb aici de Media. Avem un "Nasu" (B1TV), avem un Mircea Badea (Antena), plus multi altii ca ei ce ne vb de toate neregurile din Romania pe la TV, Radio si Internet. Sunt oameni inteligenti, oameni ce nu doar o data au fost amendati de CNA pentru excesul de zel atunci cand s-au enervat asupra unui subiect/politician.Bun ! Iata intrebarea mea :

De ce mama naibii, nu isi fac ei un Partid ????? De ce nu actioneaza ei ????? (nu neaparat partid - cu toate ca eu nu vad alta solutie- dar ceva concret). De ce nu o fac. Oricare din ei, daca ar anunta ca de maine vrea sa actioneze are garantat cel putin 200 000 de oameni alaturi. Sau chiar mai mult. Da... ei ...ce fac spume la gura in emisiunile lor, da ......ei...... ce au zeci de mii de vizitatori pe Bloguri si Site-uri, da.... ei...... ce fac misto de ori cine si ori ce !
De ce nu ? din asta traiesc. Sunt platiti sa faca misto. Sunt platiti (si bani frumosi) sa se enerveze. Imagineaza-ti ca maine Romania = Germania. Asta ar insemna :

Realitatea = Faliment
Antena 2 si poate si 3 = Faliment
Nasu = o sa fie un Diaconescu (emisiuni cu cine apuca)
Badea = faliment sau idem 1
Ziarele = 50% dispar.
Romania ? = plictisitoare.

Concluzia ? Daca nici cei ce au "putere" de convingere, cei ce se plang cel mai mult de tara asta si intodeauna la ore fixe, nu FAC NIMIC MAI MULT DECAT TINE, CE STAI PE FORUM, ce vreti sa fac eu ? Sa astept la fel ca voi ? Nu...

Parerea mea despre voi, Forumistii ? Sunteti cu totii preoti. "Fa ce spune preotul, nu ce face !" Intelegi aluzia ?

Toata lumea se contrazice ! Nu crezi ? Iata un exemplu :

- Alt partid politic ? Nu de asta avem nevoie !
- Nu am incredere in nici un partid politic existent !

Aaaaaa, ce sa inteleg aici ?

Respect !

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 11:32

PENTRU 9am171158

O sa apara pe al meu Site foarte explicit ce urmarim noi concret, care este politica noastra, care ne sunt ideile si ce anume promovam. Va dura ceva. Eu am ideile mele, eu vad intr-un fel si asi putea publica totul chiar si maine. Dar cum am mai spus, nu sunt singur. Adunam ideile etc. de la toti membrii. Citim si ascultam pe fiecare. Vedem ce idei au nucleu comun si plecam de acolo. Vedeti voi, am dat mana libera tuturor membrilor sa isi exprime opinia oricat de ciudata, rebela sau corecta ar fi ea. Nu exista raspuns gresit. Am primit sute de coli electronice de toate tipurile. De la cei ce imi aduceau 1 000 000 de mebrii pentru 50 000 de euro sau cei ce vroiau 100 000 de euro sa imi faca sediu in 3 orase si pana la batrani si fosti revolutionari. Nu e greu sa faci difernta intre cei ce vor si intre cei ce doar spun ca vor.

Elita ? iar asta ? OK...incerc sa rezolv printr-o intrebare cu riscul de a ma repeta) : avem profesori universitari, doctoranti si experti in : politica interna, externa, finante publice, probleme Europena, UE, etc (oameni ce predau la 2-3 facultati, oameni ce predau afara la cursuri europene alaturi de Francezi, Britanici, Americani etc... De ce sunt ei doar profesori si de ce in Parlament avem : Ciobani, fotomodele, fosti tarani, cei cu 4 clase etc ? Se aplica de la prefecti si primari pana la al' mai mare.
Doar sa vrei a schimba nu inseamna totul. Avem nevoie de cei ce stiu ce spun. E muult de spus si povestit.... revin mai tarziu daca este cazul.
Respect !

| Varianta pentru tiparire a topicului Ba unii - Ba altii - Niciodata voi !!
Mergi la: