back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Are cineva mein multe informatii ??

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 2 August 2010, ora 14:14

Hallo, am aflat la PROtv la stiri , se dau despgubiri urmasilor care au fost be brgan , socru a fost si el 5 ani und bunicu sotului meu a fost la ruschi si a murit acolo , are cinewa mai multe informatii , dece akte ar avea nevoie si unde se depun ? multumesc celora care isi iau timpul s imi rspund, pa.

Raporteaza abuz de limbaj
pandora

23 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 10 August 2010, ora 20:23

mai bine cauta pe google, ca astepti degeaba aici

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 August 2010, ora 20:31

Avem un topic foarte documentat, intreaba acolo !
Legea 221/2009-Acordarea despagubirilor morale si materiale tuturor ce au suferit abuzuri in timpul regimului comunist

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 August 2010, ora 21:56

incearche sa vorbeste la topicele cu lege carele este,acolo gaseste tu multe informatie si oameni de treaba care se reaspunde la tote ce vrei

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s i faci lectura pe vapor dect s faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
| Varianta pentru tiparire a topicului are cineva mein multe informatii ??
Mergi la: