Info
x
Atentie sporita pt.toti utilizatorii de internet
|
Fosta membra 9am.ro 1191 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: Vaslui |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 16:11
ATENTIE!!!
IMPORTANT!!! VIRUS SCRIS IN ROMANESTE... INFORMATIA VINE DE LA MICROSOFT SI NORTON. VA ROG TRANSMITETI LA ORICE PERSOANA CE ARE ACCES LA INTERNET. DACA PRIMITI UN E-MAIL CU O PREZENTARE DE POWER POINT APARENT INOFENSIVA, INTITULATA VIATA ESTE FRUMOASA.PPS. NU DESCHIDETI ACEST FISIER DE NICI UN FEL CI STERGETI-L IMEDIAT !!! DACA-L DESCHIDETI VA APAREA ACEST MESAJ: "ACUM ESTE PREA TARZIU, VIATA TA NU MAI ESTE FRUMOASA" IMEDIAT VEI PIERDE TOT CE AI IN CALCULATOR IAR PERSOANA CARE TI-L TRIMITE VA AVEA ACCES LA NUMELE TAU, E-MAILUL TAU SI LA PAROLA TA. ESTE VORBA DESPRE UN VIRUS NOU CARE A INCEPUT SA CIRCULE, TREBUIE SA FACEM TOT POSIBILULSA-L OPRIM. PROGRAMELE ANTI VIRUS NU SANT APTE SA-L DISTRUGA. VIRUSUL A FOST CREAT DE UN HAKER CARE SE AUTONUMESTE ''STA=INUL VIETII' EL VREA SA DISTRUGA CALCULATOARELE PARTICULARE SI ESTE CAMUFLAT CU O EXTENSIE* PPS. COPIAZA ACEST MESAJ PENTRU TOTI PRIETENII TAI SI NU UITA , DACA-L TRIMITI LA TOATE CUNOSTINTELE TALE, VOM BENEFICIA TOTI. Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw
RADU_MAMII
EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE
RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
|
|
Fosta membra 9am.ro 310 mesaje Membru din: 22/04/2010 |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 16:50
De la: radu_mamii, la data 2010-05-06 16:11:55ATENTIE!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
tomi 34 mesaje Membru din: 27/08/2008 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 16:41
1001 leacuri pentru 101 de boli. Poti si tu sa deprinzi arta autovindecarii... Vrei sa stii mai multe? ...Vei afla pe www.cartinaturiste.ro
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 17:52
De la: radu_mamii, la data 2010-05-06 16:11:55ATENTIE!!!Avem si noi pe forum prieteni care trimit pps-uri....poate nu ar strica sa ia aminte ....
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|