Info
x
Curs de supravietuire: “transilvanian nagual survival”.
|
Fosta membra 9am.ro 1191 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: Vaslui |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 16:04
CURS DE SUPRAVIETUIRE: TRANSILVANIAN NAGUAL SURVIVAL.
Perioada: 19-30 iulie. Loc: Bardavavillage , Romania, Brad (HD), Mesteacàn 212 + pàdurile din jur, cota 700-900m Instructor principal: Dr. Ovidiu Victor Cosbuc. Cost pentru romani: 400 ron, exclusà hrana. Hranà ad hoc pro loco, fiecare se gandeste la propriile necesitàti si achizitioneazà la Brad. Numàrul maxim de partecipanti este de 14 persoane. Echipament necesar: Ruxac (max. 15 kg) pregatit cu: haine de schimb, cutit de supravietuire, sac de dormit, recipient pentru apà (cca 2 l). cort lejer si mic sau bucatà de pànza de cort pentru a improviza (max. 4X4 m), coardà / sfoarà 3-8 mm diam. + elemente personale considerate necesare. Facultativ: busolà si mic ochean sau binoclu. P.S. Atentie la incàltàminte: usoarà si comodà + schimb des de ciorapi (traseu cca 50 km). Logistica: La campul bazà: Bardavavillage, se doarme in cort sau in cort improvizat sau in caz de necesitate in casà de lemn (doar in caz de furtunà). Pe traseu nu se duce cortul ci se improvizeazà cu mijloace la indemanà in fiecare searà. Desfàsurarea cursului: ziua 18 07 2010. Intalnirea si formarea grupului in aer liber la campul bazà: 18- 22. Deschiderea cursului prin ceremonial samanic. Ziua 19 07. Altarul stràmosilor. Manualul de supravietuire, analizà. Analiza ruxacului si a instrumentelor de supravietuire. Prim ajutor practic. Tir cu arcul instinctiv. Cina in jurul focului. Ziua 20 07. Zi de pescuit in conditii de supravietuire pe raul Crisul alb. Se mànanca doar ce se pescuieste. Pranz: peste pràjit pe piatrà, la rau. Seara: Experienta nagual (vederea campului energetic + perceptii extrasensoriale). Ziua 21 07. Podul grohotului, locul Neanderthal. Prelucrarea xilexului primitiv. Arta ràzbolului de apàrare de Sun Tzu si Sun Pin (analizà practicà). Confectionarea bastonului totemic de càlàtorie. Zilele: 22 28 (7 zile): traseul nagual survival (cca 50 km). Se transportà ruxacul greutate max: 5 kg, cu haine de schimb si chitul de supravietuire. Pe traseu: - orientare diurnà si nocturnà. Aplicarea manualului de supravietuire. Construirea adàpostului pentru supravietuire. Focul primitiv. Càutarea apei si a hranei. Confectionarea instrumentelor primitive ad hoc. Explorare nocturnà. Experienta nagual. Ziua: 29 07. Dim: Roata de medicinà samanicà codul dragonului, la campul bazà. Dupàmasà: Tir cu arcul de vanàtoare (100 m). Construirea unei sàgeti eficiente. Experienta nagual (traseu bendati la ochi viziunea interioarà). Ziua: 30 07. Ape termale : Vata de jos. Seara : Ceremonie samanicà de inchidere in jurul focului. Conferirea diplomei: Transilvanian nagual survival. P.S. Sfàtuiesc persoanele ce vor sà facà cursul: 1. Sa citeascà o carte manual de supravietuire. 2. Sa urmàresascà programul Tehnici esentiale de supravietuire de Bear Grylls de pe Discovery. 3. Sa fie suficient de antrenati pentru a putea parcurge 6-10 km/zi in conditii de dificultate medie prin pàdure (diferentà de nivel (380-900 m) si 50 km in 7 zile. Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw
RADU_MAMII
EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE
RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
|
|
tomi 34 mesaje Membru din: 27/08/2008 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 16:39
1001 leacuri pentru 101 de boli. Poti si tu sa deprinzi arta autovindecarii... Vrei sa stii mai multe? ...Vei afla pe www.cartinaturiste.ro
Raporteaza abuz de limbaj |
|
AlexBad 1 mesaj Membru din: 2/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 14:46
Salut, ai posibiliatea sa imi dai un site pt informatii? Exista doritori, mai sunt locuri? Multumesc
|
9am251237 2 mesaje Membru din: 27/02/2012 |
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 21:29
cred ca totul este o mare escrocherie, o himera, e pentru cei care au timp de pierdut
|
9am251237 2 mesaje Membru din: 27/02/2012 |
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 21:29
cred ca totul este o mare escrocherie, o himera, e pentru cei care au timp de pierdut
|