Info
x
Micsorarea fondului de salarii in domeniu bugetar
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 10:52
Ce parari au colegii de forum despre aceste masuri?
Raporteaza abuz de limbaj
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Fosta membra 9am.ro 949 mesaje Membru din: 4/05/2010 Oras: Oradea |
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 10:55
numai un descreierat le putea propune. Cum s-a si intamplat, de fapt.
Lumea civilizata, aflata si ea in criza, a gasit alte solutii. Congelarea salariilor, taierea unor sporuri si indemnizatii, a primelor, etc. Nimeni, nicaieri, nu s-a atins de salarii. Dar intr-o minte imbibata de alcool si tembelism, se poate naste orice. Cum spuneam, va meritati soarta... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 10:56
De la: sirboby, la data 2010-05-07 10:52:07 Ce parari au colegii de forum despre aceste masuri? Este ultima etapa premergatoare instaurarii hausului si inceperea miscarilor de strada. dovada incompetentei mogulilor care conduc tara spre haos Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 11:27
Eu sunt un fost angajat bugetar,actualmente angajat la privat! Nu sustin ca stiu sistemul bugetar in totalitatea lui,dar in sistemul bugetar sunt o groaza de angajati care isi ridica salariu DEGEABA! Cati pensionari sunt care nu ar trebui sa aiba pensie?Cati din cei care au ajutor social,il si merita? Nu sunt avocatul diavolului,dar cunosc cazuri concrete de persoane care nu au muncesc si asteapta sa vina primaria,o fundatie sa le plateasca intretinerea ca ,,sunt cazuri sociale'',de persoane care,desi copii sunt la munca prin strainatate,iarna cand se dau ajutoarele pentru incalzire,brusc se trec mai multe persoane(cu tot cu cei care sunt plecati,pentru ca au inca domiciliul in Romania)pentru a incasa acele ajutoare,cati dintre cei din sistemul bugetar isi merita locul?Dece nu ies sindicatele in strada si atunci cand li se impune un sef prost pe criterii politice ? De ce sindicalistii nu intra in greva cand seful isi angajeaza clientela pe alte criterii decat competenta?Care sef bugetar e ,,bun''? Cel care taie in carne vie,sau cel caruia nu i se simte prezenta?Cine trebuie sa urmareasca licitatiile ,,nesimtite''? A vazut cineva un procuror care a luptat impotriva caracatitei?A vazut cineva un doctor care sa plateasca impozit pe ,,atentii'',sau un profesor sa declare veniturile din meditatii?
Intradevar sunt loviti si oameni care isi fac treaba sau pensionarii,care dupa o viata de munca, au dreptul la o pensie,dar mai poate sustine economia romaneasca acest sistem bugetar? Pe tv apar tot felul de lideri sindicali.analisti etc.care critica orice masura luata! Care ar fi masurile care ar trebui luate? Eu acum lucrez in domeniul transporturilor?Stiti cate autoritati verifica pe transportatori? Sa vedem: Politiile(Rutiera,Rurala,Economica,Antifrauda etc.),R.A.R.,A.R.R.,Vama,Garda Financiara,Drumurile Nationale(cantarul),I.T.M.Chiar nu se mai pot reduce? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 11:38
De la: 9am045616, la data 2010-05-07 10:56:40De la: sirboby, la data 2010-05-07 10:52:07 Ce parari au colegii de forum despre aceste masuri? Aha, ma bucur ca ai inteles adevarul: basescu, este cel ce detine Mogularia din Romania!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 11:43
De la: 9am178165, la data 2010-05-07 11:38:51De la: 9am045616, la data 2010-05-07 10:56:40De la: sirboby, la data 2010-05-07 10:52:07 Ce parari au colegii de forum despre aceste masuri? Asta am inteleso eu de demult!! Ce face micutul ?? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 11:55
Imi cer scuze pentru greseli dar sunt cu un ochi pe tv,fiind acasa asteptand un act ,care sistemul bugetar il elibereaza in 30 de zile
,si asta daca ai noroc,pentru a putea sa-mi fac meseria!
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 11:58
De la: sirboby, la data 2010-05-07 11:27:08 Eu sunt un fost angajat bugetar,actualmente angajat la privat! Nu sustin ca stiu sistemul bugetar in totalitatea lui,dar in sistemul bugetar sunt o groaza de angajati care isi ridica salariu DEGEABA! Cati pensionari sunt care nu ar trebui sa aiba pensie?Cati din cei care au ajutor social,il si merita? Nu sunt avocatul diavolului,dar cunosc cazuri concrete de persoane care nu au muncesc si asteapta sa vina primaria,o fundatie sa le plateasca intretinerea ca ,,sunt cazuri sociale'',de persoane care,desi copii sunt la munca prin strainatate,iarna cand se dau ajutoarele pentru incalzire,brusc se trec mai multe persoane(cu tot cu cei care sunt plecati,pentru ca au inca domiciliul in Romania)pentru a incasa acele ajutoare,cati dintre cei din sistemul bugetar isi merita locul?Dece nu ies sindicatele in strada si atunci cand li se impune un sef prost pe criterii politice ? De ce sindicalistii nu intra in greva cand seful isi angajeaza clientela pe alte criterii decat competenta?Care sef bugetar e ,,bun''? Cel care taie in carne vie,sau cel caruia nu i se simte prezenta?Cine trebuie sa urmareasca licitatiile ,,nesimtite''? A vazut cineva un procuror care a luptat impotriva caracatitei?A vazut cineva un doctor care sa plateasca impozit pe ,,atentii'',sau un profesor sa declare veniturile din meditatii? Nu contest ca se profita de sistemul de stat, dar nu uita, ca statul roman ne jupoaie ingrozitor pe toti!!!!!!!!!!! Nu face asemenea deosebiri intre sistemul public si cel privat. Ce, firmele romanesti isi platesc taxele la stat in totalitate? Ar da faliment! Esta aceeasi situatie ca a unui profesor care ar trai numai din salariu. Pe toti ne ingroapa sistemul lui basescu! Singurii care iau multi bani de pomana sunt favorizatii din deconcentrate si directorii numiti politic, gen Pogea ( de la Agentia nationala de Plati ) care nu are bani sa plateasca romanilor procesele castigate impotriva statului, dar ii da sus-numitului Pogea un salariu de 5000 de euro. Intr-adevar, si eu am fost la Finante si m-au plimbat de la un ghiseu la altul pentru o stampila si o semnatura, dar am cunostinta si de firme private care sunt abonate la contractele cu statul mai precis cu Primaria locala si umfla preturile la lucrari. Gasim similitudini si de o parte si de alta; la fel precum o companie din Industria mobilei sa zicem sa zbate sa supravietuiasca din cauza taxelor si a fiscalitatii excesive, si in sistemul de sanatate intr-un spital public, o asistenta medicala are grija de zeci de bolnavi acoperind 7 posturi ( si asta nu e o gluma), fara sambete, duminici sau zile libere!!!!!!!!!!!!!! Cu totii, cei care muncim cu adevarat facem parte din clasa asuprita a unui regim cvasi-feudal, care ca orice sistem feudal are forma unei piramide, iar in varful ei se afla in locul monarhului feudal traian basescu (mogulul-sef). Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:28
De la: 9am178165, la data 2010-05-07 11:58:06De la: sirboby, la data 2010-05-07 11:27:08 Eu sunt un fost angajat bugetar,actualmente angajat la privat! Nu sustin ca stiu sistemul bugetar in totalitatea lui,dar in sistemul bugetar sunt o groaza de angajati care isi ridica salariu DEGEABA! Cati pensionari sunt care nu ar trebui sa aiba pensie?Cati din cei care au ajutor social,il si merita? Nu sunt avocatul diavolului,dar cunosc cazuri concrete de persoane care nu au muncesc si asteapta sa vina primaria,o fundatie sa le plateasca intretinerea ca ,,sunt cazuri sociale'',de persoane care,desi copii sunt la munca prin strainatate,iarna cand se dau ajutoarele pentru incalzire,brusc se trec mai multe persoane(cu tot cu cei care sunt plecati,pentru ca au inca domiciliul in Romania)pentru a incasa acele ajutoare,cati dintre cei din sistemul bugetar isi merita locul?Dece nu ies sindicatele in strada si atunci cand li se impune un sef prost pe criterii politice ? De ce sindicalistii nu intra in greva cand seful isi angajeaza clientela pe alte criterii decat competenta?Care sef bugetar e ,,bun''? Cel care taie in carne vie,sau cel caruia nu i se simte prezenta?Cine trebuie sa urmareasca licitatiile ,,nesimtite''? A vazut cineva un procuror care a luptat impotriva caracatitei?A vazut cineva un doctor care sa plateasca impozit pe ,,atentii'',sau un profesor sa declare veniturile din meditatii? BIne si ce masuri trebuie luate ca sa scapam de aceasta criza? Daca se cresc taxele(si asa mari) moare sistemul privat,se taie din salariile bugetarilor sar sindicatele in sus! CARE AR FI SOLUTIA? Poate gasim un economist care sa ne lumineze! E adevarat ca sunt si in domeniul privat firme care nu platesc toate darile la stat,dar daca cei din sistemul bugetar si-ar curata ograda,ar putea ridica piatra..............! De ce ,,liderii'' sindicali nu arata neregulile? De ce nu ies in mass-media,pe internet sa arate care din sefi(sau angajati) sunt incapabili,numiti pe baza de cadou,nepotism ,politic...etc. De ce nu fac o lista a rusinii,ca sa se stie cine ar trebui sa fie dat afara? Un lucru e sigur TREBUIE SCAZUTE CHELTUIELILE BUGETARE! Dar parca vad ca raman ,,nepotii'' si pleaca cei care isi fac treaba! Si atunci o sa asteptam 3luni sa se elibereze un act! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:56
De ce nu se strang semnaturi pentru o lege care sa infiinteze o institutie de control al carui sef sa fie ales,de catre electorat,sa desfiinteze corpurile de control numite politic si care sa verifice sistemul bugetar!Sa li se acorde indemnizatii mari,ca sa nu fie tentati, cu o lege speciala pentru ei care sa stipuleze ca in caz de coruptie pedeapsa sa fie de 2 ori mai mare..........etc
De ce ales? Pai daca seful e numit nu are efect! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am186894 2 mesaje Membru din: 2/05/2010 Oras: Zalau |
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 13:14
La bugetarii se ia cea mai legala spaga si se da cea mai legala spaga
eu am o firam de curatenie in salaj de anul acesta mai toate contractele le-a castigat o firma ce s-a infiintat in data de 41.04.2010 si care este a viceprimarului din simleul silvaniei care este ghici? PDL-ist deci unde se duc banii nostri? la finantarea campaniilor electorale Eu nu pot face nimic Alte firme de curatenie din Salaj au patit acelasi lucru. IN ROMANAI TE MANACA STATUL SAU PARTIDUL DE LA PUTEREdegeaba am toate taxele platite la zi dam angajatii afara din cauza unor interese de partid. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 13:33
Sa traiti bine !
Cand slugoiul strainatatii baselu a facut urarea asta , a adresat-o bogatilor din Romania . Celor din tagma lui . Imbagatitilor peste noapte . Jepcarilor si spagarilor . Si celor din sectorul bugetar care au functii de conducere , cu salarii "nesimtite" , ale caror venituri se completeaza armonios cu comisioanele generoase ale firmelor care contracteaza lucrari pe bani publici . Acest mascarici dictator impreuna cu "guvernul" boc , alcatuiesc probabil cea mai proasta conducere pe care a avut-o Romania vreodata ! Pai mai bine marea taxele , asa plateau si cei cu bani multi un mic pret la redresarea economiei . Asa , a aruncat greutatea exclusiv pe umerii celor saraci . Inca o sursa viabila de venit ar fi fost impozitarea progresiva . Alta , marirea accizelor la produsele de lux , la tigari ar fi bine sa le tripleze chiar ! Preturi corecte la asigurarile RCA . e inadmisibil ca eu sa platesc aceeasi suma de bani avand un opel cu motor de 1,6 cu acela care are un bmw de trei ori mai scump care are aceeasi capacitate cilindrica ... Ei , surse sunt mai multe , numai sa se vrea ... Raporteaza abuz de limbaj
Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 13:56
De la: tutenes, la data 2010-05-07 13:33:04Sa traiti bine ! Unele din masurile aratate de tine sunt corecte! Dar ce facem cu bubele din sistemul bugetar? La RCA banii se duceau in conturile firmelor de asigurare! Se mareau accizele la produsele de lux! OK se lasau romanii de fumat,de cumparat produse de lux.......................nu se strangeau bani! Sistemul bugetar tot cheltuia!Daca se mareau taxele si impozitele puterea de cumparare a romanilor,deci si a bugetarilor se micsora,cateodata cu mai mult de 15-25%! Multi romani deveneau someri,deci tot din buget trageau! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 14:19
Tin sa precizez ca nu sunt un votant al PDL-ului nici al PSD+PC! In turul 2 le-am pus cate o stampila ,sa nu se supere niciunul, pentru ca am considerat ca niciunul nu ma reprezinta,dar nici sa ,,voteze altcineva'' in locul meu nu am vrut!
|
|
Fosta membra 9am.ro 8 mesaje Membru din: 7/05/2010 |
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 20:02
De la: sirboby, la data 2010-05-07 11:55:49 Imi cer scuze pentru greseli dar sunt cu un ochi pe tv,fiind acasa asteptand un act ,care sistemul bugetar il elibereaza in 30 de zile Vezi ca daca este dat prea tare televizorul nu mai auzi telefonul sau interfonul .Ai drame nu gluma. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

,si asta daca ai noroc,pentru a putea sa-mi fac meseria!