back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Lumea in care traim (in real!).

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 12:32

Incerc si eu un topic in care oricine poate sa aduca aici fapte reale. Mi-a venit aceasta idee pentru ca intr-o singura zi am descoperit cateva cazuri pe care le mentionez, incurajand si pe altii, numai daca vor sa respecte subiectul si numai daca vor voi sa scrie cate ceva.
Am fost la medic si am a descoperit ca trebuie sa suport o interventie chirurgicala in valoare de 6000 lei. Nu spun ce fel de... Dispun pecuniar, nu dispun psihic. Ma mai gandesc daca merita. Stand in sala de asteptare vad un tanar sezand pe-o bancheta de doi metri, intr-un capat ramanand cam 20 cm. Vine o femeie si se aseaza pe acel 20 cm., tanarul trebuind sa-si schimbe locul. Medicul este evreu. In timp ce ma consulta intra alta femeie si dupa ce zice "Hristos a inviat!" il intreaba daca poate sa intre. Medicul i-a raspuns: Buna ziua nu stii sa spui? Vezi ca am o pacienta. Asta inseamna ca intr-o institutie fie ea si un cabinet medical nu trebuie sa vii cu ceea ce saluti vecinii. Am intrat intr-o farmacie veterinara si am cumparat o fiola de medicament pentru stropit pomii care costa 5 lei. Ii dau neatenta o bancnota si ea imi da rest 45 lei. Eu iau doar 5 lei si ii imping cei 40 lei. Atunci vanzatoarea imi arata bancnota pe care i-o dadusem. Era de 50 lei. In alt magazin cer baterii pentru un ceas si vanzatoarea imi raspunde: Nu va sfatuiesc sa cumparati de la mine pentru ca le am de foarte mult timp si nu cred ca mai sunt bune. Pe drumul de intoarcere de peste trei km., trece in viteza o masina pe langa mine. Dupa 20 de metri se opreste brusc, da marsarier si ma invita in masina. Nu am cumparat fructe din Podu-iloaiei ca nu am voie sa duc greutati deocamdata si pentru ca in sat sunt trei magazine alimentare. Intru in cel mai apropiat si cumpar o sacosa cu portocale. Vanzatorul ma pacaleste cu 13 lei. Ii atrag atentia si imi raspunde ca nu poate sa-mi dea diferenta pentru ca deja a marcat suma in calculator. Acest calculator era unul de pe vremuri (am si eu unul si nu ma hotarasc sa-l arunc) si nu avea nici o legatura cu casele de marcat. Mi-a fost jena sa-i cer sa-mi completeze cu portocale diferenta iar el nu mi-a propus sa-mi vanda eventual altceva de acei bani. Cam asta e lumea in care traim!

Mara_54

219 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 12:52

De la: dordedor, la data 2010-04-28 12:32:35Incerc si eu un topic in care oricine poate sa aduca aici fapte reale. Mi-a venit aceasta idee pentru ca intr-o singura zi am descoperit cateva cazuri pe care le mentionez, incurajand si pe altii, numai daca vor sa respecte subiectul si numai daca vor voi sa scrie cate ceva.
Am fost la medic si am a descoperit ca trebuie sa suport o interventie chirurgicala in valoare de 6000 lei. Nu spun ce fel de... Dispun pecuniar, nu dispun psihic. Ma mai gandesc daca merita. Stand in sala de asteptare vad un tanar sezand pe-o bancheta de doi metri, intr-un capat ramanand cam 20 cm. Vine o femeie si se aseaza pe acel 20 cm., tanarul trebuind sa-si schimbe locul. Medicul este evreu. In timp ce ma consulta intra alta femeie si dupa ce zice "Hristos a inviat!" il intreaba daca poate sa intre. Medicul i-a raspuns: Buna ziua nu stii sa spui? Vezi ca am o pacienta. Asta inseamna ca intr-o institutie fie ea si un cabinet medical nu trebuie sa vii cu ceea ce saluti vecinii. Am intrat intr-o farmacie veterinara si am cumparat o fiola de medicament pentru stropit pomii care costa 5 lei. Ii dau neatenta o bancnota si ea imi da rest 45 lei. Eu iau doar 5 lei si ii imping cei 40 lei. Atunci vanzatoarea imi arata bancnota pe care i-o dadusem. Era de 50 lei. In alt magazin cer baterii pentru un ceas si vanzatoarea imi raspunde: Nu va sfatuiesc sa cumparati de la mine pentru ca le am de foarte mult timp si nu cred ca mai sunt bune. Pe drumul de intoarcere de peste trei km., trece in viteza o masina pe langa mine. Dupa 20 de metri se opreste brusc, da marsarier si ma invita in masina. Nu am cumparat fructe din Podu-iloaiei ca nu am voie sa duc greutati deocamdata si pentru ca in sat sunt trei magazine alimentare. Intru in cel mai apropiat si cumpar o sacosa cu portocale. Vanzatorul ma pacaleste cu 13 lei. Ii atrag atentia si imi raspunde ca nu poate sa-mi dea diferenta pentru ca deja a marcat suma in calculator. Acest calculator era unul de pe vremuri (am si eu unul si nu ma hotarasc sa-l arunc) si nu avea nici o legatura cu casele de marcat. Mi-a fost jena sa-i cer sa-mi completeze cu portocale diferenta iar el nu mi-a propus sa-mi vanda eventual altceva de acei bani. Cam asta e lumea in care traim!

Lumea in care traim, e un topic foarte interesant , cred ca e cel mai complex topic , asa ca sunt convinsa ca vor fi foarte multe comentarii, in lumea asta " nebuna...nebuna"oamenii se sfasie emotional, se improasca mereu cu sentimente din cele mai " greu suportabil", cu toate acestea , e locul unde Dumnezeu ne-a creat sa experimentam IUBIREA. De aceea noi, fiintele Lui avem datoria morala fata de El sa indreptam toate " greselile" vietlor trecute.Poate o sa spui ca nu are legatura cu subiectul propus de tine Norisor, eu iti spun ca are,pentru ca lumea in care traim, e lumea pe care noi o cunstruim, prin gandurile si actiunile noastre, prin visurile spre care aspiram, prin dorintele noastre, soi suntem ceea ce gandim e cat se poate de real, Sper sa fie cat mai multe comentarii constructive pe acest atat de inspirat topic, te pup cu drag Norisor.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 13:34

Doamna Mara, am inceput acest topic cu gandul ca suntem reali, ca traim intr-o lume reala iar aici, chiar daca suntem numai niste avatare, suntem tot noi. Eu am intrat pe forum pentru ca simteam nevoia de comunicare, de prietenie si mai ales de putina sinceritate. Daca aici ne sfasiem, nu cumva si in viata reala suntem tot la fel. Daca in viata reala ne putem alege prietenii, aici ni se impun. Eu am o libertate deplina in a hotari ceea ce vreau sa scriu, ceea ce gandesc incerc sa aduc aici, m-am ferit cat am putut sa nu jignesc iar atunci cand mi-am dat seama ca am gresit, mi-am recunoscut vina printr-un mesaj direct la persoana respectiva. Nu am mai iesit cu ea pe forum pentru a nu gresi in continuare. De ce nu ne putem respecta? Acum o sa vad daca vor fi si avataruri care sa arate probleme reale care sunt la tot pasul. Nu am facut-o cu nici-o intentie ascunsa, nu sunt atat de meschina cum vor unii sa presupuna. O zi buna la toti cei ce suntem pe 9am!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 13:37

De la: dordedor, la data 2010-04-28 13:34:37Doamna Mara, am inceput acest topic cu gandul ca suntem reali, ca traim intr-o lume reala iar aici, chiar daca suntem numai niste avatare, suntem tot noi. Eu am intrat pe forum pentru ca simteam nevoia de comunicare, de prietenie si mai ales de putina sinceritate. Daca aici ne sfasiem, nu cumva si in viata reala suntem tot la fel. Daca in viata reala ne putem alege prietenii, aici ni se impun. Eu am o libertate deplina in a hotari ceea ce vreau sa scriu, ceea ce gandesc incerc sa aduc aici, m-am ferit cat am putut sa nu jignesc iar atunci cand mi-am dat seama ca am gresit, mi-am recunoscut vina printr-un mesaj direct la persoana respectiva. Nu am mai iesit cu ea pe forum pentru a nu gresi in continuare. De ce nu ne putem respecta? Acum o sa vad daca vor fi si avataruri care sa arate probleme reale care sunt la tot pasul. Nu am facut-o cu nici-o intentie ascunsa, nu sunt atat de meschina cum vor unii sa presupuna. O zi buna la toti cei ce suntem pe 9am!

aparama doamne de prieteni
ca de dusmani ma apar singur

Mara_54

219 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 14:24

De la: dordedor, la data 2010-04-28 13:34:37Doamna Mara, am inceput acest topic cu gandul ca suntem reali, ca traim intr-o lume reala iar aici, chiar daca suntem numai niste avatare, suntem tot noi. Eu am intrat pe forum pentru ca simteam nevoia de comunicare, de prietenie si mai ales de putina sinceritate. Daca aici ne sfasiem, nu cumva si in viata reala suntem tot la fel. Daca in viata reala ne putem alege prietenii, aici ni se impun. Eu am o libertate deplina in a hotari ceea ce vreau sa scriu, ceea ce gandesc incerc sa aduc aici, m-am ferit cat am putut sa nu jignesc iar atunci cand mi-am dat seama ca am gresit, mi-am recunoscut vina printr-un mesaj direct la persoana respectiva. Nu am mai iesit cu ea pe forum pentru a nu gresi in continuare. De ce nu ne putem respecta? Acum o sa vad daca vor fi si avataruri care sa arate probleme reale care sunt la tot pasul. Nu am facut-o cu nici-o intentie ascunsa, nu sunt atat de meschina cum vor unii sa presupuna. O zi buna la toti cei ce suntem pe 9am!

sunt convinsa ca esti o persoana deosebita si ca ai multi prieteni, si aici ne putem alege prietenii, parca era vorba ca aici ne tutim, asa ca te rog sa nu mai folosesti cuvantul doamna, in discutiile noastre, ci simplu Mara, iti doresc succes cu acest topic.

Mara_54

219 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 14:25

De la: 9am045616, la data 2010-04-28 13:37:43

aparama doamne de prieteni
ca de dusmani ma apar singur

Ai mare dreptate, insa eu mai stiu un proverb: " spune-mi cu cine umbli, ca sa-ti spun cine esti".

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 14:38

Lumea in care traim..in real..e cea pe care ti-o alegi..si ai toate sansele sa faci o alegere buna ptr ca e la indemina e reala,o poti vedea,poti avea un real discernamint, este palpabila,deci din punctul meu de vedere daca esti deyamagit de lumea reala este doar vina ta ptr ca nu ti-ai folosit liberul arbitru.
lucrurile nu stau intocmai in lumea virtuala unde..bufnitele nu sint ce par a fi...

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 15:03

De la: a_anca, la data 2010-04-28 14:38:39Lumea in care traim..in real..e cea pe care ti-o alegi..si ai toate sansele sa faci o alegere buna ptr ca e la indemina e reala,o poti vedea,poti avea un real discernamint, este palpabila,deci din punctul meu de vedere daca esti deyamagit de lumea reala este doar vina ta ptr ca nu ti-ai folosit liberul arbitru.
lucrurile nu stau intocmai in lumea virtuala unde..bufnitele nu sint ce par a fi...

Ancuta, eu credeam ca vom arata intamplari din lumea reala. Sunt atatea ca e suficient sa fii atenta doar cateva clipe la ce se intampla in jurul tau. Greselile pe care ni le facem intr-un mod nechibzuit le reparam sau doar le regretam. Momentul cand credem ca hotaram spre binele nostru poate sa ne duca in eroare datorita faptului ca alegem cu sufletul, cu dragostea ce-o oferim aproapelui pentru ca pe nimeni nu cunosti intru totul ci doar daca ti-ar fi clona si atunci nu ai ce sa-i oferi. Eu incerc sa vad lumea reala pas cu pas atunci cand am ocazia. Intrebarile de ce se comporta astfel mi le pun mie insami, nu vin cu lectii de conduita. Fiecare impuls al unui ins este dat de clipa cand il exercita chiar daca mai tarziu nu-si aproba gestul.

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 15:08

pai..uite vezi..ai folosit cuvintul impuls...asta-i marea greseala..actionam dupa impuls.ma opresc aici.nu vreau sa dau lectiide conduita nicidecum ptr ca nu am o conduita ireprosabila.doar ca...lumea reala m-a dezamagit doar in masura in care am permis-o.

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 15:14

De la: a_anca, la data 2010-04-28 15:08:01pai..uite vezi..ai folosit cuvintul impuls...asta-i marea greseala..actionam dupa impuls.ma opresc aici.nu vreau sa dau lectiide conduita nicidecum ptr ca nu am o conduita ireprosabila.doar ca...lumea reala m-a dezamagit doar in masura in care am permis-o.

No comment!

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 15:15

te pup iubita..tu stii mai bine ce am vrut sa spun..

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 15:19

Lumea in care traim? Cred ca devine un cosmar..Daca nu stiu despre ce vorbim este deajuns sa deschida televizorul si sa priveasca stirile...
Cea mai tare faza de pana acum mi s -a parut cea cu acel om omorat in bataie pe trecerea de pietoni!...si multe altele...
Totul induce in eroare..ce e bine si ce e rau..in ochii unora...nu e bine in ochii altora...
Un singur lucru e adevarat...Adevarul e unul singur...iar Dreptate se va face pana la urma...Sigur!!!...
Nu prea avem ce face decat sa avem grija ca noi sa fim corecti si sa nu gresim altora...Drepturile noastre vor fi revendicate de cineva competent nu un om imperfect....
....O problema pe care o consideram noi grava...ganditi-va ca e la nivel global...si sunt atatea si atatea....
....si nimeni nu a reusit sa faca ceva concret!...Doar corptie...si Lacomie!....
....Trist si Adevarat!...

Toate cele bune!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 15:21

De la: a_anca, la data 2010-04-28 15:08:01pai..uite vezi..ai folosit cuvintul impuls...asta-i marea greseala..actionam dupa impuls.ma opresc aici.nu vreau sa dau lectiide conduita nicidecum ptr ca nu am o conduita ireprosabila.doar ca...lumea reala m-a dezamagit doar in masura in care am permis-o.

no ce tii si cu slabiciunile!!!!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 15:22

De la: Aryans_Lights, la data 2010-04-28 15:19:48Lumea in care traim? Cred ca devine un cosmar..Daca nu stiu despre ce vorbim este deajuns sa deschida televizorul si sa priveasca stirile...
Cea mai tare faza de pana acum mi s -a parut cea cu acel om omorat in bataie pe trecerea de pietoni!...si multe altele...
Totul induce in eroare..ce e bine si ce e rau..in ochii unora...nu e bine in ochii altora...
Un singur lucru e adevarat...Adevarul e unul singur...iar Dreptate se va face pana la urma...Sigur!!!...
Nu prea avem ce face decat sa avem grija ca noi sa fim corecti si sa nu gresim altora...Drepturile noastre vor fi revendicate de cineva competent nu un om imperfect....
....O problema pe care o consideram noi grava...ganditi-va ca e la nivel global...si sunt atatea si atatea....
....si nimeni nu a reusit sa faca ceva concret!...Doar corptie...si Lacomie!....

Toate cele bune!

curat murdar

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 15:23

ei na,si tu acuma...slabiciuni,desertaciuni..patimi toate sint de natura umana..exista in noi..e imposibil de trecut peste ele

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 15:26

De la: a_anca, la data 2010-04-28 15:23:10ei na,si tu acuma...slabiciuni,desertaciuni..patimi toate sint de natura umana..exista in noi..e imposibil de trecut peste ele

o zi buna sa ai ca mai e mult pana dimineata

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 15:29

multumesc mai....deja e seara....

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 15:31

De la: 9am045616, la data 2010-04-28 15:22:26
De la: Aryans_Lights, la data 2010-04-28 15:19:48Lumea in care traim? Cred ca devine un cosmar..Daca nu stiu despre ce vorbim este deajuns sa deschida televizorul si sa priveasca stirile...

Toate cele bune!

curat murdar

Vai!..Serios?!...Bine ca nu e Ariel...cel in discutie!...Ca le recomandam romanilor pentru 'pete"...Cand intalnesc un nenorocit de om pe strada..sa i dea cu ariel...sa l curete!:)))...
Asa am avea o lume curata!!!!!:)))))

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 15:40

Toate cele bune!

Concretul bate imaginatia! "... si nimeni nu a reusit sa faca ceva concret!" Nu va face nimeni ceva concret pentru ca acel "nimeni" suntem noi toti care asteptam! Cat? Ce? Care dreptate? De 18 ani astept sa mi se dea o bucata de pamant trecut in Titlul de proprietate dar neexistent undeva fizic! Am intocmit trei dosare iar prefectul de Iasi ma trimite sa-i dau in judecata pe cei de la comuna! Cand? Cat va mai dura un proces? Cat va mai costa? Asta e realitatea despre care vreau eu sa vorbim! Necazurile produse ori de cei care umbla cu legile in mana dar nu vor sa le aplice sau chiar comportarea noastra intr-o anume ocazie. Mai dau un exemplu: S-a dat lege pentru desfiintarea gropilor de gunoi fara sa se dea si indicatiile si fondurile necesare pentru infiintarea celor ecologice. Acum toti depun gunoaiele pe marginile drumurilor in toiul noptii. Au ajuns drumurile infecte. Vantul imprastie sticlele si pungile de plastic. Dar ce e bun in tara noastra? Cata rabdare mai trebuie sa avem daca pestele de la cap e deja ....!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 15:59

De la: Aryans_Lights, la data 2010-04-28 15:31:40

Toate cele bune!

curat murdar

Vai!..Serios?!...Bine ca nu e Ariel...cel in discutie!...Ca le recomandam romanilor pentru 'pete"...Cand intalnesc un nenorocit de om pe strada..sa i dea cu ariel...sa l curete!:)))...

gresit
sa-i intindem o mana de ajutor
ori tu ai facut fizica cu femeia de serviciu

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 17:16

De la: 9am045616, la data 2010-04-29 15:59:54

Toate cele bune!

curat murdar

gresit

Nu credeam ca si aici vom incepe cu epitetele! In primul rand trebuia sa zici cu cine ai facut tu fizica! Dar L. Romana? Vezi, incepi sa arunci praf de piper si pe urma te intrebi de ce stranutam! Hai, scrie ce observi tu in viata reala!

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 22:02

Toate cele bune!

curat murdar

gresit

Consider ca , mai intai ar trebui sa te uiti la ce comentezi!...
E bine sa le acorzi o sansa..normal...dar sa nu iti dai seama ca iti da in cap pe urma....:(...
Oricate sanse le dai....tot vor sa faca rau...de ce?
Pentru ca adora sa faca rau..au o deosebita placere...in asta...iar daca nu mai fac rau...devin agitati..stiu ca trebuie sa faca rau mereu..si doar pentru a se distra..din placere...ii fac sa se simta bine..

Nu ai intalnit astfel de persoane?? Inseamna ca esti imun la ei....
La asta ma refeream...nu s deacod..cu eliminarea..lor...si cred ca uras si detest faptele lor..cea ce reprezinta ei...adica rau...si nu imi doresc sa atac persoana ...insa de cele mai multe ori asa se intelege...
Imi cer scuze...se pare ca doar eu am intalniti astfel de persoane...ca vad ca nu toti au notiunea lor...notiunea raului...

TOATE CELE BUNE!:)...

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 06:45

De la: Aryans_Lights, la data 2010-04-29 22:02:43

Toate cele bune!

curat murdar

gresit

Consider ca , mai intai ar trebui sa te uiti la ce comentezi!...
E bine sa le acorzi o sansa..normal...dar sa nu iti dai seama ca iti da in cap pe urma....:(...
Oricate sanse le dai....tot vor sa faca rau...de ce?
Pentru ca adora sa faca rau..au o deosebita placere...in asta...iar daca nu mai fac rau...devin agitati..stiu ca trebuie sa faca rau mereu..si doar pentru a se distra..din placere...ii fac sa se simta bine..

Nu ai intalnit astfel de persoane?? Inseamna ca esti imun la ei....
La asta ma refeream...nu s deacod..cu eliminarea..lor...si cred ca uras si detest faptele lor..cea ce reprezinta ei...adica rau...si nu imi doresc sa atac persoana ...insa de cele mai multe ori asa se intelege...
Imi cer scuze...se pare ca doar eu am intalniti astfel de persoane...ca vad ca nu toti au notiunea lor...notiunea raului...

TOATE CELE BUNE!:)...

Draga Aryans, Buna dimineata! Si noi insine facem rau, dar cand? Alunecam pe un drum noroios, ne pierdem echilibru, ne agatam de alt trecator dar in acelasi timp il impingem si el cade! Asta poate fi un rau sau doar o intamplare observata de alt trecator si scrisa aici? Firea noastra este compusa (in proportii diferite) de dragoste pentru semeni la modul general, de ura impotriva raului, de lasitate pentru interventie acolo unde ar trebui sa ne exprimam, etc. Acum ca unii abuzeaza doar de o parte a caracterului care nu intamplator e aceea negativa, sa-i lasam sa se manifeste ca e singurul loc unde nu ne afecteaza si fizic. Mai rau e cand ni se cauta biografii si cand negasind ceva jignitor se inventeaza. Azi merg iar la medic si cand ma reintorc voi mai scrie "Cum e lumea reala".

Fosta membra 9am.ro

946 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 06:52

Buna dimineata, norisor!
Iti doresc o zi calda si senina, ca sufletul tau!

"Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau."
Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 07:01

De la: Thelma_, la data 2010-04-30 06:52:41Buna dimineata, norisor!

Nici nu stii cate bucurii ai sadit in sufletul meu citindu-ti mesajul abia acum! Iti multumesc! Am atata nevoie de tot ce imi transmiti si le primesc cu toata emotia! Si eu iti doresc o zi minunata si frumoasa ca tine!

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 14:05

Lumea in care traim , cea din real, ne ofera zilnic si bune si rele , avem insa universul nostru personal, lumea noastra formata din caminul nostru, de familia si prietenii nostri, de ambientul in care traim. Daca lumea cea mare n-o putem schimba cu puterile noastre limitate, haideti sa ne creem in universul nostru personal , in familia si in grupul nostru de prieteni o atmosfera calda plina de bunatate si dragoste. Haideti de asemenea in casa noastra sa ne amenajam locul nostru in care sa ne simtim bine , sa simtim bucuria intoarcerii acasa.. Apoi vom putea continua aceasta experienta intr-un cerc mai largit, la locul de munca, in spatiul unde ne desfasuram activitatea , pe site-urile si forumurile pe unde ne poarta pasii si incet incet vom putea sesiza ca lumea e mai frumoasa si mai buna.
Daca la ura ii raspunzi cu dragoste si pe topice raspundem injuriilor cu o vorba buna si-o floare, certurile se vor atenua si incet , incet atmosfera placuta se va reinstala pe forum. Sa ne dovedim maturitatea si bunul simt pe care fiecare din noi il avem in interiorul nostru. O primavara frumoasa tuturor !

Fosta membra 9am.ro

265 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 14:21

Vai draga ce romantica esti !

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 14:27

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 14:44

De la: Cronos, la data 2010-05-01 14:21:24

Vai draga ce romantica esti !

Vai draga ce te deranjeaza? Inca ne mai urmaresti? Scrie-mi ceva care sa-mi mearga la suflet si pe urma asteapta interventia mea! Uite eu pot sa scriu sincer: Vai, draga, ce mai faci? Mi-ar placea sa-mi spui ca te simti bine si ca ai o duminica frumoasa in sanul familiei!

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 14:50

De la: 9am186337, la data 2010-05-01 14:05:58Lumea in care traim , cea din real, ne ofera zilnic si bune si rele , avem insa universul nostru personal, lumea noastra formata din caminul nostru, de familia si prietenii nostri, de ambientul in care traim. Daca lumea cea mare n-o putem schimba cu puterile noastre limitate, haideti sa ne creem in universul nostru personal , in familia si in grupul nostru de prieteni o atmosfera calda plina de bunatate si dragoste. Haideti de asemenea in casa noastra sa ne amenajam locul nostru in care sa ne simtim bine , sa simtim bucuria intoarcerii acasa.. Apoi vom putea continua aceasta experienta intr-un cerc mai largit, la locul de munca, in spatiul unde ne desfasuram activitatea , pe site-urile si forumurile pe unde ne poarta pasii si incet incet vom putea sesiza ca lumea e mai frumoasa si mai buna.
Daca la ura ii raspunzi cu dragoste si pe topice raspundem injuriilor cu o vorba buna si-o floare, certurile se vor atenua si incet , incet atmosfera placuta se va reinstala pe forum. Sa ne dovedim maturitatea si bunul simt pe care fiecare din noi il avem in interiorul nostru. O primavara frumoasa tuturor !

Si tie! De cand urmarim sa ne recunoastem asa cum suntem si nu cum vrem sa parem numai ca sa deranjam! Parca tot mai frumos e sa aflam unii despre ceilalti lucruri care sa ne bucure, sa stim ca nu suntem singuri si rai! Ca Forumul e pentru apropiere si nu pentru respingerea oricarui demers fie el si cand e scris la modul general.

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Lumea in care traim (in real!).
Mergi la: