back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Un idiot,, face si el bani pe nenorocul altora!

dontblink

2 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 08:41

Daca ar fi un comediant bun si-ar bate capul cu altceva, ar trebuis a ne dam seama ca omenia nu tine seama de religie, nationalitate sau limba, pana la urma suntem cu toti pe acest glob, nu e vina noastra ca ne-am nascut in Romania. Si chiar daca acum suntem vazuti prost in afara granitelor.. inainte de 90' Romania A sot o tara cu o importanta putere economica, e adevarat cel mai mult in Agricultura. Oricum cred ca intr-o suta de ani, nu prea cred ca se va mai lua in calcul de ce nationalitate esti,, poate pana atunci oamenii vor mai invata cate ceva,, desi daca fenomenul 2012 va vi asa cum se prezinta in mass-media,, nu vor mai apuca generatiile viitoare sa scrie despre asta. . Si inca ceva daca ei au curajul sa o faca,, o fac si eu,, NU i-am retinut numele,, mi-e lene sa ma uit cum il cheama sau nu o fac deoarece deoarece poate ca, cred ca nu are rost sa nu imi incarc prea mult memoria, nu m-a impresionat prestatia lui,,sunt putini comedianti buni nascuti in Farnta

Raporteaza abuz de limbaj
NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 06:53

De la: dontblink, la data 2010-04-21 08:41:10Daca ar fi un comediant bun si-ar bate capul cu altceva, ar trebuis a ne dam seama ca omenia nu tine seama de religie, nationalitate sau limba, pana la urma suntem cu toti pe acest glob, nu e vina noastra ca ne-am nascut in Romania. Si chiar daca acum suntem vazuti prost in afara granitelor.. inainte de 90' Romania A sot o tara cu o importanta putere economica, e adevarat cel mai mult in Agricultura. Oricum cred ca intr-o suta de ani, nu prea cred ca se va mai lua in calcul de ce nationalitate esti,, poate pana atunci oamenii vor mai invata cate ceva,, desi daca fenomenul 2012 va vi asa cum se prezinta in mass-media,, nu vor mai apuca generatiile viitoare sa scrie despre asta. . Si inca ceva daca ei au curajul sa o faca,, o fac si eu,, NU i-am retinut numele,, mi-e lene sa ma uit cum il cheama sau nu o fac deoarece deoarece poate ca, cred ca nu are rost sa nu imi incarc prea mult memoria, nu m-a impresionat prestatia lui,,sunt putini comedianti buni nascuti in Farnta

Ca cind tei nascut mai filozofule ?

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 12:14

idiotilor

Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
Fosta membra 9am.ro

290 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Octombrie 2011, ora 16:50

Si.. care e idiotul, cel ce face sau cei cu ,,nenorocul"?

,,A gândi este cel mai greu lucru, de aceea majoritatea oamenilor judeca..."
| Varianta pentru tiparire a topicului Un idiot,, face si el bani pe nenorocul altora!
Mergi la: