back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Suntem fara de aparare persoanele cu handicap

Rody

82 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 16:54

DRAGI POLITICIENI AN CE TARA ATI VAZUT CA UN HANDICAPAT GRAV CARE ARE NEVOIE DE O MASINA SA FIE TRANSPORTAT SA PLATEASCA TACXA AUTO.NE CONDAMNATI ORISICUM LA O VIATA CU LIPSURI MULTE SI FARA ANTERES DIN PARTEA STATULUI PENTRU NOI.AM PRIMIT O MASINA CADOU DAR TACXA ESTE 1700EURO MAI TREBUIE SA ANBUNATATESC CEVA AJUNG LA 2500EURO MASINA NU AM CUM SA O TRANSCRIU NUMAI DACA AS PLATI AN RATE

Raporteaza abuz de limbaj
Sandel

271 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 23:53

Rody, asa e, foarte urat din partea lor ca supun persoanele cu handicap la noile lor aberatii. Sunt total de acord ca aceste persoane sa beneficieze de anumite gratuitati, dar vezi dumneata, in Romania e tara tuturor posibilitatilor si daca romanu vede ca in lege e scris ca persoanele cu handicap nu ar plati tva, impozit pe profit daca ar detine o firma, nu ar plati taxa auto, isi va gasi cu siguranta o persoana cu handicap pt a-i pune pe numele acesteia tot. Nu cred ca e vreo persoana care sa nu cunoasca macar un astfel de caz.

Raporteaza abuz de limbaj
Regret ca traiesc in Romania
| Varianta pentru tiparire a topicului SUNTEM FARA DE APARARE PERSOANELE CU HANDICAP
Mergi la: