Info
x
La multi ani d-l eminescu!!!
|
oana_elektra 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 11:25
Buna tuturor! Pentru ca vad ca nu este postata nici o stire,nici un articol pe 9am pe aceasta tema si pentru ca imi pare ceva demn de atentie si important atat la nivel cultural cat si social sa amintim deci si sa uram un calduros La Multi Ani cu ocazia a 160 de ani de la nasterea marelui Mihai Eminescu!! Ce spuneti?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 12:34
NU DORESC SA INTRU IN POLEMICA CU NIMENI dar ...sa-i uram un calduros la multi ani domnului Eminescu ! Cum sa o facem cand el e plecat dintre noi de un secol! Mie imi place poezia lui Eminescu si in general opera sa . E bine ca de 15 ianuarie sa ne amintim de poet , sa-l comemoram, sa-i evocam personalitatea si opera .Poezia sa a fascinat generatii , o mai face si astazi si cu siguranta isi are locul ei in literatura romaneasca si universala. ....Dar domnului Eminescu nu-i mai putem ura ''un calduros la multi ani' .
|
oana_elektra 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 13:04
Logic ca nu-i putem ura direct lui La Multi Ani....atata lucru imi dau seama si eu si toate persoanele care il comemoreaza,nu crezi? Prin acest "sa-i uram un calduros La Multi Ani lui Eminescu" pastrez dupa 160 de ani vie amintirea lui si aduc un omagiu persoanei sale..deci totusi un La Multi Ani pt ca a existat si a imbogatit tara prin poeziile sale si La Multi Ani sa ne amintim de acest om ! cam asta vroiam sa spun eu.