back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

A fost revolutie s-au lovitura de stat ?

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

Sandu

14 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:29

Lovitura de stat .

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 05:11

Daca era lovitura de stat acum iti plingeai mortii prin cimitire. Si ca tine milioane de oameni. Lovitura de stat ar fi fost ajutata din exterior, cu armata. Era razboi in toata regula. Cei care nu ii cunosc pe romini isi inchipuie ca pot fi intinsi la infinit. Dictatura dupa dictatura. Au luat plasa cu lovitura.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 05:58

A fost si revolutie si lovitura de stat .

Ioan 8 ,32. i vei cunoate adevrul, iar adevrul v va face liberi.
Sandu

14 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 20:27

De la: nastasemihail, la data 2009-12-29 05:11:04Daca era lovitura de stat acum iti plingeai mortii prin cimitire. Si ca tine milioane de oameni. Lovitura de stat ar fi fost ajutata din exterior, cu armata. Era razboi in toata regula. Cei care nu ii cunosc pe romini isi inchipuie ca pot fi intinsi la infinit. Dictatura dupa dictatura. Au luat plasa cu lovitura.
Si nu ne plangem mortii prin cimitire ? Pentru ce ? A fost o lovitura de stat cu ajutorul rusilor si a altor agentii staine.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 00:36

De la: nastasemihail, la data 2009-12-29 05:11:04Daca era lovitura de stat acum iti plingeai mortii prin cimitire. Si ca tine milioane de oameni. Lovitura de stat ar fi fost ajutata din exterior, cu armata. Era razboi in toata regula. Cei care nu ii cunosc pe romini isi inchipuie ca pot fi intinsi la infinit. Dictatura dupa dictatura. Au luat plasa cu lovitura.
A fost ... lovitura de stat.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 02:58

Afost revolutie

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 03:13

a fost o revolta populara confiscata de unii tovarasi si transformata in lovitura de palat

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 08:47

De la: florinpreda999, la data 2009-12-31 03:13:11a fost o revolta populara confiscata de unii tovarasi si transformata in lovitura de palat

Corect!

Nu trageti in pianist!
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 09:02

regret ca va contrazic si eu ! Dorinel are dreptate : a fost o lovitura de Stat ,pregatita din timp ! doar ca s-a dorit a fi mascata,asa ca pe 21 dec. ,atunci cind ceausescu a fost indemnat sa tina acel miting , s-a Provocat intentionat o revolta populara ....si le-a reusit perfect : lumea a iesit in strada ! de aceea tovul Iliescu o tot invirtea si-o scalda : ba el si FSN .ul sunt emanatia revolutiei ,ba ca el impreuna cu niste tov.de nadejde - Militaru si Cico Dumitrescu ,inca de la ' 81 incoace i-o coceau lu' toarasu'.....ne-au avut,ce mai ! si ne "au"in continuare ,de 20 ani ! OMUL NOU al lComunismului conduce tara pe toate palierele !

LA MULTI ANI ! mai vorbim si miine ! va sarut cu drag pe toti !

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 09:38

De la: gabigabi, la data 2009-12-31 09:02:39 regret ca va contrazic si eu ! Dorinel are dreptate : a fost o lovitura de Stat ,pregatita din timp ! doar ca s-a dorit a fi mascata,asa ca pe 21 dec. ,atunci cind ceausescu a fost indemnat sa tina acel miting , s-a Provocat intentionat o revolta populara ....si le-a reusit perfect : lumea a iesit in strada ! de aceea tovul Iliescu o tot invirtea si-o scalda : ba el si FSN .ul sunt emanatia revolutiei ,ba ca el impreuna cu niste tov.de nadejde - Militaru si Cico Dumitrescu ,inca de la ' 81 incoace i-o coceau lu' toarasu'.....ne-au avut,ce mai ! si ne "au"in continuare ,de 20 ani ! OMUL NOU al lComunismului conduce tara pe toate palierele !

Exact, o coceau din '81; si tooot coceau la ea.Daca nu ne ajungea cutitul la os o lasau mostenire urmasilor lor! Ca doar mitinguri si fetivitati cu mult popor au fost din belsug in anii astia. In 22 au alergat intr-un suflet sa nu rateze culesul, si dupa aia am avut ALESUL!

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 09:40

LA MULTI ANI DOAMNA GABI, cand discut de '89 mai uit de bunele maniere

Nu trageti in pianist!
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 17:40

De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-31 09:38:45
De la: gabigabi, la data 2009-12-31 09:02:39 regret ca va contrazic si eu ! Dorinel are dreptate : a fost o lovitura de Stat ,pregatita din timp ! doar ca s-a dorit a fi mascata,asa ca pe 21 dec. ,atunci cind ceausescu a fost indemnat sa tina acel miting , s-a Provocat intentionat o revolta populara ....si le-a reusit perfect : lumea a iesit in strada ! de aceea tovul Iliescu o tot invirtea si-o scalda : ba el si FSN .ul sunt emanatia revolutiei ,ba ca el impreuna cu niste tov.de nadejde - Militaru si Cico Dumitrescu ,inca de la ' 81 incoace i-o coceau lu' toarasu'.....ne-au avut,ce mai ! si ne "au"in continuare ,de 20 ani ! OMUL NOU al lComunismului conduce tara pe toate palierele !

Exact, o coceau din '81; si tooot coceau la ea.Daca nu ne ajungea cutitul la os o lasau mostenire urmasilor lor! Ca doar mitinguri si fetivitati cu mult popor au fost din belsug in anii astia. In 22 au alergat intr-un suflet sa nu rateze culesul, si dupa aia am avut ALESUL!

o coceau,intr-adevar ,dar de spart buboiul nu se putea sparge pina nu a dat Moscova unda verde ! ca d'aia a venit Gorbaciov la Buc. si a intrebat de colegul din tineretea lor revolutionara : Iliescu ! Ceausescu nu si nu si atunci :
p.s. te-a marcat atit de tare ? ah,astea-s rani care nu se vor inchide la unii,niciodata ! .....hai ca vine Anul Nou ! gata : va pup

fulgerul1989

133 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 22:32

A fost a trecut si inca mai doare .La multi ani !

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 22:42

De la: Sandu, la data 2009-12-27 16:29:40Lovitura de stat .

da....si eu cred la fel...populatia stransa in bucuresti nu avea cum sa-l rastoarne pe ceausescu de la cunducere...oamenii nu aveau arme si de aceea era practic imposibil sa treaca peste armata comunista...
ceausescu a fost tradat de armata...armata a trecut de partea oamenilor....cred ca e evident....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 05:15

Armata in tara asta intotdeauna a fost de partea oamenilor. (mai putin cind nu a fost )Ceausu a fost gonit de frica lui de oameni. A plecat pe 22 gonit de demonstranti. Nu de armata. Nici nu a dat ochii cu oamenii. in zilele alea puterea o aveau oamenii si nicidecum armata. Cei care nu au participat ar face bine sa se abtina. Era o forta in oameni care nu poate fi inteleasa decit de cine a iesit pe strada atunci. Repet, nu mai induceti false idei, ca detinea puterea vreo grupare. Oamenii normali, in ansamblul lor.
Nu a fost nici lovitura de stat, nici vreo conspiratie oculta. Ma refer pina pe 22-23. Dupa se stie ce a fost. Inceput de razboi civil, tocmai fiindca se terminase cu demonstratiile. Era sa fie ca in yugoslavia, dar datorita armelor, nu a demonstrantilor.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 03:30

De la: ioanna_dark, la data 2009-12-31 22:42:46
De la: Sandu, la data 2009-12-27 16:29:40Lovitura de stat .

da....si eu cred la fel...populatia stransa in bucuresti nu avea cum sa-l rastoarne pe ceausescu de la cunducere...oamenii nu aveau arme si de aceea era practic imposibil sa treaca peste armata comunista...
ceausescu a fost tradat de armata...armata a trecut de partea oamenilor....cred ca e evident....
Tu nici nu te nascusesi atunci, si iti dai cu parerea. Intr-o mie de oameni care se duc intr-o directie, cine naiba sa mai traga. Si erau cu zecile astfel de demonstratii in Bucuresti. Armata, nu a avut un rol la revolutie. Dupa 23, da, Erau lupte doar noaptea. Dar deja Ceausescu nu mai era la putere. Si noi mergeam la servici normal.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 03:33

Ceausescu a fugit de frica oamenilor si s-a dus la cei in care avea incredere. si a iesit ce a iesit.
armata si cei ce conduceau numai aveau nici o putere atunci. Erau pe la tv si se vedea ce "fiorosi" erau.
Toti cei care sint fricosi se inseala singuri cu privire la adevar.

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 06:15

De la: nastasemihail, la data 2010-01-02 03:33:07Ceausescu a fugit de frica oamenilor si s-a dus la cei in care avea incredere. si a iesit ce a iesit.
armata si cei ce conduceau numai aveau nici o putere atunci. Erau pe la tv si se vedea ce "fiorosi" erau.

Povestea un SPP ist, ca erau paralizati; iesea in zona, se plimba printre soldati si multime ca sa inteleaga cine ataca, cu cine se lupta.
Soldatii, baieti in termen, pazeau gramada de trupuri calcate de tab, ingoziti de frica lor, a fortelor speciale care puteau executa pe loc pe oricine misca in front.
Multimea revoltata nu putea fi stapanita, SPP-istii din tabul care a calcat tinerii fusesera linsati deja....
Gloata, pur si simplu gloata! a trebuit sa raporteze SPPistul. Nu avea procedura de lupta cu gloata. Cica au analizat situatia, ei, ofiterii SPP, si nicaeri in regulament nu exista eventualitatea de a trage in popor, drept pentru care au decis ca ei, SPP ul sa nu traga.

Nu trageti in pianist!
sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 09:11

Lovitura de stat pusa la cale de serviciile secrete (KGB,MOSAD,CIA......etc.)urmarindu-se dezmembrarea Romaniei! Prin moartea acelor oameni s-a urmarit ca,cine a pus mana pe putere(nu spun cine persoana importanta mon cher)sa poata chema ,,ajutor'' din partea tarilor ,,prietene'',ajutor care nu ar mai fi plecat!Acel cineva chiar a cerut ,,ajutor'' URSS-ului dar acest ,,ajutor'' a fost respins de un mare roman ,Dumnezeu sa-l ierte!(uitati-va pe casetele de la ,,revolutie'')
Din pacate pentru ei si din fericire pentru Romania nu prea s-au inteles la impartirea tortului!
Sa auzim numai de bine in noul an!
P.S. populatia a fost masa de manevra in ceea ce se cheama,,diversiune''
Am si eu o intrebare poate sa-mi raspunda cineva?
-Daca ,,teroristii'' erau super dotati si super antrenati cum de nu au stiut un lucru elementar in antrenamentul unui lunetist! Tintele lor trebuiau sa fie in primul rand cei din balconul CC-ului ,nu prostimea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar in balcon nu a murit nimeni! De ce oare??????????????? Oare nu cumva cei din balcon in frumte cu ,,mai draga animalule'' erau ,,pretinii'' ,,teroristilor''?????????????????
Numai bine in noul an!

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 09:17

De ce la Europa Libera si la Vocea Americii s-a anuntat 60.000 de morti??????????????????numai in Timisoara!
Lovitura de stat se poate cu oameni putini nu-ti trebuie armate intregi! Cu trupele de diversiune ii pui pe fraieri sa se bata intre ei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ei au mizat ca toate fortele armate (Armata,Securitatea si Militia) vor trage masiv in populatie! Dar nu prea a fost asa!

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 12:23

De la: sirboby, la data 2010-01-02 09:11:19 Lovitura de stat pusa la cale de serviciile secrete (KGB,MOSAD,CIA......etc.)urmarindu-se dezmembrarea Romaniei! Prin moartea acelor oameni s-a urmarit ca,cine a pus mana pe putere(nu spun cine persoana importanta mon cher)sa poata chema ,,ajutor'' din partea tarilor ,,prietene'',ajutor care nu ar mai fi plecat!Acel cineva chiar a cerut ,,ajutor'' URSS-ului dar acest ,,ajutor'' a fost respins de un mare roman ,Dumnezeu sa-l ierte!(uitati-va pe casetele de la ,,revolutie'')
Din pacate pentru ei si din fericire pentru Romania nu prea s-au inteles la impartirea tortului!
Sa auzim numai de bine in noul an!
P.S. populatia a fost masa de manevra in ceea ce se cheama,,diversiune''
Am si eu o intrebare poate sa-mi raspunda cineva?
-Daca ,,teroristii'' erau super dotati si super antrenati cum de nu au stiut un lucru elementar in antrenamentul unui lunetist! Tintele lor trebuiau sa fie in primul rand cei din balconul CC-ului ,nu prostimea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar in balcon nu a murit nimeni! De ce oare??????????????? Oare nu cumva cei din balcon in frumte cu ,,mai draga animalule'' erau ,,pretinii'' ,,teroristilor''?????????????????
Numai bine in noul an!

Sirule : La Multi Ani ! nu erau "pretinii "teroristilor, erau Sefii lor !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 12:52

La Multi Ani ! Gabi si tuturor forumistilor! pentru barbati si pentru femei!
Si poate 2010 ne aduce sanatate si mai multa minte!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 15:18

De la: sirboby, la data 2010-01-02 12:52:08 La Multi Ani ! Gabi si tuturor forumistilor! pentru barbati si pentru femei!
Si poate 2010 ne aduce sanatate si mai multa minte!

Minte ? la ce ne mai trebuie ? acu' ,5 ani ne-o odihnim !

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 15:30

De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-02 06:15:19
De la: nastasemihail, la data 2010-01-02 03:33:07Ceausescu a fugit de frica oamenilor si s-a dus la cei in care avea incredere. si a iesit ce a iesit.

Povestea un SPP ist, ca erau paralizati; iesea in zona, se plimba printre soldati si multime ca sa inteleaga cine ataca, cu cine se lupta.
Soldatii, baieti in termen, pazeau gramada de trupuri calcate de tab, ingoziti de frica lor, a fortelor speciale care puteau executa pe loc pe oricine misca in front.
Multimea revoltata nu putea fi stapanita, SPP-istii din tabul care a calcat tinerii fusesera linsati deja....
Gloata, pur si simplu gloata! a trebuit sa raporteze SPPistul. Nu avea procedura de lupta cu gloata. Cica au analizat situatia, ei, ofiterii SPP, si nicaeri in regulament nu exista eventualitatea de a trage in popor, drept pentru care au decis ca ei, SPP ul sa nu traga.
gigi,nu exista spp pe atunci,era directia a 6-a a dss

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
alessia

163 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 16:14

De la: Sandu, la data 2009-12-29 20:27:04
Si nu ne plangem mortii prin cimitire ? Pentru ce ? A fost o lovitura de stat cu ajutorul rusilor si a altor agentii staine.
A
Avind in vedere ca CEAUSESCU era un om cu patriotismul in singe,a facut imprumuturi mari pentru construirea de locuinte si industrializarea ROMANIEI pentru crearea locurilor de munca la populatie.Nu era adeptul importurilor de produse alimentare din cauza pericolului de intoxicare cu Euri.In 1989 odata cu achitarea datoriilor externe,ROMANIA devenea singura tara din lume care nu mai avea datorii externe,dar avea de incasat mari sume de bani din tarile arabe si de la terti.Acest fapt nu era pe placul SUA si URSS,deoarece ROMANIA devenea singura tara independenta financiar(SUA este tara cu cele mai mari datorii externe)Pentru achitarea datoriilor externe,CEAUSESCU a impus o perioada de sacrificiu populatiei ,urmind ca dupa 1989 Romania care era in curs de dezvoltare industriala sa fie o tara independenta,atit fata de MOSCOVA cit si de alte state.Insa populatia nu a mai inteles rostul sacrificiului si era plina de ura fata de regimul Ceausescu,de acest aspect au profitat Mapn ul si Securitatea ,care duceau o lupta intre ele pentru hegemonie,fiind alimentate la intriga de URSS si SUA.LA IZBUCNIREA revoltei ,regizata de TOKES ,s-a suprapus si lupta isterica intre cele doua forte MAPN ul si securitatea.Nemultumirea acumulata de populatie datorata lipsurilor in special alimentare din piata ,a dus la iesirea in strada,fiind alimentata si de agentii securitatii ,care urmareau sa mascheze de fap luptele fraticide dintre SECURITATE SI MAPN.Situatia insa a degenerat,populatia stirnita ,nu a mai putut fi oprita,iar fortele de armata partiale si cele de securitate au luat masura sa-i faca sa plece acasa deschizind focul asupra populatiei.Imprevizibilul a aparut cind au fost mobilizate si fortele de GARZI PATRIOTICE care aveau prin generalul PIRCALABESCU ,misiunea de aparare a cuceririlor poporului ale PCR. iN ACESTE IMPREJURARI REVOLUTIA A REUSIT dar a fost confiscata dupa 22 decembrie de elemente retrograde,papitoi care nu stiau nimic despre munca si nu le pasa de sacrificiul poporului roman,care au impartit intre ei averea poporului ,elemente care si astazi se afla in fruntea statului.Aceste elemente reactionare ,au dat contra comisioane,fabricile ,uzinele,flota,comertul ,industria,economia pe mina celor care au falimentat industria,au vindut utilajele la fier vechi,au lasat populatia fara locuri de munca ,au comercializat terenurile fostelor fabrici asa zisilor investitori straini contra comisioane de miliarde.Populatia ,a fost nevoita sa caute de lucru in alte tari ,sa emigreze sau sa suporte salariile de mizerie,ale potronilor de carton din tara.Politrucii au preluat dictonul folosit de CEAUSESCU "poporul"dar nu in sensul ca pentru popor ar face ceva,doar in interesul de a le obtine votul pentru a legitima JAFUL PE CARE-L FAC IN ROMANIA. A fost REVOLUTIE POPULARA dar confiscata ,elementele politrucilor ajunsi in fruntea statului ,datoreaza acest fapt REVOLUTIEI,CELOR CARE AU INFRUNTAT EVENIMENTELE DIN DECEMBRIE 1989.

ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca romnii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000. DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
fulgerul1989

133 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 01:59

Este bine sa se povesteasca ,cei ce vin dupa 1989 ,sa stie ca fara trecut nu poate exista prezent.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 02:38

Daca nu ar fi fost interventia masiva a populatiei la revolutie, tot ce spuneti voi, cu acea interventie straina, s-ar fi intimplat. Vezi Yugoslavia. La noi nu au mai putut misca, de atita populatie. Daca si acele citeva sute de mii de oameni din capitala stateau in casa cu frica, frica ne minca. Incepea razboi civil intre formatiunile armate, si interventie straina. Deci lovitura de stat daca era, acum nu mai existam ca tara. Frica, da, exista mai departe.
Acea lovitura era planificata pe 30 dec 1989. Norocul nostru ca populatia nu a ascultat de planurile lor. Acela a fost planul rusilor. Si ar fi fost dezastru, daca se punea in practica.
Cu cele 60000, exact asta arata ca era planificat ceva malefic, si nu a fost.
BRAVO POPULATIEI, NU MASEI DE MANEVRA DIN CAPUL UNORA. NICI O ENTITATE NU MAI PUTEA MANEVRA POPULATIA ATUNCI. CINE ISI INCHIPUIE CA REVOLUTIA ERA MANEVRATA DE CINEVA, E IN EROARE TOTALA.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 02:42

Si da, dupa 23, au fost elemente de ceea ce ar fi fost, daca nu era revolutie populara. Adica un inceput de razboi civil. Cu confuzii grave din partea "autoritailor". A celor ce ar fi luat puterea fara sa le-o dea cineva.

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 07:58

De la: nastasemihail, la data 2010-01-03 02:38:32Daca nu ar fi fost interventia masiva a populatiei la revolutie, tot ce spuneti voi, cu acea interventie straina, s-ar fi intimplat. Vezi Yugoslavia. La noi nu au mai putut misca, de atita populatie. Daca si acele citeva sute de mii de oameni din capitala stateau in casa cu frica, frica ne minca. Incepea razboi civil intre formatiunile armate, si interventie straina. Deci lovitura de stat daca era, acum nu mai existam ca tara. Frica, da, exista mai departe.
Acea lovitura era planificata pe 30 dec 1989. Norocul nostru ca populatia nu a ascultat de planurile lor. Acela a fost planul rusilor. Si ar fi fost dezastru, daca se punea in practica.
BRAVO POPULATIEI, NU MASEI DE MANEVRA DIN CAPUL UNORA. NICI O ENTITATE NU MAI PUTEA MANEVRA POPULATIA ATUNCI. CINE ISI INCHIPUIE CA REVOLUTIA ERA MANEVRATA DE CINEVA, E IN EROARE TOTALA.

Asa e Mihai! E foarte greu sa accepti ca ai fost masa de manevra!

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 08:06

De la: nastasemihail, la data 2010-01-03 02:38:32Daca nu ar fi fost interventia masiva a populatiei la revolutie, tot ce spuneti voi, cu acea interventie straina, s-ar fi intimplat. Vezi Yugoslavia. La noi nu au mai putut misca, de atita populatie. Daca si acele citeva sute de mii de oameni din capitala stateau in casa cu frica, frica ne minca. Incepea razboi civil intre formatiunile armate, si interventie straina. Deci lovitura de stat daca era, acum nu mai existam ca tara. Frica, da, exista mai departe.

Asa mi s-a spus si mie, ca am iesit ca tampitii in strada sa ne cautam moartea cand IN CATEVA ZILE S-AR FI REZOLVAT FARA NOI.

Nu trageti in pianist!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului A fost revolutie s-au lovitura de stat ?
Mergi la: