Info
x
Ce asigurari de sanatate stiti mai bune la noi sau afara?cum se pot accesa?
|
9am179632 3 mesaje Membru din: 23/12/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 03:33
Cat costa o asigurare de sanatate mai buna acum? merita cumparata aici sau mai bine de la straini?
ati fost multumiti de ea? cum functioneaza in Romania? merci de raspuns ADY Raporteaza abuz de limbaj
ADY
|
|
Eilenmar 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 00:24
Asigurari de sanatate se gasesc la mai multe companii de asigurari.
Poti sa alegi intre asigurare de sanatate sau abonament dar mai bine iti iei asigurarea ca nu depinzi doar de o clinica anume, te poti duce oriunde in reteaua privata si in plus asigurarile au si servicii de spitalizare, ingrijiri postspitalizare, nasterea, ambulanta.. in plus te poti duce la orice laborator pentru analize, investigatii, unele nu se pot face decat in centre specializatae nu la orice clinica pe abonamente. Eu stiu ca cel mai ieftin este in jur de 50 Ron pe luna si ajung pana la 1-2-chiar 3 milioane daca vrei ceva mai complex, cu beneficii mai multe. Stiu ca au Eurek, ASTRA, Allianz.Iti dau un card si poti sa suni la call center -ul lor si sa te programeze la orice clinica in functie de ce problema de sanatate ai. Afara, daca te intereseaza stiu ca au scos cei de la ASTRA o asigurare pentru toate serviciile din spitalele din Germania si Austria. Mai este Bupa din ce stiu..
eilenmar
|