Info
x
Nu se mai opresc odata!?
|
cetatean 2 mesaje Membru din: 11/09/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 09:28
Unii au votat cu Basescu, altii cu Geoana, altii au stat acasa si au dormit. Bun.
S-au numarat voturile cum s-au numarat, Basescu a castigat, PSD contesta pe motiv de frauda - e dreptul lor. Bun. PSD a adunat dovezi, a facut mare tam-tam la televizor, a depus la CC. Bun si asta, ca, din nou, e dreptul lor. Dar nu se mai opresc odata!!?? Indiferent daca s-a fraudat sau nu, e gata, a expirat deja de 2 zile termenul de depunere a dovezilor la CC. M-am saturat si nu mai suport sa vad internetul, televiziunile, radioul, etc. pline de chemari patriotice la lupta impotriva fraudei electorale. Lasati oamenii sa-si vada de treaba! Faceti-va contestatiile, aranjamentele si alte treburi cum stiti voi mai bine dar nu ne mai bagati pe gat mizeriile voastre! Parca PSD-ul ar fi un cersetor de pe strada care atata te bate la cap si se tot impinge in tine plin de jeg pana cand ii dai ceva numai ca sa scapi de el! Chiar e nevoie? Nu cred ca CC va fi influentat de media. Mai mult, nu cred ca o decizie CC favorabila lui Basescu si urmata de scandaluri de strada provocate de PSD ne-ar ajuta cu ceva. De altfel asa a si reusit Geoana sa piarda o gramada de voturi, prin acte care au determinat multi oameni sa se sature de PSD inainte chiar sa ajunga la putere. La alegerile viitoare voi vota Vadim sau Becali, macar sa stiu ca avem scandal pentru un motiv intemeiat... Ar trebuii sa iesim in strada sa protestam impotriva campaniilor de orice fel. P.S.: Ma intreb daca e legal sa faci publicitate unei fraude nedovedite inca (ca sa fie dovedita trebuie o decizie a judecatorilor in acest sens); si la fel ma intreb de unde atatia bani pentru aceasta "post-campanie" daca PSD-ul tot se plange ca a golit vistieria ca sa tina piept campaniei PDL. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 09:49
Bravo cetatean din Timisoara si eu sant revoltata ca acesti oameni care nu mai sant doriti de noi fac atata valva , se vede ca nu au nimic cu democratia sau cu soarta tarii, ei vor ciolanul cel mare sa-si faca jocurile de culise mai departe .Parca nu ar fi de ajuns cate rele au facut in tara asta si vor sa continue .Toate Practicile de asa zisa frauda sant apanajul PSD/. Ei au Experienta si numai acum au avut ocazia sa arate lumii intregi de ce sant instare.
GINA
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 10:24
...n-am partipris fa�� de absolut nici un partid politic rom�nesc dar, toat� aceast� tevatur� a PSD-ului privind acuza�iile de fraud� electoral� ale PDL-ului, m-au determinat s�-mi pun o serie �ntreag� de �ntreb�ri la care �ncerc a-mi r�spunde 100%obiectiv.
...dintre toate cele, am s� v� enun� aici doar dou�: 1- provenien�a probelor materiale �i veridicitatea lor. ...pentru a doua �ntrebare, am un preambul ; ...observ�nd flutur�ndu-se pe ecranul TFT-ului,�n cadrul unei emisiuni TV, un proces verbal semnat olograf de c�tre to�i membrii comisiei de num�rare a voturilor, �ntreb: 2-care este provenien�a acelui proces verbal ,acele semn�turi olografe ale membrilor comisiei sunt originale ? |
|
9am_anonim 126 mesaje Membru din: 2/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 16:29
De la: cetatean, la data 2009-12-11 09:28:43Unii au votat cu Basescu, altii cu Geoana, altii au stat acasa si au dormit. Bun. CORECT! Bravo Timisoara! Daca atunci, la Revolutie, s-ar fi aplicat acel punct fierbinte, si nici un comunist n-ar mai fi avut acces la o functie electiva in Romania, astzi n-am fi ajuns aici unde suntem. Eu fac parte din categoria "nesimtitul din diaspora" despre care se scrie cu atata venin in presa romaneasca din ultimele zile (in special comentariile din subsolul articolelor). Eu sunt categoria despre care Adrian Nastase scrie pe blogul lui ca ar trebui sa nu mai aiba drept de vot. Eu sunt categoria careia Mircea Geoana i-a fost odata ministru de externe, ambasador, careia Geoana i-a promis zeci de mkii de euro daca se intoarce in Romania... Daca mai este cineva care nu stie, vreau sa va spun ca Mircea Geoana in calitate de ministru de externe si de ambasador, a avut misiunea sa tina romanii din diaspora dezbinati si la distanta de Romania. Noi n-am uitat prestatia domnului Geoana in America! Suntem acei "capsunari" , acei "transfugi", acea categorie de "ingrati care n-au mancat salam cu soia" s.a.m.d. Spuneti-ne cum vreti, nu ne convingeti! Noi stim ca voi sunteti linia a doua comunista si nu va veti schimba. Avem rabdare... sunteti mai in vasrta decat noi, generatia care a dat jertfe in '89. Probabil ca veti muri inaintea noastra. Intr-un fel sau altul tot scapam de voi, elucubratilor! Eu sunt un cetatean roman cu rezidenta temporara in strainatate care plateste taxe si-n Romania si-n tara adoptiva si care n-are drepturi nici acasa nici in strainatate. Si sunt unul dintre acei romani care au avut "nesimtirea" sa mearga la vot, indiferent de frig si de distanta si sa schimbe soarta alegerilor bla bla bla... Ma bucur sincer ca am facut acest efort si ca votul meu a contat! Poate ca data viitoare cand vor fi alegeri, milioanele de romani carora le-a fost lene sa mearga 5-10 minute pana la sectia de votare, vor decide ca le pasa cine-i conduce si vor merge sa-si aleaga un presedinte. Atunci votul a 150.000 de romani din diaspora nu va mai conta la fel de mult. Atunci nu vom mai fi "cetateni romani de mana a doua" tratati ca niste infractori carora li s-au retras drepturile cetatenesti. Asta e parerea burgheziei rosii despre noi, emigrantii - ca ar trebui sa avem exact aceleasi drepturi ca si puscariasii din Romania. Pe noi nu ne pot cumpara cu o sticla de ulei si un kg de zahar si din acest motiv se tem de noi si stiu ca nu vor primi niciodata votul nostru. E ultima zvagnire a comunismului, incercarea de a ne inchide gura si de a ne restrange drepturile. Sa va fereasca Dumnezeu de ziua in care ne vom uni fortele, noi, emigrantii si vom veni peste voi sa va inlaturam definitiv din viata politica a tarii. Astept ziua cand valuta care intra in tara de la romanii din strainatate nu va mai conta. Astept ziua cand voi primi acelasi respect in tara mea natala ca si in occident. Astpet ziua cand romanii vor putea trai decent in tara lor de bastina. Si ma tem ca ziua aceea nu va veni prea curand... dar va veni! Pana una alta, ma deranjeaza tonul si adjectivele cu care suntem bombardati prin ziare, la gramada, romanii din strainatate, indiferent de statut. Ma uimeste ura, cinismul si atitudinea conationalilor care pana acum o saptamana declarau ca sunt rudele si prietenii nostri, ca le e dor de noi si ne asteapta cu drag acasa... Indiferent cu cine ati votat, indiferent daca aveti sau nu rude si prieteni in strainatate, eu va urez tuturor celort care ati votat Sarbatori Fericite si La Multi Ani! Celor care n-au fost la vot n-am ce sa le spun decat: Pssssttt! Tineti-va gura daca nu v-a interesat cine iese presedinte! Regretele sunt tardive. Gura!" Din pacate, mie personal, cu aceasta ocazie, dorul de casa mi-a trecut definitiv. Am sa ma gandesc foarte serios daca mai merita sa merg vreodata de sarbatori acasa, in Romania. |
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 16:52
De la: 9am_anonim, la data 2009-12-11 16:29:04De la: cetatean, la data 2009-12-11 09:28:43Unii au votat cu Basescu, altii cu Geoana, altii au stat acasa si au dormit. Bun.
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 20:33
Anonim din Diaspora m-a impresionat , cum a votat a fost cu dor de tara si ciuma rosie a fost instare sa-i jigneasca pe Romanii din strainatate numai ca l-au votat pe Traian Basescu.Acum prelungesc criza politica si nu stiu ce sa mai faca sa treaca timpul sperand ca in favoarea lor .Bun titlu al topicului Nu se mai opresc odata.?
GINA
|
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 10:31
ACUM PUTEM www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
Raporteaza abuz de limbaj |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 10:31
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
Raporteaza abuz de limbaj |