back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Psd

ion_cosuleanu

1 mesaj
Oras: Bacau

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 12:01

OK.NU AM PUTEA SPUNE CA AM TRAIT BINE CU BASESCU DAR VA INTREBATI 15 ANI CE A FACUT PSD-UL??????????????? FITI REALISTI

Raporteaza abuz de limbaj
super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 22:47

Concret, ce trebuie sa facem ? Sa ne apucam de dezgropat morti ? Cu ar ajuta ? La ce bun ? In ce scop ? Hai sa traim in zilele noastre si sa incepem sa consideram prioritatile contemporane si de viitor. Mai exact, sa ne concentram pe necesitatile actuale, pe ceea ce avem de facut acum.
Am mai spus, lucrurile evolueaza in timp si spatiu. Formatiunile politice nu fac exceptie de la regula. Unele s-au schimbat pozitiv, altele negativ, altele au disparut de pe scena politica, alte sunt nou nascute pe scena politica. Nu avem dreptul sa taram un partid numai pentru faptul ca s-a constituit imediat dupa revolutie si a avut sansa sau nesansa sa functioneze intr-o societate in faza de tranzitie careia ii lipsea cu desavarsire exercitiul democratiei, piata libera si implicit clasa capitalista. Greselile facute in timp le ptem trece la categoria "greseli istorice" de care nu poate fi tras la raspundere un anumit partid sau altul la infinit. Apoi, masa clasei politice este aceeasi doar ca e raspandita diferit. Aceeasi oameni, aceeasi componenta in filonul de baza dar nu putem sustine ca avem aceeasi clasa politica. Asta nu inseamna ca oamenii nu au evoluat, nu au invatat din greseli, nu si le-au asumat, nu au castigat experienta. Important este ceea ce reprezinta actualmente fiecare formatiune politica sau alta in functie de persoanele polarizate in timp si de capacitatea pe care au avut-o acesti oameni de a evolua sau nu.
Intr-o societate democratica nu avem dreptul sa condamnam existenta unei ideologii sau a alteia. Ele au dreptul sa coexiste in egala masura. PUNCT.

All Things Grow With Love
adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 10:38

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 10:38

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 21:05

Tineti de Geoana la Presedintia Senatului, si taiati unghiile lacome PD-L-iste.

| Varianta pentru tiparire a topicului PSD
Mergi la: