Info
x
Geoana
|
Laura_Ion 4 mesaje Membru din: 7/05/2009 |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 16:03
Votati ce credeti ca va fi mai bine pt voi!
Dar inainte, ganditi-va o clipa, cum veti arata in 2014? Oare cum veti gandi atunci? Oare cati din noi ne vom imbolnavi daca acest circ basescian va continua inca 5 ani? Cu HA HA HA vreti sa va educati copii? Cu un bataus de copii vreti sa iesiti in Europa,sa va convingeti singuri, pe riscul viitorului copiilor nostri, ca in mod sigur veti regreta alegerea? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 16:25
Prostanacul. Acum si in varianta relaxata.(MIRCEA BADEA)
Cei care spuneau ca e necesar un test psihologic pentru candidatii la prezidentiale aveau o cerinta incompleta. Ar mai trebui si un test de IQ.Ba nu, doua. Iar daca dupa primul rezulta ca esti prostanac si trebuie sa citesti de pe foi un discurs banal, iar la al doilea iti iese ca esti relaxat, ar trebui sa poti sa cedezi locul. Orice asemanare dintre precedentul paragraf si personaje sau intamplari realae este pur prosteasca. Ceva mai tare decat �dezbaterea� de aseara n-am vazut in viata mea. Oau!!!! Fabulos!!! Arealul meu de raspandire nu s-a intersectat niciodata cu ceva mai crancen, mai bulversant, mai intens, dement pana la atac cerebral, comic pana la infarct, teribil pana la deces. Cand contracandidatul tau are o singura tema de campanie, care se rezuma de fapt la un singur cuvant, repetat obsesiv, poate chiar maladiv:�mogulii�, tu ce faci? Cand omenasii au auzit si in sculare si in culcare, si de trei ori intre mese, ba chiar si in loc de mese, ca mogulii sunt rai si le fura chifla de pe masa, si ca tu esti marioneta lor, ce faci? Te duci la 12 noaptea in preziua confruntarii la Sorin Ovidiu Vantu acasa? Fix in momentul in care autoritatile declara ca l-au prins pe locotenentul lui feneist, �disparut� si �cautat�-vezi Doamne-de sapte ani? De ce ai face asa ceva? La fel de util ti-ai putea trage un glont in cap sa vezi daca gadila. Dupa care vine Vantu la televizor si spune ca erai incordat si el te-a ajutat sa te relaxezi. Oaaaaauuuu!!!! Petrecere in pijamale la mogul ?!?!?!?!?! Aaaaaa!!!! Da, si ca voi sunteti de fapt prieteni de mult timp , de unde si efectul relaxant al relatiei, dar ca n-ati spus pentru ca dadea rau in campanie. Asta dupa ce tu te-ai dezis public de personaj spunand ca nu-ti place de el pentru ca e �turbulent� si �malefic�. Adica la glontul pe care ti l-ai tras tu vine si prietenu� cu mitraliera si ti-o goleste in tartacuta. Noroc ca nici un proiectil nu ti-a atins creierul. Pentru ca nu l-a gasit. |
|
9am087574 22 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 17:39
Serena ,observ ca mogulismul asta te-a molipsit si pe tine. Pacat, pari o femeie desteapta.
gdam.ASA?
|
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 20:20
De la: 9am087574, la data 2009-12-04 17:39:54Serena ,observ ca mogulismul asta te-a molipsit si pe tine. Pacat, pari o femeie desteapta. eu nu am nicio miza..deci nu m-a molipsit ;din pacate ma lovesc de el pentru ca trebuie sa votez si nu trebuie sa fiu prea desteapta ca sa-mi dau seama ca trebuie sa aleg intre mogulii unuia sau ai celuilalt...asta este cel mai trist.. |
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 21:13
SCRISOAREA a3a ...Varianta PSD- PNL Iata vine-un sol de pace c-o naframa-n varf de bat. Sorin Vantu, privind la dansul, il intreaba cu dispret: - Ce vrei tu? - Noi? Buna pace! Si de n-o fi cu banat, Domnul Geoana ar vrea sa vaza pe maritul imparat. La un semn deschisa-i calea si s-apropie de cort Un barbat prostut si simplu, dupa vorba, dupa port. - Tu esti Mircea?( Geoana) - Da-mparate! - AI venit sa mi te-nchini, De nu, schimb a ta candidatura intr-o ramura de spini!
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
ili_stoica 39 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 12:12
Prin FNI,Sovinvest si Gelsor,Vantu.patronul Realitatea TV si a ziarelor Gardianul si Cotidianul,a furat 8.000 de miliarde lei de la peste 300.000 de ramani.Multi dintre acestia au ramas pe drumuri.In locul lui Vantu a fost arestata Ioana Maria Vlas,pentru ca omul lui Vantu,Popa Nicolae,nu era de gasit,fugind din tara.
In septembrie 2006,procurorii l-au acuzat intr-un dosar pe Dinu Patriciu de spalare de bani,delapidarea sumei de 85 milioane de dolari,manipularea pieti de capital,constituirea unui grup infractional organizat. Acuzatiile il impiedica pe Patriciu sa intervina la procurorul general si la ministrul justitiei pentru musamalizarea dosarului.Singurul care i-a promis ca-l scapa de puscarie este Mircea Geoana. Pe vremea cand era ambasador,domnul Mircea Geoana platea chirie lunara de 130.000.dolari,din banii cui? Klaus Johannis a fost acuzat de trafic international de copii:www.curentul.ro,de mari afaceri din banii publici ai primariei Sibiului si de unde pana unde acest om care nu este roman la origine viitor premier,oare noi nu mai avem oameni romani capabili? Cumnatul lui Geoana castiga 900 de milioane lei salariul lunar ca director la Eximbank,soacra lui Geoana are mai multe case decat Adrian Nastase,Doamna Costea are un dosar de mare revolutionar falsificat,Dan Voiculescu a spalat bani cu Loteria Romana,trimis in judecata in aprilie 2007,decembrie 2008. Ce vreti sa mai stiti de sustinatorii PSD?Cum au reusit acesti mari si minunati oameni sa stranga averi de sute de milioane de euro si chiar miliarde,in numai 20 de ani de la revolutie?de unde provin sursele lor de venit? Toata lumea stie cum se castigau si inca se mai castiga contractele de achizitii publice,de strazi,autostrazi,care valoreaza sute de milioane de euro,iar spaga este de cel putin 10%,cine au abtinut aceste contracte?,de unde sunt alocati aceste uriase sume de bani?,de la noi din bugetul public nu? Poate explica cineva?JOS PSD,JOS MAFIA DIN PSD,nu are rost sa vorbim cine este PSD. |