back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Dilema mare fratilor?

9am174183

2 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 17:52

Daca in 2004 era foarte clar ca Basescu reprezenta viitorul si ruperea de trecut, acum e si mai clar ca Geoana, din cauza legaturilor foarte stranse cu moguli de tot felul, proveniti din vechile structuri, reprezinta trecutul.
Desigur, nici Basescu nu e lacrima.
Dar barem a lovit, prin Boc, care pare un tip corect, in acei domni care au capatat avantaje nemeritate in comparatie cu omul de rand, care in fond, duce greul.
Daca va ramane Basescu, sigur se va mai cizela si va continua si reformele.
Daca vine Mircea va fi o perioada de populisme dupa care va urma inflatie, revenirea in forta a acelor ce ne-au dus in jos cca 20 de ani, renuntarea la Basarabia, anularea datoriilor imense catre stat a lui Patriciu (cca 600 mil. euro, pentru vinderea Midiei, fara acordul Guvernului, care detinea actiunea de aur!), uitarea tuturor instrainarilor dubioase de patrimoniu de stat ce au dus la acumularea unor averi imense grupurilor de interese PSD-iste si ocuparea ecranului, zilnic, cu mutre revolute, care de mult trebuiau sa se fi retras.
Deci, tineretul, caci al lui este viitorul, are datoria sa nu fie scarbit ci sa iasa la vot pe 6 Decembrie si eu sper sa se intmple ca in 2004, ei sa decida votul, pentru EI!
Asa sa ne ajute Mos Nicolae!
Nicolae

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 17:57

broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 18:01

Cine a decis care dintre moguli sunt mai rai ? Ai PDL-ului sau ai celorlalti ? Eu zic ca toti asa zisii moguli sunt oameni de afaceri in fond. responsabilitatea nu e a lor ci a guvernantilor care ii implica prea mult si in mod necistit. Ei se polarizeaza acolo unde sunt acceptati si agreeati iar daca nu, isi vad de treaba. care e vina mogulilor, de orice culoare ar fi ! Ne trebuie un presedinte responsabil si acela va fi ales de noi toti. Nu trebuie sa ne lasam prada dezamagirii sau resemnarii. Speranta e motorul vietii.
Si inca ceva, a fost folosit mai sus cuvantul "cizela". Pe cine sa cizeleze Basescu cand el e un necizelat sadea? Cei de teapa lui folosesc ranga si nu unelte de cizelare. Habar n-au ce inseamna "a cizela", e chestie ce presupune finete daca nu stiai nici tu si ai folosit un termen gresit.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
| Varianta pentru tiparire a topicului DILEMA MARE FRATILOR?
Mergi la: