back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Eu,.....cu cine votez?

ilie_1966

15 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 21:06

Am ajuns la 20 de ani de democrație. Chipurile...democrație! Hai s� analiz�m un pic ce s-a �nt�mplat �n ultimii 20 de ani: �n 1990, Ion Iliescu le mulțumea minerilor in urma dezastrului din București, �n numele fragilei democrații și libert�ți instaurate in Decembrie 1989... O manipulare teribil� �n urma c�reia multi cet�țeni au r�mas cu traume pe viața. Cet�țenii Rom�niei au �nghițit-o cu greu, mulți nutrind p�n� azi aceleași sentimente faț� de urmașul �conduc�torului iubit�. Și asta a culminat cu momentul 1996 c�nd națiunea a dat un generos credit Convenției Democrate care promitea schimbarea prin programul celor 100 de zile, lucru care s-a dovedit un fiasco ulterior, de atunci incep�nd sa se iște din ce �n ce mai multe nemulțumiri iar bietul popor ca un cobai de laborator a suferit cuminte toate �nc�ier�rile dintre Convenția Democrat� și PDSR-ul de atunci care nu se putea �mp�ca cu ideea de a peirde. Asta se pare c� este o atitudine similar� comuniștilor care nu permiteau nim�nui ca s� le �sufle �n ciorb�. Ei aveau prin exclusivitate totul. Și dup� 2000 au obținut din nou presedinția si s-a continuat dezastrul �n țar�. Au ap�rut din nou binevoitori care nu au f�cut altceva dec�t s� continue așa-zisele reforme care �i �mbog�țeau pe cei care, cu bun� științ�, au dus țara noastr� la ruin� �ncet și sigur. Apoi au avut loc alte transform�ri, a ap�rut �c�pitanul B�sescu� de la Prim�ria capitalei in fotoliu prezidential �n dauna lui Adrian Nastase, care s-ar fi vrut un nou continuator al reformelor lui Iliescu, dar nu a ținut. Ghinionul Romaniei, sincer cred c� a fost atunci c�nd s-a hot�r�t ca președintele s� aib� mandat de 5 ani. Opoziția a c�știgat in parlamentarele din 2008 iar președintele s-a v�zut inconjurat de inamici politici, r�m�n�nd pur și simplu minoritar, nemaiav�nd dec�t un firav sprijin politic din partea PDL, prea puțin reprezentat. De aici, din p�cate pentru poporul rom�n, s-a ajuns la o lupt� politic� f�r� precedent, foarte murdar� și total �n defavoarea poporului rom�n. Asist�m azi la un circ teribil. Oamenii sunt disperați, dezbinați, caut� s� supraviețuiasc� cu �nd�rjire si cred, �n dezbinarea lor, �n unii sau �n alții. De aceea, f�r� s� am o atitudine p�rtinitoare faț� de un candidat sau altul, v� invit s� dezbatem civilizat acest subiect deosebit de sensibil care �ntr-o lun� sper�m s� fie rezolvat pozitiv �n interesul tuturor rom�nilor. V� mulțumesc.

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Eu,.....cu cine votez?
Mergi la: