back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Numirea directorilor de scoli

mariuca

1 mesaj
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 15:39

stupoare! pdl pascani, panicat ca noul cod al educatiei prevede numirea directorilor de scoli de catre consiliile de administratie ale unitatilor scolare, a schimbat toti directorii inlocuindu-i cu pdl-isti , sotii de pdl-isti, fine de pdl-isti. Halal Romania! Halal Basescu! Halal PDL! E DIN CE IN CE MAI GRETOS SA TRAIESTI INTR_O TARA FRUMOASA ACAPARATA SI MULSA DE POLITICIENI NASCUTI IN HRUBELE DORINTEI DE INALTARE PRIN HOTII, FURTISAGURI SI JECMANELI! Rusine Andronache V mai marele pdl-ist al Pascaniului!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 15:50

De la: 9am131512, la data 2009-09-08 15:39:25stupoare! pdl pascani, panicat ca noul cod al educatiei prevede numirea directorilor de scoli de catre consiliile de administratie ale unitatilor scolare, a schimbat toti directorii inlocuindu-i cu pdl-isti , sotii de pdl-isti, fine de pdl-isti. Halal Romania! Halal Basescu! Halal PDL! E DIN CE IN CE MAI GRETOS SA TRAIESTI INTR_O TARA FRUMOASA ACAPARATA SI MULSA DE POLITICIENI NASCUTI IN HRUBELE DORINTEI DE INALTARE PRIN HOTII, FURTISAGURI SI JECMANELI! Rusine Andronache V mai marele pdl-ist al Pascaniului!!!

Nu se face asta doar in scoli .Stiu si regii autonome spre exemplu,in care se face acest lucru iar sistemul este identic :sotii,veri,fini etc .de la nivel de director pana la nivel de sofer !Da afara soferul vechi deoarece chipurile fac restructurari insa ...surpriza,angajeaza imediat un baiat bun de-al lui.Am vazut pana si secretare inlocuite pe acest sistem!Nu le pasa cretinilor astia ca amaratii aia isi faceau treaba ,ca aveau experienta si ca ii lasa la o varsta destul de inaintata fara paine ca sa-si angajeze pilele lor care freaca menta toata ziua.Este intr-adevar o porcarie si ma bucur ca cineva a scris despre asta .Mereu s-au facut schimbari dupa alegeri,recunosc ,se schimbau insa inspectorii generali in invatamant si directorii de regiuni in regiile autonome,pe scurt doar cei cu functii foarte importante .Acum insa s-a ajuns la o adevarata nebunie in toata tara ,baietii astia portocalii chiar nu au limite.Mda,sunt gretosi rau!

| Varianta pentru tiparire a topicului numirea directorilor de scoli
Mergi la: