Info
x
Ce a/ti face daca v/ati indragosti de cineva care n/ar arata la fel de bine ca voi sau mai bine zis nu ar corespunde standardelor actuale de silueta shi tinuta shi practic v/ar fi jena sa iesiti in lume cu persoana respectiva de teama sa nu va judece lume
|
Fosta membra 9am.ro 273 mesaje Membru din: 26/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 13:56
....a/ti incerca sa aduceti modificari aspectului general al persoanei respective...?...sau v/ati intalni numai pe ascuns cu ea....sau pana la urma a/ti adopta o copie a parerii constiintei colective shi nu v/ati mai intalni cu persoana ca sa nu va simtiti prost sau cum?
....nu intrebati detalii pentru ca situatia nu e una reala e doar ipotetica...dar as vrea sa stiu cateva puncte de vedere pe tema asta...si fac legatura cu subiectul/ce vor femeile/ce vor barbatii/??///femeile clar vor sa fie printese si cand sunt mari...ca sa fie acceptate de barbati se subintelege....dar daca nu sunt tocmai printese dar e ceva de capul lor???? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 14:03
putin mi-ar pasa mie de ce spune lumea...
daca mie mi-ar placea...as iesi cu el oriunde...da-o incolo de lume...poate vorbi orice...oamenii sunt liberi sa vorbeasca ...si eu mai barfesc pe cate unul din cand in cand..si..ce daca???...pagaba-n ciuperci....
|
|
mary_oprea2003 13 mesaje Membru din: 5/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 14:22
Cui ii pasa de lume cand iubeste ??????????
Mie nu mi-a pasat de nimeni si de nimic , nici de parinti nu mi-a pasat , cand au incercat sa ma desparta de iubitul meu am terminat cu ei . Nimic in lume nu este , mai important ca iubirea , chiar daca lumea imi zicea ca sotul meu nu face de mine eu il vedeam si il vad chiar si dupa 26 de ani de casatorie cel mai frumos barbat de pe Pamant si nu l-as schimba pentru nimic in lume .
|
|
Fosta membra 9am.ro 1086 mesaje Membru din: 7/07/2009 |
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 14:40
pai clar, daca e vorba de iubire, atunci nu mai conteaza. daca mie imi place si il iubesc pe respectivul, atunci prietenii mei daca sant prieteni adevarati ar trebui sa il accepte. cat despre ce zice lumea de pe strada....nici atat nu ma intereseaza, din moment ce oricum nu ma cunoaste...
la urma urmei conteaza ce simti tu, sa te intelegi cu persoana. poate e urat in exterior dar poate e frumos in interior, poate e intelegator, inteligent, etc. poate fi frumos si prost, atunci mai bine urat si destept!
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 22:38
De la: ioana_dark, la data 2009-09-06 14:03:06putin mi-ar pasa mie de ce spune lumea... Bravo Ioana ,bine faci...ca la urma urmei...gura lumii ...sloboda..ca voda prin loboda
|