Info
x
Viermi securisti, iesiti din gaurile voastre de viermi
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 18:31
Cum stau lucrurile astazi
Publicat in: Jurnal, data: 02.09.2009 Din gradina Palatului Elisabeta, la 9 aprilie 2009, am anuntat intentia mea de a candida la Presedintia Romniei. Mesajul de astazi este mai insemnat dect cel din aprilie, fiindca este rezultatul unei experiente inegalabile. De cnd am hotart sa ma prezint la alegerile prezidentiale pna astazi au trecut cinci luni. Acum stiu ca Romnia Altfel este posibila, ca ea are adepti. Cei 12% dintre romni care ar dori sa voteze cu mine sunt un izvor de bine nepretuit. Ei s-au asezat in jurul ideii de respect al Statului si de profesionalism in viata publica fara sa-i oblige nimeni. 12% dintre romni convinsi sunt mai puternici dect 35% dintre romni pacaliti, constrnsi sau interesati. Cum stau lucrurile astazi: Stnga politica este in buzunarul prezidential. Dreapta politica a ales sa ignore proiectul Casei Regale, creznd ca astfel va avea un cstig politic pe termen scurt. Va fi o repetare a greselii din 1997. In mod normal, demersul de insanatosire a institutiilor Statului ar fi trebuit sa faca mediul de afaceri, corifeii societatii civile si mass-media solidari cu proiectul meu. Nu s-a intmplat asa. 12% dintre romni cred, insa, astazi, altfel. Intelectualii romni, cei multi si anonimi, vor suferi o noua portie de umilinta. Cei care au avut urechi sa auda stiu, insa, astazi, ca se poate conta pe o Romnie Altfel. Dupa un efort entuziast si neobosit, anunt retragerea mea din cursa pentru Presedintie, cu parere de rau, dar cu speranta pentru viitor. Odata cu iesirea mea din cursa, de aici incolo, campania prezidentiala nu va mai fi o lupta electorala, ci o lupta intre clanuri. Presedintele politician, oricare va fi el, va actiona in detrimentul institutiei Statului romn, in avantajul partidului sau si pe criteriul intereselor economice de grup. Majoritatea oamenilor puterii din Romnia trateaza institutiile publice si Statul ca pe bunuri personale. Presedintele actual a inceput privatizarea Statului romn. Presedintele viitor va continua privatizarea. Majestatea Voastra, ati asteptat mai bine de saizeci de ani ca Europa, apoi Romnia, sa-si vina in fire. Binecuvntarea pe care mi-ati dat-o sa candidez este cel mai frumos semn de incredere pe care l-am primit in viata mea. Prin ea, mi-ati dat o sansa sa fiu cu adevarat util tarii. Va trebui, cred, sa mai asteptati. Chiriasii istoriei sunt la locul lor, neclintiti. Cu toate acestea, Romnia anului 2010 va fi o tara conectata, cu 12 milioane de oameni care intra pe internet. Cu sute de mii de tineri care nu inteleg ce inseamna ingenuncherea identitara sau ideologica, actiunea securista ori cumpararea inteligentei. Cu milioane de romni care domiciliaza temporar in Europa occidentala si care au scapat de cercul vicios al puterii personale de la Bucuresti. Romnia profunda de astazi cunoaste proiectul meu prezidential si are, in buna parte, sentimentul ca avem nevoie de o altfel de tara, de un altfel de Stat, de altfel de institutii. De etica si profesionalism. Principesa si cu mine va asteptam pe toti cei care credeti ca Romnia merita sa aiba un Stat respectabil, institutii profesioniste, mndrie si etica, sa ne construim, in anii care vor urma, Romnia Altfel. Principele Radu al Romniei Palatul Elisabeta, 2 septembrie 2009 Comentarii: 0 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 19:10
De la: romanita, la data 2009-09-02 18:31:55Cum stau lucrurile astazi Dupa ce posteaza handicapatul asta nu ne ramine decit un singur lucru de facut: sa tragem apa! |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 19:39
De la: black10131307, la data 2009-09-02 19:10:30 Idealul este sa o tragem peste Base si gasca lui FSNista. |
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 07:47
De la: vaneamarin, la data 2009-09-02 19:39:56De la: black10131307, la data 2009-09-02 19:10:30 Ai tupeu Vaneo, acel tupeu si nerusinare caracteristice rusilor care au navalit in Romania dupa august 44! Acel tupeu care ii facea sa se simta stapinii Europei, desi erau vai mama lor de inapoiati, furau ceasurile din gari si mincau pasta de dinti pe paine. Cum s-au pripasit ai tai pe aici? Numele tau iti tradeaza descendenta slava! Pai in calitatea asta, nu crezi ca ar fi mai indicat sa lasi ciocul; mai mic? Nu crezi ca bolsevicii tai au facut destul rau? |
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 10:20
De la: black10131307, la data 2009-09-03 07:47:59De la: vaneamarin, la data 2009-09-02 19:39:56De la: black10131307, la data 2009-09-02 19:10:30 Mare atenie la originile familiei Bsescu. Fr s vrei l-ai lovit pe preedinte peste goaz. Eu te neleg, eti un fel de romanita din alt gac.
Nici cltita cu brnz nu se difereniaz de celelalte cltite politice.
Goaza este un desert prezidenial.
"Daltonistul de urechi" aude n "blond" i negru. Cine se scoal "prea" de diminea, rmne cu "noaptea n cap".
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 10:25
[Comentarii: 0 [/quote]
Dupa ce posteaza handicapatul asta nu ne ramine decit un singur lucru de facut: sa tragem apa![/quote] Iti mai ramane un lucru, tembelule: Sa ii belesti penisul Romanitei! |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 10:27
MESAJ PENTRU SCIZOIDUL BLACK
De la: romanita, la data 2009-09-03 10:25:39[Comentarii: 0 Dupa ce posteaza handicapatul asta nu ne ramine decit un singur lucru de facut: sa tragem apa![/quote] Iti mai ramane un lucru, tembelule: Sa ii belesti penisul Romanitei![/quote] |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 10:28
ERATA
SCHIZOIDUL SI OLIGOFRENUL BLACK! |