Info
x
A aparut un nou mod de lucru
|
dolarom 5 mesaje Membru din: 18/07/2009 |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 23:02
A aparut un nou mod de lucru, lucrezi din greu toata ziua si rasplata nimic. In weekend se plateste dublu, adica tot nimic. Cei care sunteteti pregatiti pentru o astfel de oportunitate ve-ti intelege mesajul meu si ma puteti contacta; regretele vor fi de partea oamenilor mai putini inteligenti.
dolarom@yahoo.com Raporteaza abuz de limbaj |
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 23:09
De la: dolarom, la data 2009-07-18 23:02:19A aparut un nou mod de lucru, lucrezi din greu toata ziua si rasplata nimic. In weekend se plateste dublu, adica tot nimic. Cei care sunteteti pregatiti pentru o astfel de oportunitate ve-ti intelege mesajul meu si ma puteti contacta; regretele vor fi de partea oamenilor mai putini inteligenti. Lucrati pe litoralul romanesc cumva??!!! Pt ca asa sunt platite cameristele....cu mentiunea ca la inceput si la sfarsit de sezon sunt platite cu scuipaturi in ochi si /sau suturi in ...partile moi.
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 14:56
Nu.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 15:01
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 August 2009, ora 02:23
De la: dolarom, la data 2009-07-18 23:02:19A aparut un nou mod de lucru, lucrezi din greu toata ziua si rasplata nimic. In weekend se plateste dublu, adica tot nimic. Cei care sunteteti pregatiti pentru o astfel de oportunitate ve-ti intelege mesajul meu si ma puteti contacta; regretele vor fi de partea oamenilor mai putini inteligenti.Te pomenesti ca...muncesti...cu adevarat... Adica creezi plusvaloare, pe care unii isi inchipuie ca si-o pot insusi in totalitate ei. Si eu am patit la fel. Culmea era ca atunci cind aveam pierderi mai mari, ceilalti isi inchipuiau ca o duc asa de bine ca vroiau toata plusvaloarea mea. Nu-i nimic...se vindeca...cu inteligenta mai multa.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 02:26
E chestie de tonus psihic. E o categorie de oameni, nu toti, gen hiena, care cind vad ca esti depresat, obosit, ai pierderi mai mari, sar pe tine, sa te sfisie.
Nu e nimic, hienele pot fi pacalite, si in general carnivorele cu aspect uman, daca iti pui ceva inalt deasupra capului. Eventual parul vilvoi. Cu fixativ.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 16:00
Daca se poate sa fi mai explicit ca sa inteleaga orice "hiena".
Merci. |
|
Ana_carmen_baciu 989 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 August 2009, ora 16:15
De la: nastasemihail, la data 2009-08-18 02:26:46E chestie de tonus psihic. E o categorie de oameni, nu toti, gen hiena, care cind vad ca esti depresat, obosit, ai pierderi mai mari, sar pe tine, sa te sfisie. esti enervant de simpatic!!! Astfel de lucruri se intampla, din pacate, peste tot. Oameni de bun simt, muncitori, capabili..sunt "furati" de niste smecherasi!Primesti ceea ce negociezi,nu primesti ceea ce meriti! Trebuie sa stii sa te vinzi si sa nu te lasi folosit. E nevoie de sange rece, cinism
|
|
|
|
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 01:28
De la: dolarom, la data 2009-08-18 16:00:04Daca se poate sa fi mai explicit ca sa inteleaga orice "hiena". Ma refer la caracteristicile tuturor carnivorelor, nu numai hiene. Cind esti bun de mincat, te maninca...complet. La noi oamenii, Se mai dau si bani, si concediu de odihna si pensie si ajutor social. La asta ma refer.
|
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 15:00
Imi pare rau pentru tine ca asa ai interpretat mesajul meu, ma asteptam sa se vada ghilimelele; mie intotdeauna mi-a placut sa promit putin si sa realizez mult. Ultima fraza este fara ghilimele, regretele vor fi de partea oamenilor mai putin inteligenti.
|
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 15:04
De la: dolarom, la data 2009-08-20 15:00:51Imi pare rau pentru tine ca asa ai interpretat mesajul meu, ma asteptam sa se vada ghilimelele; mie intotdeauna mi-a placut sa promit putin si sa realizez mult. Ultima fraza este fara ghilimele, regretele vor fi de partea oamenilor mai putin inteligenti.Nu stii de gluma...
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 August 2009, ora 19:44
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|

Nu.