back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Pentru biserica ortodocxa

Rody

82 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 20:00

nu patati numele biserici ortodocxe cu numele unui preot daca ati citi biblia ati vedea ca isus a fost tradat de apoltolu lui asa ca d-zeu nea iertat d-voastra nu puteti ierta pacatele unui slujitor ratacit aducetil la turma anapoi sa nu mai faca gresala nul alungati va multumesc

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

666 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 20:53

De la: 9am049481, la data 2009-07-15 20:00:04nu patati numele biserici ortodocxe cu numele unui preot daca ati citi biblia ati vedea ca isus a fost tradat de apoltolu lui asa ca d-zeu nea iertat d-voastra nu puteti ierta pacatele unui slujitor ratacit aducetil la turma anapoi sa nu mai faca gresala nul alungati va multumesc
problema Bisericii Ortodoxe Romane este alta, nu acest caz mediatizat in ultima perioada. pana la urma preotul este si el un om. ca a afectat imaginea Bisericii, si asa subrezita, este alta.

Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2012, ora 09:36

De la: Rody, la data 2009-07-15 20:00:04nu patati numele biserici ortodocxe cu numele unui preot daca ati citi biblia ati vedea ca isus a fost tradat de apoltolu lui asa ca d-zeu nea iertat d-voastra nu puteti ierta pacatele unui slujitor ratacit aducetil la turma anapoi sa nu mai faca gresala nul alungati va multumesc

grea e limba lu'...romanu'......Pai daca nu stii sa citesti....si nici a scrie....ce ...intelegi din biblie?....Aia e carte grea....bre.....are juma'...de kil.....si o gramada de glume si povesti....de nu le intelege nici
Pune ...bre....mana pe carte ....sterge-o de praf.....si apoi ....pui burta pe carte.....si o sa vezi ce ortodontie....iti intra in cap....de te fac astia....mare preoteasa....prin Fundul Moldovei......sa-i faci praf pe aia cu "ortodocxa"....lu'....matale....

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 15 Februarie 2012, ora 21:01

Statul a gasit modalitatea sa ajute bisericile sa faca mai usoara comunicarea cu mnezeu , acum preotii au masini,deci vor putea ajunge mai usor in rai,pentru a primi indicatii pretioase

Astfel de livrri au fost efectuate de Guvern n ultimii doi ani i ctre mnstiri, parohii i biserici, pe lista beneficiarilor aprnd 15 uniti de cult, respectiv Mnstirea Miraconia (Mehedini, Audi din 1994), Parohia Sfntul Pantelimon (Cmpulung Muscel, Renault Kangoo din 2001), Parohia Vieu de Sus (Opel Astra din 2005), Biserica Apostolic Ineu de Cri (Dacia Pick-Up din 1996), Mnstirea Sfnta Treime (satul Valea Mnstirii din judeul Alba, Volkswagen Passat din 1999), Parohia Calata (judeul Cluj, Skoda Octavia din 1999), Schitul Sf. Serafim de Sarov (comuna Chirpr din Sibiu, Audi A6 din 2001), Mnstirea Coutea (satul Firizu din judeul Mehedini, Ford din 1996), Parohia Sfinii Apostoli Petru i Pavel (Teleorman, dou maini Citroen Jumper din 2008 i o main Honda Acord din 2005), Parohia Scurtu Slveti (Teleorman, Chery Eastar din 2007), Parohia Sfntul Mina (Alexandria, Fiat Ducato din 2003 i un autocamion Renault din 2002), Mnstirea Sfnta Treime (comuna inteti din judeul Buzu, Audi A6 din 2004), Protopopiatul Ortodox Romn Huedin (Cluj, Volkswagen Passat din 2004), Parohia Sadova (Mercedes Turbo din 1993), Biserica Apostolic Betania (Bihor, Audi A6 din 1998).

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 15 Februarie 2012, ora 21:03

Ce inseamna sa ai relatii la ........cel de sus,agatat de calea laptelui

| Varianta pentru tiparire a topicului pentru biserica ortodocxa
Mergi la: