back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre banci

9am059291

3 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 10:08

Am cautat in toate capitolele de pe forum si spre surprinderea mea nu am gasit nimic despre nemultumirile generate de dobanzile la imprumuturile bancare .
Eu de ex, am un credit auto din 2006 pe 10 ani la BRD, am inceput cu 420 lei e luna si au tot marit dobanda pana am ajuns la 520lei /luna deci iun milion in plus(aproape 25% in plus) .
Asta in conditiile in care aproape la toata populatia salariile au scazut.
Ce facem? ca banuiesc ca nu sunt singurul in situatia asta?
Imi poate da cineva un sfat?

Raporteaza abuz de limbaj
LILY

18 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 14:15

De la: 9am059291, la data 2009-06-17 10:08:27Am cautat in toate capitolele de pe forum si spre surprinderea mea nu am gasit nimic despre nemultumirile generate de dobanzile la imprumuturile bancare .
Eu de ex, am un credit auto din 2006 pe 10 ani la BRD, am inceput cu 420 lei e luna si au tot marit dobanda pana am ajuns la 520lei /luna deci iun milion in plus(aproape 25% in plus) .

Nu nu esti singurul in situatia asta ,dar nu cred ca putem face ceva.Nu in conditiile de fata.Nu in Romania.
Si eu am patit la fel ,iar venitul meu chiar a scazut la jumatate.Am fost la banca si nu am ce sa fac.
S-ar putea face o reesalonare a creditului,dar asta presupune alte comisioane pe care trebuie sa le suport si am renuntat.

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 22:35

De la: 9am059291, la data 2009-06-17 10:08:27Am cautat in toate capitolele de pe forum si spre surprinderea mea nu am gasit nimic despre nemultumirile generate de dobanzile la imprumuturile bancare .

incearca sa tii cura slabire (adica mananca odata pe zi), bea numai apa de la ghiuveta, daca fumezi lasa-te, incepe sa mergi cu tramvaiul sau metroul (masina o poti inchiria la cunoscuti), daca ai casa mare ia pe cineva in gazda, incerca sa gasesti si un job de noapte, nu mai tine becurile aprinse, uita de televizor,scoate fixul, inchide abonamentul la mobil, nu iti mai calca hainele (fierul consuma enorm), spala la mana cu sapun de casa, fa dus cu apa rece (ca aia calda e scumpa rau) si cred ca o sa treci peste aceste necazuri.

super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 14:05

Exista un topic La banca sau la camatar...sau mai bine in instanta". Dar baga la cap ce zice Adnana si macar pe jumatate daca facem ca sa nu ajugem pe mana bancilor tot e bine. Nu mai ai viata din momentul in care ajungi pe mana lor. Conditii neomenesti. Sa fie la ei acolo.... adica pe Wall Street. Sa-ti scuipi in san ca si cand l-ai fi vazut pe necuratul cand e vorba de un credit, cel putin deocamdata. Din pacate nu aveam cum sa ne imaginam nici in visele cele mai negre, mai ales ca toate bancile isi deschisesera tarabe pe la colturi de strada si te trageau de maneca care cum putea. Era la loc fiindca Romania era considerata o tara de buni platnici. Ne-au transformat ei dupa chipul si asemanarea lor. De ce sa fii ramas asa lucrurile ? De ce sa fi ramas noi nejupuiti de sistemele financiare, ca prea eram cuminti? Ceea ce ne dau pe mult, ne iau mai apoi pe putin. Premeditat. Altfel de ce s-ar fi opus cu vehementa propunerii de infiintare a unei asa zise banci 'negre" de sprijin a populatiei, care sa preia datoriile restante si sa le re-esaloneze pentru a re-echilibra situatia datornicilor si a nui ajunge in situatia de a fi executati de bancile creditoare ? Vorbesc de occident. La noi nu se mai stie ca suntem sub talpa lor.

All Things Grow With Love
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 14:11

Mare lucru nu prea se poate face. Asta ar trebui sa te faca sa te imprumuti mult mai putin in viitor sau deloc. Sfaturile lui Adnana sint destul de bune. Si bunul tau simt iti poate spune ce sa faci. Oricum , astia din banci sint pusi sa supravietuiasca numai ei.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:46

Ai citit peste 101 carti de economie? Zicea unul pe aici pe forum ca nu trebuie sa ne dam cu parerea daca nu am citit peste 101 carti de economie. Eu am citit doar cateva prin anul II desi nu am formatie de economist am sustinut examene la Econologie Internationala si Contabilitate (cu toate conturile ei !!!) si alte cateva examene in stransa legatura cu domeniul. Nu suntem experti, dar sa avem o parere e interzis ? Hai sa ne batem in carti de economie citite ca se rezolva treaba.

All Things Grow With Love
| Varianta pentru tiparire a topicului despre banci
Mergi la: