Info
x
Gripa "porcina" - noua pandemie care ameninta omenirea
|
Fosta membra 9am.ro 964 mesaje Membru din: 7/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 20:07
Voi ce credeti?
Azi OMS anunta 7.520 de cazuri de gripa porcina in lume. Bilanturile anuntate de OMS sunt in general inferioare celor anuntate de autoritatile nationale, dar sunt considerate mai fiabile. Directorul organizatiei, Margaret Chan, a declarat ca este prea devreme pentru a considera ca pericolul gripei porcine a trecut, numind epidemia o criza cu posibile IMPLICATII GLOBALE. Raporteaza abuz de limbaj
Religia este o rãmãºiþã a copilãriei inteligenþei noastre, ea se va stinge pe mãsurã ce adoptãm raþiunea ºi ºtiinþa ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 19:42
Noi cazuri de pacienti infectati cu virusul H1N1 au fost confirmate pentru prima oara in India si Turcia, iar in Japonia si Belgia au fost detectate primele cazuri de infectare cu virusul gripei porcine la persoane care nu au calatorit in AMERICA DE NORD. Cum naibi se poate intampla asta daca nu intri in contact cu persoane infectate? Un posibil raspuns ar fi, prin consumul de carne de porc. Voi ce credeti? Si apropo, ne bate pandemia la "usa", la cateva sute de km de Romania, in Turcia.
Religia este o rãmãºiþã a copilãriei inteligenþei noastre, ea se va stinge pe mãsurã ce adoptãm raþiunea ºi ºtiinþa ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
|
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 23:16
O mie de cazuri noi de gripa porcina au fost diagnosticate in 24 de ore in lume, adica 9.830 cazuri si 79 decese in 40 de tari, a anuntat marti Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS). Oameni buni, sa minimalizam ce se intampla in lume?
|